Alıntı:
caslanova´isimli üyeden Alıntı
mescalin her söylediğine katılıyorum atatürk örgütledi atatürkun sayesinde su an böyle raaht bi yaşam sürüyoruz. tamam buna bişey demiyorum ama be nsadece suna taktım. Neden a partisine oy verdi diye b veya c ve ya d partisine oy vermiş olanlar bu insanları yermekte. kucumsemekte be nbuna karşıyım. Sen tayyipe vermezsin dinine düşkün yaşlılar tayyipe verir mesela. ya da diğer adaylara bakarlar. En mantıklı gelen kişiye verirler bizim ülkemiz sağcı solcu kavramını daha yeni yeni gömmeye çalışırken sitede bile böyle kucumsemelere taktım ben anlatabildim mi |
Olayları bu boyuta getiren belli bir kaç kişinin söylmleri. Şimdiye kadar böyle bir şey oldu mu forumda. Yada bukadar kişi niye sinirlendi bu kişilere?
Ben AKP yi tercih ettim oyumu verdim demek ayrı. Yuzde %47 oy aldık halk istemiyor demekki laik olmak zorunda mıyız? Kadın memnun olduktan sonra çok eşlilikte olabilir ne var bunda. Türkiye müslüman devlettir ona göre yönetilecek tabi demek ayrı.
En olmadık konuları bile dönüp dolaşıp siyasi konulara çekip konuları provake edenler kimlerdir? Biz forumda siyasi resim vs her şeyi yasaklamışken her konuyu baş örtüsüne vs getirenler kimlerdir?
Ortalığı alevlendirdikten sonrası kolay zaten, bu oyunu da okadar zekice oynuyorlar ki forumlarda tek kelime etmeden özel mesajlarla saldırıp sonra bize gelip forumda bana bu bunu dedi. Onlarca kişi durduk yere 2-3 kişinin üstüne gitmedi heralde, AKP'ye oy veren kişiler de sadece onlar değildir ama her akp'ye oy verenin bu kişilerin düşündüklerine benzer düşüncelere sahip olduğunu sanmıyorum.