JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Haber ve Duyurular

Seçenekler Arama
Alt 23-10-2006, 00:06   #1

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute
Thumbs down

Arkadaşlar,

Bu konu daha önce birçok kez konuşuldu ama ben hatırlatma ihtiyacı görüyorum. Özellikle sitemiz yeni üyeler kazandıkça sanırım gerekli hale geldi..
Başlık açarken lütfen konunun sitede daha önce açılıp açılmadığına dikkat edelim. Tekrar açılan konular bildirmeye gerek görülmeden siliniyor..bilginize. Özellikle yeni üyelerimiz siteye konu açmadan biraz daha araştırma yaparsa sevinirim. Aradım bulamadım şeklinde yanıtlar alıyoruz, haklı olabilirsiniz. Bu da başka bir dikkat edilmesi gereken sorunu gösteriyor. Açtığınız konunun başlığını, içeriği düzgün bir biçimde ifade ederek yazarsanız arama yapmak kolaylaşacaktır. Bu şekilde bu tip aksaklıkları en az seviyeye indirmiş oluruz.
Ve gene tekrar ediyorum! Lütfen başlıkların tamamını büyük harf ile yazmayın. Gereksiz ifadeler ve açıklamalardan kaçının. Aynı şey mesajlarınız içinde geçerlidir. Düzgün bir Türkçe kullanmak okunması daha keyifli bir forum demektir. Bunlara dikkat edelim..

Siteye yeni üye olan herkes lütfen önce Site Kurallarını okusun!hepinize şimdiden teşekkür ederim...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-10-2006, 00:48   #2

iibfli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 iibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışiibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Kesinlikle Nora arkadaşıma katılıyorum. Örneğin Bilgisayar forumunda 3 adet "Yardııım" şeklinde başlık mevcut. Yardım yardım ama neye yardım? Konu nedir? Bunu başlıkta belirtirseniz hem benzer konuların tekrar açılmasını engellemiş oluruz hem de yeni üyeler aradıklarına rahatça ulaşabilirler. Yardım, Bir Bakın, İmdaat vb. başlıklar açmak yerine konunun ne olduğu hakkında bilgi veren bir başlık seçmeniz daha güzel olacaktır.

Aynı zamanda Türkçe yazım kurallarına da birazcık dikkat lütfen.

by iibfli...

iibfli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-10-2006, 02:20   #3

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

İki arkadaşıma da katılıyorum...
Çoğu forumda mebcut olan sorunlar bunlar tekrar tekrar aynı konuların açılması, başlıklar, BÜYÜK HARFLE YAZIM,değişik türkçe yazılımlar...

Bunları "0" a indirgemek zor ama azda tutmak bizim elimizde...

Herkes biraz özen gösterirse bu konuda çok iyi olur ...
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-10-2006, 03:05   #4

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

kesinlikle bu konulara bende katılıyorum arkadaşlar,,, bolsorunun yaptığı gibi imzamıza bizdemi forum kurallarının linkini eklesek ne yapsak bilemiyorum...
bu konuda bi çok arkadaşa pm atarak ta uyarmaya çalışıldı fakat bi sonuç alınamadı. iş bu seviyeye gelince uyarı konusu açılması iyi olmuş...

bu arada iibfli, bende bilgisayarla ilgili bi ara yardımmmm die bi konu açmıştım, çok panik olduğum bi zamanda,,, artık bu tip şeylerin içeriğine bakarak daha sonradan moderetörleri haberdar ederek konu başlığı değiştirilebilir... sende anlayış gösterirsin, insanların panik halleri sonuçta...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-10-2006, 03:16   #5

Karma gücü: 7 iibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışiibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Pek muhterem Firdevs Hanım,

Elbette bu gibi durumları anlayışla karşılıyoruz. Ancak ben sadece genel bir örnek gösterdim ve uyarıda bulundum. Ayrıca orada bu şekilde başlık açanlara çok ağır yaptırımlardan da bahsetmedim. Lütfen üzerinize alınmayınız yahut bu uyarıdan rahatsızlık duymayınız. Siz de takdir edersiniz ki bizler de insanız. Devamlı başlık düzeltmekle uğraşamayız. Hep birlikte azami titizliği gösterirsek çok daha hoş, anlaşılır, karmaşadan uzak ve güzel görünümlü bir forumumuz olacaktır. Ancak bu şekilde bireylere daha faydalı olabiliriz.

Saygılarımla.

by iibfli...

Alt 23-10-2006, 03:24   #6

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ben üzerime alınmaktan ziyade, sadece insanlar panik halinde bu tip başlıklar açabiliyor ve ben de buna kendimi de örnek göstererek çözümü önerdim... daha fazla da bu konu da yorum yapma tarafatarı değilim... yardımların için şimdiden teşekkür ederim..

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-10-2006, 00:08   #7

Bakınız saygıdeğer arkadaşlar, devamlı uyarı yapılmasına rağmen halen başlık açarken bu uyarılar dikkate alınmıyor. Kelimeler yarım yamalak, tüm harfler küçük yahut tümü büyük vb hatalar devam ediyor.

Lütfen Biraz Daha Dikkat Edelim.

by iibfli...

Alt 27-10-2006, 00:17   #8

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Konuya bende fikirlerimle katılmak istiyorum

''yardım'' - ''YARDIM'' -''YARDIMMM'' vb kelimeler olduğunda , bende bilmeden bir konu açıyorum adınıda yardım edin yapıyorum buna karşılık bana bir hata mesj türü birşey gelse (örn:bu konu sitemizde mevcutdur )
daha iyi olurmu sizce ?
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-10-2006, 00:25   #9

Çok güzel olur da bolsoru böyle bir eklenti henüz duymadım

by iibfli...

Sponsored links

Alt 27-10-2006, 00:26   #10

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Başka O kadarını da biz düşünelim...zaten açılan her yanlış konunun başlığını düzeltip duruyoruz. Üyeler bir zahmet bir başlık araması yaparlarsa herşey hallolur ikide bir birilerini uyarmak zorunda kalmayız. O mevcuttur lafı zaten benim şu sitede en çok kullandığım kelime oldu. Biraz dikkat biraz özen hepsi bu. Bunu dayapmak gerek artık... Birde modsun sen dediğine bak ayıp ayıp...

Alt 27-10-2006, 00:32   #11

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Evet haklısın düzgün başlık + iyi arama yapma bütün olay bu
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-10-2006, 00:43   #12

duygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 duygu yakında ünlü olacak gibi

Ben de katılıyorum ben de

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 18:00   #13

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

evet uyarular için teşekkürler dikketli olmaya calışıcam kendi adıma
sensizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2006, 00:57   #14

goldenmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 goldenmoon henüz daha yolun başında

tamam bu konudaki hatamı kabul edıyorum bende yaptım ımdaaaaat dıye daha dıkkatlı olucam ılk gun paniği olsa gerek tum sıte uyelerınden ve yonetıcılerınden ozur dılerım
goldenmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2006, 02:54   #15

Yardımcı olabildiysek ne mutlu goldenmoon

Sponsored links

Alt 27-11-2006, 12:30   #16
maji
Guest

sanırım bu hatayı işleyenlerden biride benim...... bir konum vardı başlığını düzeltim derken iki konuya dönüştü .. ijammm
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama