P: Lövyeyi ileri itince uçak saçmalıyor.
S: Kendine çeki düzen vermesi, doğru dürüst uçması ve ciddi olması için uçağa ihtar verildi.
koptum buna yaaa
basima gelen olay:KTHY Ercan - Ankara seferini yapan ucak
butun yolcular ucaga alindi her kes yerine yerlesti ( yolcularin cogu universite ogrencisi!) hostesler her zamanki gibi acil durum prosedurlerini yolculara gonulsuz bi ifadeyle fakat yapmak zorunda olduklari icin 1 karis suratla yaptilar(cikis kapilari burda,oksijen maskesi soyle takilir bole cikarilir vs vs...)
ardindan hoparlorden kaptanin sei duyuldu,ucus hakkinda bilgi vericekti : hosgeldiniz sayin yolcularimiz Ben kaptan pilotunuz bilmem ne (adini unuttum) sizinle beraber Ercan - Ankara seferini gerceklestirecegiz yaklasik ucus yuksekligimiz 50.000m. ortalama ucus hizimiz saatte 900 km olucaktir,tahmini ucus suremiz 45 dakika(hersey tahmini hic bisiy kesin deil nedense!) hava sicakligi fln filan sonra iste bomba cumleyi kurdu : kalkista 1 numarayim !!!(pistten kalkis sirasinin ilk bizde oldugunu soylemek istiyo!!!),bu cumleyi duyan ucaktaki universite ogrencisi topluluk: WAAAAAAY,YURU BEEEEE,BABANDA MI PILOTTU BEEE,ASLANSIIIN,KAPLANSIIIN,SANADA BU YAKISIR,KOCUM BENIM,KIM TUTAR SENIIII,alkis kiyamet galeyan

, Cabin crew please prepare for take off...