JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Gnoxis Grup Duyuruları

Seçenekler Arama
Alt 01-02-2008, 03:58   #1

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 44 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute
Anti New World Order

Geleceğin Yıkımına Sessiz Kalmamak İçin...

Bu grubu Oluşturmakta ki amaç Bugün Dünyanın en büyük problemi olan küreselleşme ve onun getirdiği tehlikeleri paylaşımcı bir ortam da daha rahat ve verımlı olarak tartışmak ve konusmaktır.

Konuya ilgisi olanlar bu konu hakkın da düşüncelerini paylaşmak isteyenler bu grupta yer alabilirler...

Bugün Küreselleşme Denilen olgunun aslın da son yıllar da ortaya çıkmadığını belki de Bin Yıllar öncesin den Bazı kardeşlik lerin ve Masonik Yapılanmaların Günümüz ortamını kademeli bir şekil de oluşturduklarını ve nihai hedeflerinin Faşist, Oligarşik, Elitlere ait bir Dünya Devleti Kurmak olduğunu bu grup içerisin de enine boyuna tartışabiliriz...

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-02-2008, 06:07   #2

beyazkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 beyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond repute

BURSA NUTKU

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir.
Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim
biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en
küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin
polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır"
demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi
yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu
yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi
değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır . Mahkeme
onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de
düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla
birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve
suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını
istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım.
Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak
gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de
benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal ATATÜRK
6 Şubat 1933
--------------------
Alıntı:
MALCOLMX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün halk fakirlik sebebi ile ağır çalışma mecbûriyetine zincirlenmiştir. Bu, onların evvelce vurduğu kölelik ve toprağa bağlı kölelik zincirlerinden daha kuvvetlidir. Onlar bu zincirlerden kendilerini herhangi bir yolla kurtarabilirlerdi. Fakat yoksulluktan aslâ kurtulamayacaklardır. Biz anayasaya kitleler için hayâlî ve gerçekdışı gözüken bir kısım haklar dâhil ettirdik. Halkın hakları ismi de, verilen bu hakların hepsi, yalnız bir fikir hâlinde mevcûd olabilir ve fiilî hayatta aslâ gerçekleltirilemez. Proleterya bizim emrettiğimiz yönde ve bizim iktidar mevkiine yerleştirdiğimiz ajan kadromuzun hizmetinde bulunan kimseler lehinde rey kullanmalarının karşılığı olarak acıyıp soframızdan kendilerine fırlattığımız ekmek kırıntılarından başka anayasadan bir menfaat elde etmediğine göre, konuşmacıların gevezelik yapma hakkı elde etmeleri, gazetecilerin güzel yazılar yanında saçma şeyler yazma hakkına sâhip olmaları, ağır yükünün altında beli ikiye bükülmüş proleter işçi için ne ifade eder? Cumhuriyete ait haklar fakirlik bir taraftan hemen hemen her gün çalışmaya mecbûr olması sebebiyle o hakları kullanmaya muktedir değildir.
Bu konuyu okumanızı tümüyle tafsiye ederim .
http://www.gnoxis.com/forum/gundem/1...tml#post189947
ayrıca gerek o konu gerekse bu konu için ayrı ayrı teşekkürler X

Alıntı yaptığım o bölüm bana 'ispat değeri taşıdığı için buraya da taşımayı uygun gördüm..ilginize

Bunun farkındalığı ile ,bu çözümsüzlük ortamının temeline değinmek ve biraz eleştirmek isterim..

Rahat yüzü görmememiz için elinden geleni ardına koymayan kötü niyet benimsemiş bir 'anlayış' la karşı karşıyayız

bunlar iblisin kuklası olmuş ondan da öteye geçmiş insan iblislerdir..

Bunu neden söylüyorum; Bana göre bütün bu olumsuzlukların insani değerlerin yitirilmesi ve dünya hayatının insana eziyet yeri oluşunun temelinde DİN SAVAŞI vardır..

iblisin kanına girdiği insanlarca kutsal kitapları insanların eliyle değiştirmesine kadar gidiyor işin özü ..

bügün bütün dünyası İSLAM la yaşayan halkların üstüne çökmüşse bunu başka bişey le açıklyamıyorum..fikrimce

bu güne gelecek olursak

bugün görüyorum ki en basitinden istambulun çözülmeyen trafik sorunu bile bu olaya dahil...şöyleki

düşünün ki işten eve evden işe hayatı yaşıyan azımsanmıyacak kadar eğitim görmüş insanımız

ömrünü istambul trafiğinde tüketmediği taktirde,
ülkesine sağlıyacağı katkıyı düşünün..lütfen
öyleki o insanın ülkesi adına yapabileceği neredeyse tek şey seçimde oy kullanmak oda o oy da ...adaletli bir seçime mi gitmiştir orası da ayrı muallak!

emin olun ki hekes bu oyunun farkında!

ancak yapacağım durum benzetmesi için özür dilerim ama ; tecavuz kaçınılmaz sa tadını çıkar ..kafasıyla yaşıyan insanımız sayısı da az diğil galiba

sago geldi aklıma 'İLGİSİZLİK' SİZİN HASTALIĞINIZ BU 'KÖRSÜNÜZ' SAĞARSINIZ........ HEPİNİZİN PROPAGANDALARIYLA GÖZÜNÜZÜ BOYADILAR ....TANIDIĞINIZ HERKESE HABER VERMEK İÇİN KOŞMALISINIZ.....ÇOK GEÇ OLMADAN KOŞUN!!!....KENDİM İÇİN KORKMUYORUM...BEN ARTIK BİRŞEY YAPAMAM ...AMA SİZ ...SİZ HALA BİR SEÇİM YAPABİLİRSİNİZ...SADECE HAYATTA KALMAKLA YETİNMEYİN!!

kendimce bir katılım oldu bu sanırım umarım konunun canına okumamışımdır...

konunun değerini verecek arkadaşlara şimdiden saygılar..

luciin ide yad etmeden edemiyor konu dahi,linde aramızda olmasını keşke'lediğimi belirtip bu yazıyı noktalıyorum ..SAYGILAR

Konu beyazkin tarafından (01-02-2008 Saat 06:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
beyazkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-02-2008, 13:08   #3
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

davet isteğimi bildirdim
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama