Çocuğun biri yol kenarında çamurla oynuyormuş. bunu gören bir polis çocuğun
yanına gitmiş.
-Polis: napıyorsun sen bakim burda?
-Cocuk: polis yapıyorum.
-Polis: nasıl yapıyorsun?
-Cocuk: Su katıyorum, kum katıyorum, b..k katıyorum polis oluyo.
Polis sinirlenmiş çocuğa bağırmış çağırmış. Ertesi gün olmuş polis yine
çocuğu aynı yerde çamurla oynarken görmüş.
-Polis: napıyorsun sen yine bakim burda?
-Cocuk: polis yapıyorum.
-Polis: nasıl yapıyorsun?
-Cocuk: Su katıyorum, kum katıyorum, b..k katıyorum polis oluyo.
-Polis: ulan bana bak eğer bidaha aynı şeyi söylersen seni tuttuğum gibi
hapse atarım.
demiş. Ve ertesi gün olmuş. Polis ve çocuk yine iş başında.
-Polis: napıyorsun sen yine bakim burda?
-Cocuk: ASKER yapıyorum.
-Polis: (sevinçli bir şekilde) nasıl yapıyorsun bakim?
-Cocuk: Su katıyorum, kum katıyorum ASKER oluyo.
-Polis: b...k katmıyor musun?
-Cocuk: yok ozaman polis oluyo.
__________________ HERŞEY ÜSTÜSTE GELMEDİMİ_ PARALAR DERTLERİ VERMEDİMİ? DERBEDER ÖLMEDİMİ CEVAP VERİN? BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN BELKİ AKLANDIN ÇÜNKÜ HAPLANDIN ÖLÜYORSUN KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
bu bir fıkrada olsa polislerin bu şekilde aşağılanmasını tasvib etmiyorum. kelle koltukta görev yapan, asayişi sağlmaya çalışan insanların bu şekilde hakarete uğramaları açıkçası zoruma gidiyor.
bu bir fıkrada olsa polislerin bu şekilde aşağılanmasını tasvib etmiyorum. kelle koltukta görev yapan, asayişi sağlmaya çalışan insanların bu şekilde hakarete uğramaları açıkçası zoruma gidiyor.
bu sadece bir fıkra yani gülme amaçlı tabiki asayişi saglayan polislerin başımızın üstünde yerleri var anlamdıysan tekrarlıyım sadece fıkra espiri olayına döndürme
__________________ HERŞEY ÜSTÜSTE GELMEDİMİ_ PARALAR DERTLERİ VERMEDİMİ? DERBEDER ÖLMEDİMİ CEVAP VERİN? BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN BELKİ AKLANDIN ÇÜNKÜ HAPLANDIN ÖLÜYORSUN KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
Her meslekle dalga geçilir,taksiciler için de fıkra vardı,bundan daha beterdi diyebiliriz.
Yine de aşıraya kaçmamak gerek,ben polis olsaydım bu yazıdan pek de hoşlanmazdım,kendimizi o insanın yerine koymak gerek
bende bu fıkrayı açıkçası komik bulmadım espri amaçlı yapılmış ama yine de epri değil görevini ciddiyetle yerine getiren insanlara hakaret olarak değerlendiriyorum!
__________________ ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz! ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz!