JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 29-07-2007, 18:41   #1

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light
Sizce ne yapmam gerek ?

Sizlerle paylasmak istedigim sorunum var.Sorun cunku istegimin dısında olusması nedeniyle beni etkiliyor.Henüz kontol edemedigim bu sey, gun icinde hersey normal iken bir anda sessizlesip olacak olan kotu bir olayı hissetmem.Bu genelde olay gerceklesmeden 6 saat öncesinde baslıyor. Sadece bulundugum ulke degil tum dünyayla alakalı olan bu gorüntüler beni oldukca rahatsız ediyor. Sel, yangın, deprem, fırtına gibi olaylar olmadan once vücudumda titremeler siddetli bas agrıları baslıyor . Bu sanki bir tv de film izler gibi olayları gormeye baslıyorum fakat olay yeri neresi oldugunu bilemiyorum.Goruntulerin fazla yer belirticek ayrıntı olmadıgından genelde goruntu sonrasında ben beklemeye baslıyorum. Olay gerceklesene kadar keyifsizlik halim devam ediyor. ( Hissettigim olaylardan bazıları ikiz kulelerde yangın (bunu goruntusel olarak gordum binada patlama ve yangın baslıyordu ucak yok) , 1999 Depremi (deprem den bir gun once goruntu olarak deprem gecesi ruya olarak saat 03:00 ‘da uyandım ve son yangınlar aklıma gelenler.) Genelde bu olayların hepsi insan olumleri ile sonuclanması ve hissedip herhangi bir uyarıda bulunamamaktan dolayı artık goruntuler geldigi anda baska seylerle ugrasıp gormemeye calısıyorum.Bu kotu olayları hissetmemim dısında tek iyi olarak hissettigim sey hamile kadınlar.Yeni hamile kalan birini cocukların cinsiyetlerini saglık sorunu olup olmadıgı. Bunun dısında bazen kontrol edebilmeyi basardıgım sey karsımdaki kisiye düsünerek istedigim hareketi yaptırmak.Telefonla aramasını yada yolda giderken radyo kanalını kapamasını acmasını ,uzun zamandır gormedigim birini getirmek gibi.
Bu konuda ne gibi seyler hissettiklerimi kontrol edebilmemi saglar ? Geliştirmek icin neler yapabilirim ? Bilen varsa lütfen yardımcı olabilirse cok sevinirim.

Bu arada konuyu umarım dogru yere actım .
Simdiden Tesekkürler
Lara Croft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2007, 20:18   #2

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

bence bol bol meditasyon.

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2007, 20:22   #3

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ben bunu kontrol için birşey yapılabileceğini sanmıyorum.... tabi benden daha bilgili arkadaşlar var biliyor olabilirler bir yöntemini...

bence 6 saat oldukça uzun eğer yer olarak görebiliyorsan(ki örneklerden bunu anlıyorum) uyarıların olabilir. küçük bi kısma da ulaşsa
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2007, 20:31   #4

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve görmedir. Ruhsal görü adı da verilen bu yetenek, Duyular Dışı Algılamalar içinde üzerinde en fazla araştırma yapılan yeteneklerimizden biridir.
Beş duyu organlarımızdan biri olan gözler, bu algılamada fonksiyon görmezler. İki kaşın arasında; gözler genellikle kapalıyken ya da her hangi bir objeye konsantre edildiği bir sırada adeta televizyon ekranında bir film seyredercesine, bir takım şekillerin görülmesidir. Bu yeteneği gelişmiş kişilere durugörü medyomu adı verilir.
.............. ruhsal guclerı gelıstırme teknıklerı kıtabından alıntııdır.......
--------------------
gekiştirlip kontrol altına alınablır.. alıntı yaptıgım kıtabı okursan emının aradıgın cewapları bulucaksın

Konu ENDLESS tarafından (29-07-2007 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2007, 20:33   #5

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

kitap ergun candan'a aittir
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2007, 20:40   #6

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kitap ergun candan'a aittir
sınır ötesı yayınlarındandır
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2007, 22:01   #7

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bunu kontrol için birşey yapılabileceğini sanmıyorum.... tabi benden daha bilgili arkadaşlar var biliyor olabilirler bir yöntemini...

bence 6 saat oldukça uzun eğer yer olarak görebiliyorsan(ki örneklerden bunu anlıyorum) uyarıların olabilir. küçük bi kısma da ulaşsa
Ewet uyarıda bulunacak kadar yer hakkında bilgim olursa genelde soyluyorum.Bunu ilk hissettigimde calıstıgım sirketi bosalttırdım 1 saat sonra deprem oldu herkes benden korkmaya basladı. Sonrasında ne gormek ne de bilmek istedim . Son zamanlarda bir yanardag goruyorum ama nerede bilmiyorum.
Peki sizce ben Turkiyede iken neden Japonya da olacak depremi hissediyorum bunun bana yada baskalarına ne yararı var ?
Lara Croft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2007, 00:28   #8

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

yararını söyliyim cnm. hayat kurtarmak.eğer benim böle bir gücüm olsaydı insanların ölmemesi için elimden gelenin en iyisini yapardım.

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2007, 00:48   #9
AnunnaKi
Guest

bence de durugörü.bazı şeyleri insanlara yaptırabiliyorum demişsin bence onların yapacaklarını önceden sezme özelliğin olabilir.
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 01:19   #10

alfabeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 alfabeta henüz daha yolun başında

tekrar olduğunda ilk yapman gereken kendini serbest bırakman hiç bişeyi düşünme korkma tedirgin olma ne yapmam gerek diye düşünme olduğun yerde dur ve rahatla. oturabiliyosan otur sonra kollarını yanlara aç yani serbest bırak bütün vücudunu ve sana bilgilerin akmasına izin ver. ne kadar serbest bırakırsan kendini o kadar imgeler belli olur. kasma yani kısaca. kafanı boşaltmaya çalışma çünkü o zaman daha çok karışır anlaşılmaz sadece o anlık hiçbişey düşünme. kafan da sadece gördüklerin kaldığında da onlara dikkatini ver daha uzun sürer böylelikle ve yerini saatini daha ii anlarsın. eğer ki bunları görmek istemiyosanda başka birşey düşünbir meyveyi agaçtan topladığını ve o anda düşer gibi olup düşmediğini hayal et o zaman kaybolucaktır görüntüler(hisler).

Seçenekler Arama