JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Haber ve Duyurular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 29-08-2007, 16:56   #61

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Sağcı solcu çatışmaları başladı yine. Çok üzücü.Türk ün Türk ten başka dostu yoktur.Türk te Türk e düşman olursa nolucak bilmiyorum

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Sponsored links

Alt 29-08-2007, 16:58   #62

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Alıntı:
caslanova´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mescalin her söylediğine katılıyorum atatürk örgütledi atatürkun sayesinde su an böyle raaht bi yaşam sürüyoruz. tamam buna bişey demiyorum ama be nsadece suna taktım. Neden a partisine oy verdi diye b veya c ve ya d partisine oy vermiş olanlar bu insanları yermekte. kucumsemekte be nbuna karşıyım. Sen tayyipe vermezsin dinine düşkün yaşlılar tayyipe verir mesela. ya da diğer adaylara bakarlar. En mantıklı gelen kişiye verirler bizim ülkemiz sağcı solcu kavramını daha yeni yeni gömmeye çalışırken sitede bile böyle kucumsemelere taktım ben anlatabildim mi
Olayları bu boyuta getiren belli bir kaç kişinin söylmleri. Şimdiye kadar böyle bir şey oldu mu forumda. Yada bukadar kişi niye sinirlendi bu kişilere?

Ben AKP yi tercih ettim oyumu verdim demek ayrı. Yuzde %47 oy aldık halk istemiyor demekki laik olmak zorunda mıyız? Kadın memnun olduktan sonra çok eşlilikte olabilir ne var bunda. Türkiye müslüman devlettir ona göre yönetilecek tabi demek ayrı.

En olmadık konuları bile dönüp dolaşıp siyasi konulara çekip konuları provake edenler kimlerdir? Biz forumda siyasi resim vs her şeyi yasaklamışken her konuyu baş örtüsüne vs getirenler kimlerdir?

Ortalığı alevlendirdikten sonrası kolay zaten, bu oyunu da okadar zekice oynuyorlar ki forumlarda tek kelime etmeden özel mesajlarla saldırıp sonra bize gelip forumda bana bu bunu dedi. Onlarca kişi durduk yere 2-3 kişinin üstüne gitmedi heralde, AKP'ye oy veren kişiler de sadece onlar değildir ama her akp'ye oy verenin bu kişilerin düşündüklerine benzer düşüncelere sahip olduğunu sanmıyorum.

Alt 29-08-2007, 17:05   #63

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Alıntı:
mescalin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olayları bu boyuta getiren belli bir kaç kişinin söylmleri. Şimdiye kadar böyle bir şey oldu mu forumda. Yada bukadar kişi niye sinirlendi bu kişilere?

Ben AKP yi tercih ettim oyumu verdim demek ayrı. Yuzde %47 oy aldık halk istemiyor demekki laik olmak zorunda mıyız? Kadın memnun olduktan sonra çok eşlilikte olabilir ne var bunda. Türkiye müslüman devlettir ona göre yönetilecek tabi demek ayrı.

En olmadık konuları bile dönüp dolaşıp siyasi konulara çekip konuları provake edenler kimlerdir? Biz forumda siyasi resim vs her şeyi yasaklamışken her konuyu baş örtüsüne vs getirenler kimlerdir?

Ortalığı alevlendirdikten sonrası kolay zaten, bu oyunu da okadar zekice oynuyorlar ki forumlarda tek kelime etmeden özel mesajlarla saldırıp sonra bize gelip forumda bana bu bunu dedi. Onlarca kişi durduk yere 2-3 kişinin üstüne gitmedi heralde, AKP'ye oy veren kişiler de sadece onlar değildir ama her akp'ye oy verenin bu kişilerin düşündüklerine benzer düşüncelere sahip olduğunu sanmıyorum.
Katılmamak elde değil...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 29-08-2007, 17:06   #64
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

peki mes bana şunu söyleyebilirmisin akp ye oy verenler şuclu mu bu durumda herkes özgürce kendi düşüncesini sandığa yansıtmış. Yani o kişiler akp ye oy verdi diye yerilmey ihak ediyolar mı . Bu arada be ntarafsiz bi yaklaşımla yaklaşıyorum onuda bilmelisiniz. Bi şey daha soracam milletin önunde iki secenek var idi biri baykal biri tayyip. Sence hangisi daha akılcıl yolda ilerliyordu. Atatürkün partisi peki şu an ilk zamanki gibi amacları doğrultusunda gitmekte mi yoksa artık bu sapmışmıdir. Sadece soru soruyorum bi art niyet araam lutfen.
milletin önunde tayyip ile baykaldan başka bi secenek varmıydı. Yoktu ben baykalı bu tutumu ile başa geçirmektense dinci olarak gorulen tayyipi başa geçirmek isterdim. Sonucta dinde aşırıya gitmediği sürece insana zarar getirmez musluman bi ülkeyiz sonucta
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 17:07   #65
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Kaderelagram Mustafa Kemal yörük Türk'üdür.Osmanlı'nın fetihlerden sonra izlediği bir politika vardır.Feth ettiği yerde isyan çıkmaması ve imparatorluk halklarının kaynaşması için feth edilen ülkeden bir miktar insanı başka bölgelere kaydırır,onların yerine de imparatorluğun diğer bölgelerinden insanlar gönderir.Mustafa Kemal'in ailesi bu şekilde Selanik'e yerleşmiştir.Bilgilerine
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 29-08-2007, 17:11   #66

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

gnoxis ateist,müslüman,satanist,türk,başka ırktan olan,çeşitli şeylere inanan veya inanmayan üyelerden oluşmuş ve çok güzel bir uyum gördüm ben ; kimse kimsenin fikirlerine veya inançlarına bişey demiyordu.Bazı arkadaşlar olayları büyütüp kendini kanıtlamak ve kabul ettirmek istedikçe karşıt fikirlilerde cevap verdi ki çok normal...Site görüşünü bebelirtti,artık tartışmanın pek bi anlamı yok ; sadece konulan kurallar çiğnenmeden fikirlerimizi söyliyelim bundan sonra.Gnoxis in ana temasını siyasi sebeplerden dolayı çok gölgede bıraktık uyum sağlayıp,toplarlanalım artık.

Alt 29-08-2007, 17:17   #67
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

bayağı bir kişinin fikri bu durumlardan dolayı değişecek gibi görunuyor. toplanabilcekmiyiz bakalım yeniden
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 29-08-2007, 17:19   #68

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Bu AKP - CHP vs tartışması değil. Sen öyle düşünürsün ya bu adamlar ekonomiyi adam eder nasıl olsa bu saatten sonra şeriatta gelemez diye oy veren var. Şeriat gelsin diye anti laik söylemlerini konuya katarak söyleyen var.

Bunun dışında gnoxis her zaman demokratik bir ortam olmuştur heralde sen AKP'ye oy verdin sen CHP ye sen MHP ye diye adam ayıracak değiliz. Ama bizim için çok önemli değer yargılarına saldırılar gelmeye başladığında olayın demokratik bir yanı kalmıyor. Demokrasi adına bizim değer yargılarımıza laf etmelerine rağmen söz hakkı verdiğimiz kişiler demokarsiye inanmıyorlar zaten.

Dediğim şu ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez laik demokaratik yapısına ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı herkes hangi partie oy verirse versin, hangi dinden, hangı ırktan olursa olsun her zaman dostumuzdur ve kapımız her zaman açıktır. Şimdiye kadar da böyleydi şimdiden sonra da böyle olacak.

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 17:20   #69

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

Güzelliklere muhalefet olmak yerine, katılırsak neden olmasın.Sonuçta siyaset sitesi değil gnoxis,bilgi paylaşabilceğimiz başka konular var.Yapıcı olmak lazım bu olaylardan sonra

Alt 29-08-2007, 17:21   #70
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ben isterdim ki hoşgörülü bir tavırla seviye düşürmeden ideolojilerini savunabilsinler,fikirlerini kabul ettirmek için değil doğru olduğunu göstermek için çalışsınlar.Lakin olmadı.Üsluplar bozuldu,çirkefleştiler....

Alt 29-08-2007, 17:49   #71
star67
Guest

naptınız abey benim bütün müritleri yasaklamışınız çok gereksiz ve kışkırtıcı buldum bu konuyu burası adı üstünde parapsikoloji forumuydu siyaset girmemeliydi diye düşünüyorum ....atatürkün kurduğu cumhuriyeti bölmek isteyen şerefsiz teröristlere telin için açtığım konuda bile 3 -5 mesaj yazılmıştı hayret demek bunlar daha tehlikeliymiş

sayın mescalin sizden istediğim eğer müslümanları bu sitede istemiyosanız açıkça belirtmeniz. kapıya yazın müslümanlar giremez diye
ben mhp liyim ve müslümanım ve atatürkçüyüm tam zıttı olan rimonla bile çok iyi geçinip gittim bu zamana kadar forumun genelininde böyle olması için sizin toplayıcı ve birleştirici bir çaba sarfetmeniz gerekirdi diye düşünüyorum... ben her türlü bölücülüğe karşıyım sizde olursanız bu vatan için insanları yasaklamaktan çok daha büyük şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum ...türkiye devleti laiktir türk insanının yüzde 90 ı müslümandır ve türkiye türklerin olarak kalacaktır ..bunlar hiç bir zaman değişmeyecektir bunları bahane edip kardeş kavgası çıkartmayalım lütfen ........

Alt 29-08-2007, 17:52   #72

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Müslümanlıkla ne alakası var?..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 17:57   #73
star67
Guest

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanlıkla ne alakası var?..
genel davranış şekli olarak ..sana sormadım whercle site sahibinin tavrını koyması açısından bir arkadaşım bana sizi burada istemiyoruz dediler dediği için merak ettim ?

yani bu tavır tayyipçileremi yok tüm müslümanlaramı?

Alt 29-08-2007, 18:01   #74

Hayır ben de müslümanım ve mescalinin müslümanlık konusunda tavır koyduğunu bu zamana kadar görmedim...

Alt 29-08-2007, 18:02   #75
star67
Guest

iyide o cevap versin o zaman senin fikrin kimseyi bağlamaz sahip o

Sponsored links

Alt 29-08-2007, 18:03   #76

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

star67 müslümanların sitede istenmediğini nerden çıkardın mesin mesajlarına birdaha bak bence. Kimsenin kimseye kastı yoktu kimse de müslüman olduğu için yasaklanmadı. Yöneticilerin arasında yer alan biri olarak söylüyorum.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 18:03   #77

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Konu yine almis basini ve gitmis.Ben yalnizca tesekkur etmekle yetinecegim.

Bu harikulade yazin ve gostermis oldugun duyarlilik icin cok tesekur ediyorum mescalin.

ISIK ve SEVGIyle kalin...

Alt 29-08-2007, 18:03   #78
-YASAKLI-

Müslüman mhpli olşunla zıt olmamı anladım da star atatürkçülüüğnle pek zıt değilim
Sponsored links

Alt 29-08-2007, 18:05   #79
star67
Guest

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslüman mhpli olşunla zıt olmamı anladım da star atatürkçülüüğnle pek zıt değilim
biliyorum kaynamış arada

Alt 29-08-2007, 18:06   #80

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Alıntı:
Bu AKP - CHP vs tartışması değil. Sen öyle düşünürsün ya bu adamlar ekonomiyi adam eder nasıl olsa bu saatten sonra şeriatta gelemez diye oy veren var. Şeriat gelsin diye anti laik söylemlerini konuya katarak söyleyen var.

Bunun dışında gnoxis her zaman demokratik bir ortam olmuştur heralde sen AKP'ye oy verdin sen CHP ye sen MHP ye diye adam ayıracak değiliz. Ama bizim için çok önemli değer yargılarına saldırılar gelmeye başladığında olayın demokratik bir yanı kalmıyor. Demokrasi adına bizim değer yargılarımıza laf etmelerine rağmen söz hakkı verdiğimiz kişiler demokarsiye inanmıyorlar zaten.

Dediğim şu ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez laik demokaratik yapısına ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı herkes hangi partie oy verirse versin, hangi dinden, hangı ırktan olursa olsun her zaman dostumuzdur ve kapımız her zaman açıktır. Şimdiye kadar da böyleydi şimdiden sonra da böyle olacak.
mescalinin bu mesajı gayet açık bence sana yeniden cevap vermesine lüzum ytok.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar