JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 30-01-2007, 17:21   #1

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future
Metal Türlerine Göre İnsan Davranışları

Matrak bişey ama hoşuma gitti
kaynağı neresi bilinmiyor,durmadan el değiştirdiği için
metalle alakası olmayanalar tırsabilir

death metal
sabah uyandım annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. mutluyum huzurluyum...

doom metal
sabah düşümde annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. bu yuzden bunalımdayım

gothic metal
sabah uyandim ne göreyim annem dogranmış, babam dogranmış, bakkala gittim o da dogranmış bu yuzden şüpheliyim karamsarım...

black metal
sabah uyanamadım. hala uyuyorum umarım annem, babam, bakkal doğranmıştır. bu yuzden zevk alırım

trip hop metal
sabah uyan, valideyi kes, pederi kes, bakkalın suçu yok, bu yuzden trip
yapiyorum hopluyorum.

thrash metal
uyku mu? sktiret. annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuşlarmi.

power metal
uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi
dagitmislar, bu yuzden kını kılıcı alıp öç almaya gideyim...

grindcore
beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden
boooorghooogr

progressive metal:
sabah uyandım annem ağlıyo, babam aldatmış. bakkala gittim meğer gerçek babammış. akşam uyandım hepsi rüyaymış, ama artık daha olgunum

gore metal
sabah uyandım annemi babamı kesmişler.cesetlerini yedim. bakkala gittim onu da doğramışlar bağırsaklarını deşip tecavüz ettim...

heavy metal
sabah uyandım annemi babamı bakkalı kesmişler... kimin umrunda ben maiden dinleyip biramı içerim...
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-01-2007, 17:22   #2

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Ahahaha harbi süper hex wallaa ne diim ölecem şimdi gülmekten yaaSüper paylaşım....
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-01-2007, 17:25   #3

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

hafif küfürlü gözüküyor yazı,bu yüzden özür dilerim ama o da yazının tuzu biberi,affedin
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-01-2007, 18:31   #4

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

heavy metal
sabah uyandım annemi babamı bakkalı kesmişler... kimin umrunda ben maiden dinleyip biramı içerim...

Ahahah... bakınız 15 yaşım

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-01-2007, 19:24   #5

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

gercekten cok hoş
o kadar da dıpte dıılım ya

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-02-2007, 13:23   #6

gizemlikorsan19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizemlikorsan19 henüz daha yolun başında

zuhahahahaha manyak bişey yha bu..hele heavy metal bitirdi beni.paylasım için saol.

Alt 04-02-2007, 14:06   #7

real_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 real_boys henüz daha yolun başında

Çoook güzel olmuş yaaa...
'grindcore' dünya unya umrunda deil...

Alt 04-02-2007, 14:46   #8

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

trip hop metal
sabah uyan, valideyi kes, pederi kes, bakkalın suçu yok, bu yuzden trip
yapiyorum hopluyorum.
hehe süper bunlar saol

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-03-2007, 22:49   #9

missjordison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 missjordison is just really nicemissjordison is just really nicemissjordison is just really nicemissjordison is just really nice

gore metal
sabah uyandım annemi babamı kesmişler.cesetlerini yedim. bakkala gittim onu da doğramışlar bağırsaklarını deşip tecavüz ettim...

uhuhuuhu benim favorim budur
missjordison isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-03-2007, 23:34   #10
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
thrash metal
uyku mu? sktiret. annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuşlarmi.
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-03-2007, 14:46   #11

satanicWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 satanicWitch henüz daha yolun başında

death metal
sabah uyandım annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. mutluyum huzurluyum...

olay bu işte...

ben dudaklarımı ölüme terkettiğimde
yeniden doğumu reddeden soğuk bir öpücük
son dileğim kaderle isteyerek ayrılmak olduğu halde
güzelliğim görünmeden kalacak
beni ruhumu barış için veya cehenneme
almaya gelen ikiz siyah gözleri koru...
satanicWitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-03-2007, 15:07   #12

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

çok iyi ))

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-03-2007, 15:56   #13

PRINCESS OF DARKNESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 PRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibiPRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibi

gothic metal
sabah uyandim ne göreyim annem dogranmış, babam dogranmış, bakkala gittim o da dogranmış bu yuzden şüpheliyim karamsarım...

evet evet ben hep karamsarım... küsel olmuş ya

Alt 27-05-2007, 18:00   #14

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

eline sağlık
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-05-2007, 18:14   #15

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

heavy metal
bu iyi be....

Alt 27-05-2007, 18:38   #16

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bende diorum nie heavy dinliom super paylasım

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-05-2007, 18:58   #17

rogue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 rogue henüz daha yolun başında

grindcore
beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden
boooorghooogr

Alt 27-05-2007, 22:56   #18

Karma gücü: 4 transandantal henüz daha yolun başında

progressive metal:
sabah uyandım annem ağlıyo, babam aldatmış. bakkala gittim meğer gerçek babammış. akşam uyandım hepsi rüyaymış, ama artık daha olgunum

biz hiçte böyle değiliz
transandantal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama