JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2007, 22:21   #1

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute
Site neden sürekli server hatası veriyor ve yavaş çalışıyor ? :(

neden
--------------------
sen sor diye kata :d neden bukadar zırlaksın soruya bak :d

Konu heRnan coRtes tarafından (28-09-2007 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
heRnan coRtes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 22:22   #2

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Evet,bariz bir problem bu.Profilimden önceki mesajlara ulaşmaya çalıştığımda server sunucu hatası diye bir uyarı veriyor.Ne ola ki alamet-i farikası?
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 22:23   #3

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

slaad türkçe olarak tekrar yazarmısın :d .Ne ola ki alamet-i farikası? :d

Alt 28-09-2007, 22:24   #4

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

kalıcı bir durum değil... daha önce mes in açıkladığı sebeplerden..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 22:32   #5
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

bende mozilladan sanmıştım. demek aynı durum herkeste var.
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 22:48   #6

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Arkadaşlar bu serverımızda son 24 saat içerisinde meydana gelen bir donanım hatasından kaynaklanıyor. Servis sağlayıcımız problem ile ilgilenmekte umarım en kısa sürede düzelir.

Problem bizim dışımızda geliştiği için bizim de yapacak çok bir şeyimiz yok, parça değişmeini bekliyoruz..

Alt 06-11-2007, 11:58   #7

elrond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 elrond ne işi var bunun burada

yaww ben bişi sorcaktım bendede sayfalar çok yavaş açılıo bide üstüne üstlük bazı sayfalar açılmıyooo..
elrond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2007, 12:31   #8

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

giderek daha iyi duruma geliyor..

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2007, 16:01   #9

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Alıntı:
elrond´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaww ben bişi sorcaktım bendede sayfalar çok yavaş açılıo bide üstüne üstlük bazı sayfalar açılmıyooo..
Sitede değişiklikler yapıldığı için zaman zaman problemler yaşıyoruz, sayfalar yoğun saatlerde yavaşlayabiliyor. Bunun sebebi ise zaman zaman ziyaretçilerle beraber çok artan online ziyaretçi sayısı. Fakat optimizasyon çalışmaları devam ediyor, bugün bir kısmını tamamladık devam ediyoruz. Daha da hızlanacaktır..

Açılmıyor dediğiniz hangi sayfalar mesela?

Alt 06-11-2007, 16:36   #10

elrond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 elrond ne işi var bunun burada

sorun şu az önce bu konu bile açılmadı
çoğu konu açılmıoo şöle olu yani yukardaki site adı gelio yüklendi dio ama hiç bişi göstemio :'(
--------------------
yardımcı olursanız sevinirim bu herkestemi va ryoksa benimle ilgili bi problemmi teşekkür

Konu elrond tarafından (06-11-2007 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
elrond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 00:32   #11

bende böyle bir problem yok şuan, kimsede böyle bir şikayette bulunmadı. Bu konu eski konu bu problemleri çözmüştük ama benzer problemler yaşayanlar buraya yazarlarsa daha iyi olur. sistem kaynaklı olup olmadığını anlarız..

Alt 27-01-2008, 01:54   #12

satanicWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 satanicWitch henüz daha yolun başında

ya bendede oluo o sorun site donuo ve hiç bişey yapamıyorum cıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum ve her siteye girisimde oluyor

ben dudaklarımı ölüme terkettiğimde
yeniden doğumu reddeden soğuk bir öpücük
son dileğim kaderle isteyerek ayrılmak olduğu halde
güzelliğim görünmeden kalacak
beni ruhumu barış için veya cehenneme
almaya gelen ikiz siyah gözleri koru...
satanicWitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-01-2008, 15:14   #13

Site donuyor derken internet tarayıcınız yanıt vermiyorsa bu pek site ile ilgili bir problem değildir. Belki internet tarayıcınız sitede kullanılan bazı teknolojileri tanıyamadığı için kararlılığını kaybedip kitleniyor olabilir. Firefox, opera vb gibi yeni sürüm bir tarayıcı yüklemenizi öneririm.

Eğer sorunu yanlış anladım, sorun sitede yavaşlama ise bu sorunu halletmeye çalışıyoruz. Özellikle trafiğin çok arttığı saatlerde server sıkıntı yaratabiliyor ama geçici bir durum.

Alt 27-01-2008, 16:24   #14

satanicWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 satanicWitch henüz daha yolun başında

firefox kullanıyorum zaten yok bi süre sonra kitlenio site ve cıkmak zorunda kalıyorum

ben dudaklarımı ölüme terkettiğimde
yeniden doğumu reddeden soğuk bir öpücük
son dileğim kaderle isteyerek ayrılmak olduğu halde
güzelliğim görünmeden kalacak
beni ruhumu barış için veya cehenneme
almaya gelen ikiz siyah gözleri koru...
satanicWitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-02-2008, 16:56   #15
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

elrond haklı...

Her seferinde konuya giriyorum,banner yükleniyor aşağısı yüklendin diye 2 saat bekliyorrum.Bazen yüklenmiyor,sayfayı yenileyip tekrar bekliyorum.İnanılmaz bi yavaşlık var.Arşivden gireyim öyle okurum dedim,arşivden girdiğimizde konuların kendisi açılıyor.Yani arşivde sadece ana sayfa ,bölümler vs açılıyor...Gerçekten ciddi bir sorun bu arkadaşlar
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama