JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 28-07-2007, 04:41   #1

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute
Benden adam olmaz cunku...

Benden adam olmaz cunku... yumusak baslıyım

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 04:43   #2

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

babam hep ole diyo

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 04:45   #3

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

cunku kuru ustu pılavım...

E.A.P
Sponsored links

Alt 28-07-2007, 04:48   #4
istatistikciii
Guest

bndn adam olmaz çünkü hayır demesini bilmorum

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 15:01   #5

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

çünkü cok tembelim
gizzem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 16:40   #6

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

adam nedir dedim içimden dım dı dım dım
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-07-2007, 16:54   #7

brit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 brit henüz daha yolun başında

benden adam olmaz çünkü herkeze hakettiinden fazla değer wermekden bi türlü wazgeçemiorum....

Alt 28-07-2007, 17:01   #8
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

istemiyorum adam olunca ne olunuyorki
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 17:24   #9

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

benden adam olmaz çünküüüüüüü herkesi ben sanıyoruuuuuuum
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-07-2007, 18:37   #10

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

çünkü fazla değer veriyorum ,duygularımla oynuyorum ,kalbimin sesini çok fazla dinliyorum ,iyilik meleği olmaya çalışyrm , adam olmk gbi bir niyetm ve çabam da yok ...Bu kdr neden yeter sanrm ...

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 18:43   #11

cunku 9 öncesi 8 gıbıyım...

E.A.P

Alt 28-07-2007, 18:45   #12

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Alıntı:
katatonik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cunku 9 öncesi 8 gıbıyım...
Sen olmuşsun zaten (:

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 19:20   #13

hayırrrrrrrrrr 9 sonrası 10 gıbı olmalıydım
--------------------
kendı konumu bıle sulandırıyorum

E.A.P

Konu amnesia tarafından (28-07-2007 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 28-07-2007, 19:53   #14

joseph mengele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 joseph mengele henüz daha yolun başında

bende n adam olmaz cunku karsımda kını kendım gıbı ıyı sanıyorum sonra ye kazıgı
joseph mengele isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 20:00   #15

Cerberus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Cerberus yakında ünlü olacak gibiCerberus yakında ünlü olacak gibi

benden adam olmaz babam evlatliktan reddetti
universite bitmedi hala offfffffffff
Cerberus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-07-2007, 20:14   #16

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

benden adam olmaz....... içimdeki çocuğu öldüremiyorum ben.. olsa olsa çocuk olur benden...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 20:15   #17

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

benden adam olmaz cünkü yaklastıgım insanlar niyeyse duygusal baglılık tasıdıgımı düşünüor..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 23:50   #18

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

cok sabirliyim...

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2007, 00:25   #19

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

cunku bazen cok acımasız oluyorum...
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2007, 00:27   #20

Alıntı:
cambaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cok sabirliyim...
cok sabırsızım...ılk gunden yıne bozdum

E.A.P
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama