Dışarı Çıkardım Evim Sessiz Sakin Bir Yerde Olduğu İçin Çıkıp Kafamı Dinlerdim Eğer Mutsuzsam Zaten Gözyaşlarım Kendiliğinden Dökülürler Ağlayıp İçimi Dökerdim..
sonra kalk kendine gel derim arkadaşları toplayı diksoya gider sabah kadar dans eder muhabbet eder sonrada sarhoş bir vaziyette yatar sonrada bakarım herşey aynı ama bir nebze teselli işte
__________________ HERŞEY ÜSTÜSTE GELMEDİMİ_ PARALAR DERTLERİ VERMEDİMİ? DERBEDER ÖLMEDİMİ CEVAP VERİN? BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN BELKİ AKLANDIN ÇÜNKÜ HAPLANDIN ÖLÜYORSUN KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
Deniz kenarına gider dalgaları,martıları fln seyrederken bi efkar sigarası yakarım...Akşamsa eğer beşiktaş iskelesinin orda içerimMutsuzken hayatta eğlenesim gelmez benim...Hüznün bile tadına vararım doya doya...Hiç olmadı taksimde nargile içerim dumanlarını seyrederken o dumanlar efkarımı alır götürür....Ewdeysem de eğer paso duman dinlerim...Tıpkı şimdi olduğu gibi.....
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
genelde uyurum ben,uyuyamazsam da zamanın yavaş yavaş geçişini kendi kendime seyrederim,elbet geçer mutsuzluğum
başkalarıyla da paylaşmaya çalışabilirim,yada başka konulara yönelirim,görmezden gelirim her ne kadar zor da olsa...
ewet benziyo mutsuzken bole sinirliken daha beter yanlis yerde yanlis bi zamanda olanbenimle karsilasan bi insanin way haline bi anda patlayip butun siniri ona bosaltiyorum...
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P
Konu amnesia tarafından (25-01-2007 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
bir suskunluk çöker,sayamayaçağım kadar sigara içilir,o an müzik dinllemek iştiyorsam müzik yoksa uykum gelene kadar düşünürüm saatlerce tabi bu arada yanımda dolup boşalan sigara tablosundan başka birinide iştemem...
veee yalnızlıkk
Elinden şekeri çalınmış küçük bir çocuk gibi oturur uzun uzun ağlarım.Ama bi faydası olmaz o ayrı mesele.....
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Ama gitmiyor ki.ağla dövün sağı solu yık dök olmuyor geçmiyor
O kibriti ben yakarım;
Öyle zaten ertesi gün gözlerim hem şişmiş hem de etrafında çile benzer lekeler oluşmuş halde geziyorum.İyice sinir oluyorum kendimi çökmüş görünce.Çocukken ben de öyle yapıyodum kafamı duvarlara vuruyodum yadelilik vasıflarına bayağ sahibim ben de.Aman kafanı sağlam tut başın felan ağrımıyomu senin.kafanı vurcağına al yastığı yumrukla geçer stresin.
O kibriti ben yakarım;