JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 30-08-2007, 16:20   #41
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

eger bir rütbe varsa yada yapilcaksa hakkedene verilsin, yok baska yöntem bulunacaksa, en adaletlisi bulunsun.. yada hepsi kaldirilsin..
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2007, 16:21   #42

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

bu karizma puanlarına karma güçlerine neden bukadar takıldıki karizma puanı 500lerde olan birisi paranormal olaylarda parapsikolojide bi yere yazamazmı yazınca ilginçmi kaçıyo...
yada bu kişilerin karizma puanları çok yüksek eğlenceli bölümlere takılıyolar karizma puanları düşük olmalı demek ne işe yarıyo...eski çağlardaki sınıf farklılıklarına dönmüş konu soylular köleler falan...
cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2007, 16:28   #43
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ya ne alakası var cruelty son defa tekrarlıyorum hala anlamayanlar var geyik kapansın demdim arkadaşlar allah rızası için konuyu okuyup öyle cevap yazın yahuBenim derdim geyikte yazanların karmalarının yüksek olması felan da değil,karma olayını umursamıyorum da kendi adıma.Sadece paranormal bölümünü biraz daha canlı görmek istiyorum.İlgili bölümlerin modlarıyla da görüşmüştüm bu konuyla alakalı olarak.Örneğin hexagramın psişik gelişim dersleri iyi bir atılımdı.Bu ve benzer uygulamaları yapmak hem emek isteyen bir iş hem de ilgi görmediği zaman konuda çalışanlar için gerçekten sinir bozucu olur diye düşünüyorum.Tekrar tekrar belirtiyorum geyiği kapatın demedim ok?
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2007, 16:29   #44

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

sıteyı ıkıye ayrılalım paranormal ve dıger..yanı nerde vakıt gecırmek ısteyen oraya gırıs yapsın ..karmaları da mesajları da ayıralım ..kım nereye msj yazmıs ya da karma almıssa o bolumde gozuksun

ya da avatarın altındakı mesj ve karmalar ayrılsın paranormalden su kadar karma msj ı var
dıgerınde su kadar karma msj
paranormalde caylak cafede prof/(ben)

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2007, 16:33   #45

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ne alakası var cruelty son defa tekrarlıyorum hala anlamayanlar var geyik kapansın demdim arkadaşlar allah rızası için konuyu okuyup öyle cevap yazın yahuBenim derdim geyikte yazanların karmalarının yüksek olması felan da değil,karma olayını umursamıyorum da kendi adıma.Sadece paranormal bölümünü biraz daha canlı görmek istiyorum.İlgili bölümlerin modlarıyla da görüşmüştüm bu konuyla alakalı olarak.Örneğin hexagramın psişik gelişim dersleri iyi bir atılımdı.Bu ve benzer uygulamaları yapmak hem emek isteyen bir iş hem de ilgi görmediği zaman konuda çalışanlar için gerçekten sinir bozucu olur diye düşünüyorum.Tekrar tekrar belirtiyorum geyiği kapatın demedim ok?
rimmon ben senin için yazmadım bunu geyik kapansın denildiğinide söylemedim ama yazılan yorumları oku anlarsın
--------------------
hımm bakın şöyle bişeyde var anlamayanlar girip o bölümlere yazsa karması düşükde olsa karizması... ozamanda anlamıyolar niye yazıyolar boş yere işgal gibisinden laflar çıkacak

Konu cruelty tarafından (30-08-2007 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2007, 16:43   #46

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

If it ain't broke, don't fix it... Türkçe meali: "bozuk değilse onarma". Ya da, "kurcalama bozarsın".

Burada kimse mi daha önce hiçbir foruma girmemiş yahu? Durup durup Amerika'yı 88. kez keşfetmenin muhabbetini yapıyoruz.

Bu beyin fırtınaları, uykusuz geceler, aklını fikrini anlatma çabaları dünyaca kabul edilen standartları eğme/değiştirme derdinden midir, yoksa deneyimsizlikten mi?

Alt 30-08-2007, 16:47   #47

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Alıntı:
katatonik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sıteyı ıkıye ayrılalım paranormal ve dıger..yanı nerde vakıt gecırmek ısteyen oraya gırıs yapsın ..karmaları da mesajları da ayıralım ..kım nereye msj yazmıs ya da karma almıssa o bolumde gozuksun

ya da avatarın altındakı mesj ve karmalar ayrılsın paranormalden su kadar karma msj ı var
dıgerınde su kadar karma msj
paranormalde caylak cafede prof/(ben)
hmm yaratıcı bir düşünce olmuş her avatarın altına lig fikstürü gibi bir liste koyarız..

gerçi bu tartışmaların sonunda öyle bir liste çıkacak sonuçta gibi..

Alt 30-08-2007, 16:47   #48
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

afbuyur? ?
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2007, 16:48   #49
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Fark eder mi scarred?
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2007, 17:41   #50

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk dönemlerde forumlar görece boş olur.
İnsanlar yazacak şey bulurlar.
Sonraki dönemlerde forumlar dolar.
İnsanlar yazacak şey bulamazlar.
Yazınca da "aa bu konu verilmişti" denir.

Doğal süreç işte yahu!

Bir amatörün paranormal hakkında yazacak ne kadar malzemesi olabilir dağarında?
Umman, derya olan birinin paylaşabileceği ne kadar malzemesi olabilir?

Ama geyik öyle mi? Kır belini gitsin...
Tabii ki geyik yürür, paranormal yavaşlar.

rimmon aradığn cwp burda boşuna kasmaya gerk yok..bncede doal bunlar bi bakımdan..
yine süpersn scarred güzel yorum
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama