ben başlıyım lisede tarih ögretmenime aşıktım orta okulda tarihim 1 di lisede sırf tarih hocam için sabaha kadar tarih çalışırdım lisede hep 5 di yaa aşk nelere kadirsin
__________________ HERŞEY ÜSTÜSTE GELMEDİMİ_ PARALAR DERTLERİ VERMEDİMİ? DERBEDER ÖLMEDİMİ CEVAP VERİN? BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN BELKİ AKLANDIN ÇÜNKÜ HAPLANDIN ÖLÜYORSUN KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
evet bencede bende üniversitede tekrar bir tarihçiye aşık oldum ve tarihim hep güzel tarih hocam sana bu konudan altın portakal ödülü verecem dedi çok hoşuma gitii uykusuz günler geçti belkide ben tarihe aşıgım bilemiyorum
__________________ HERŞEY ÜSTÜSTE GELMEDİMİ_ PARALAR DERTLERİ VERMEDİMİ? DERBEDER ÖLMEDİMİ CEVAP VERİN? BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN BELKİ AKLANDIN ÇÜNKÜ HAPLANDIN ÖLÜYORSUN KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
bnd ortaokulda ingilizceciye aşıktımpür dikkat dinlerdimama çok sert bi hocaydı herkes nefret ederdi ii ki aşık olmuşum yoksa bnde herkes gbi kalırdımthere is a no in everythingher işte bi hayır vardır