yaw majiciiim gelmiş ben yokum bak görüyomusunuz bana yapılan terbiyesizliği... maji bak senden ricam, forumda bende online olduğum zaman gel gözünü sevim ya seni kaçırmak istemiyorum hayatım
arkadasi baska bir forumdan hatliyorum ilk geldigimdede vardi burada ama yasakliydi tabi actigi bir kac konuyu gordum o deneme yaptigim forumda deneme derken kalitesi kim ne biliyor bilmiyor anlaminda bu arkadasin konularini gordum kurtadama donusme buyusu yok ejderhanin gucunu icinde hisset boyle seyler o kalitesiz herkesin konusuna bedduayla karsilik veren forumda bile bu arkadasi kaileye almiyorlar burda almalarini beklemiyorsun heralde
bu kadar dalga geçmeyin. yazık... Karşıdaki düşmanınız olsa bile insan olduğunu unutmayın. demiş çoğu ermişler. Hata yaptı banlandı. Geri geldi istenmedi tekrara banlandı olabilir ama bu kadar dalga geçilmeyi hiç kimse haketmez benim şahsi düşünceleirm bunlar...
evet komik olabilir yada olmayabilir yine de bence bu kadar bir kişi üzerine geyik yapılması iyi değil. En azından empati yaparsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız