JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Haber ve Duyurular

Seçenekler Arama
Alt 05-06-2008, 12:56   #21

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

Helal Olsun Belfalas .. O kadar insan inandiki ben bile duyunca merakima yenildim ve geldim, okuyunca da gulmekten yerlere yattim...

Buna Inanan Arkadaslara Akil Fikir Ihsan Eyle diyorum..

Bir Elemental Varligin Forumu ele gecirdigi nerede duyulmus ve gorulmus :P
Sponsored links

Alt 05-06-2008, 13:02   #22
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

eğlendik arkadaş işte..züperdi

ehueheueheue
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-06-2008, 13:19   #23

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

iyi oldu iyi replikleri falan iyi ayarlamıssınız...

Alt 05-06-2008, 13:25   #24

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
Geceyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi oldu iyi replikleri falan iyi ayarlamıssınız...
tamamen doğaçlama...şaka fikrinin kendisi gibi

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-06-2008, 13:30   #25
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

yine yapalım heyyoooooooooooooooo

Alt 05-06-2008, 13:35   #26

cerno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 cerno yakında ünlü olacak gibicerno yakında ünlü olacak gibi

insanlarla dalga geçmeyi ve geçtirmesini sevmem
cerno isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-06-2008, 13:38   #27

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine yapalım heyyoooooooooooooooo
yok artık şaka maka bitti...arkasını alamayız sonra... herkes bende yapacam diye başladı mı paranormal kısım fantazi alemine döner

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-06-2008, 13:41   #28

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ben eğlendim açıkçası, devamını beklriz bu seferde zombi olsun
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-06-2008, 14:09   #29
-YASAKLI-

ben fcb deki vampirimi getircem gnoxise...eheueheue
Sponsored links

Alt 24-07-2008, 10:38   #30

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

inanmıyorum yahu ben şimdi öğreniyorum şaka olduğunu ...gerçi inanmamıştım çocuğun birinin canı sıkılmış oyun oynuyor bizle diye düşünmüştüm...Açıkçası böyle bir şaka yapılacağını düşünmemiştim...ilginç geldi bana...

Alt 24-07-2008, 14:51   #31

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

ahahhaha kimler yedi... hemen bi kısa film bekliorum ahahha
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-07-2008, 16:06   #32

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

ehueueuueuhhh nasıl kaçırmışım öle bi gece yi ya
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-07-2008, 21:53   #33
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
mescalin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tamamen uydurma latince vs birkaç cümle ile insanların güvenini kazandık ve inandırdık

sitenin zaten %90 ı bu tur fantastic ve uydurma hikaye-senaryolar la dolu . kandırmak zor olmasa gerek .
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-07-2008, 23:17   #34

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Gereksiz ve bilgisiz üyelerlerde çoğunlukta maalesef.

Alt 15-10-2008, 02:07   #35

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 GuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ben yeni üyeyim kaçırmışım yetişememişim o an bu sitede olmak isterdim
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-10-2008, 09:56   #36

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

Alıntı:
GuiltyDemon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yeni üyeyim kaçırmışım yetişememişim o an bu sitede olmak isterdim
gerçekten komik anlardı cafede vardı oradan bulabilirsin.Başlığı şu olması lazım: 'Biz yücelerdeniz' yada bunun gibi bişey

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-10-2008, 16:43   #37

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 GuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bulamadım boş bir zamanım da arar bakarım ayrıca böyle yeni bir şey yaparsanız beni haberdar ederseniz mutlu olurum
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-10-2008, 18:27   #38

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
mescalin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk yazan arkadaş gerçekti ondan yola çıkarak dün gece çartları ne kadar zorlayabiliriz diye bir şaka yaptık. Bu şakayı cafe'ye eklemeyi planlıyoruz oradan takip edebilirsiniz.

Senaryo bir demon ın yöneticilerden birisini ele geçirmesi ve serverımızı bloke etmesi ile başlıyor. Sonra geliş sebebini yıllar önceki bir ritüele bağlıyoruz ve ardından 1-2 kelime latince kelime yazıp tamam serverı bırak biz sonra görüşür hallederiz inandık dedikten sonra konuyu siliyoruz.

Yatıp sabah kalktığımızda ağzına kadar dolu bir mesaj kutusu ve çeşitli komplo teorileri ile karşılaşıyoruz. Gnoxis internet tarihinin en hızlı komplo teorileri üretebilen sitelerinden bir tanesi
Konusmaya dahil olmak isterdim ee teşekkür etmelimiyiz şizofren dostumuza ?
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-10-2008, 12:54   #39

AnathemaAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 AnathemaAngel ne işi var bunun burada

Başlığı görünce lanet olsun nasıl o gece burada olmam dedim ama neyseki kaçırdığıma fazla yanmayacağım şakaymış..(:
AnathemaAngel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-10-2008, 20:06   #40

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

ne cini bu?
yoksa o cin bu ''cinn'' mi?
sahi ortalıklarda yok bu cinn.
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama