inanmıyorum yahu ben şimdi öğreniyorum şaka olduğunu ...gerçi inanmamıştım çocuğun birinin canı sıkılmış oyun oynuyor bizle diye düşünmüştüm...Açıkçası böyle bir şaka yapılacağını düşünmemiştim...ilginç geldi bana...
Senaryo bir demon ın yöneticilerden birisini ele geçirmesi ve serverımızı bloke etmesi ile başlıyor. Sonra geliş sebebini yıllar önceki bir ritüele bağlıyoruz ve ardından 1-2 kelime latince kelime yazıp tamam serverı bırak biz sonra görüşür hallederiz inandık dedikten sonra konuyu siliyoruz.
Yatıp sabah kalktığımızda ağzına kadar dolu bir mesaj kutusu ve çeşitli komplo teorileri ile karşılaşıyoruz. Gnoxis internet tarihinin en hızlı komplo teorileri üretebilen sitelerinden bir tanesi
Konusmaya dahil olmak isterdim ee teşekkür etmelimiyiz şizofren dostumuza ?