14-01-2007, 18:39
|
#1 |
| Uyusturucu kullanan bir insanı tarif edebilirmisiniz??
bir insanın bir madde kullandığını nasıl anlardınız??
bu olaylar gündeme çok gelmeye başladık merak ettim siz olsanınız nasıl anlardınız..yada çeverenizde kullanan birileri varmı??
__________________ |
| |
14-01-2007, 18:46
|
#2 |
|
Gözlerden anlaşılabilir. .. bunun için gözlük kullanmanızı tavsiye ederim.
Kollardan anlaşılabilir.. bunun için kolunuza büyük bi dövme yaptırmanızı tavsiye ederim. .
Yüz Şeklinizden Veya Duruşunuzdan Da Anlaşılabilir Bunun İçin. . Teröristlerin taktığı Bereler Var Onlardan Takmanızı Tavsiye Ederim  |
| |
14-01-2007, 18:48
|
#3 |
|
ilginçç başkaa
__________________ |
| |
14-01-2007, 18:55
|
#4 |
|
|
| |
14-01-2007, 18:59
|
#5 |
|
#
Terleme veya 100'den fazla nabız ve kendini gösteren otonomik hiperaktivite.
#
Artmış el titremesi.
#
Uykusuzluk.
#
Bulantı veya kusma.
#
Geçici görsel, dokunsal veya işitsel varsanılar veya yanılsamalar.
#
Aşırı huzursuzluk
#
Kaygı-endişe
#
Sara tipi kasılma nöbetleri
----
Ben Kullanmıyorum Ama Bende Bunların Nerdeyse Hepsi Var. .
:S |
| |
14-01-2007, 19:00
|
#6 |
|
daha açık bir bilgii gözleiyle görenler yada yaşayan varsa ondan almak iştiyorum bu bilgiyii..mistik tşk ettim arkadaşım verdiğin linge baktım ama ince açıklamalar yok
__________________ |
| |
14-01-2007, 19:06
|
#7 |
|
yüzlerce uyuşturucu, uyarıcı,vb. var hepsinin etkisi farklı, özellikle bilmek istediğin bir tanesi var mı? |
| |
14-01-2007, 19:08
|
#8 |
|
evett.. esrarla başlarsak iyi olur ve haplar
__________________ |
| |
14-01-2007, 19:17
|
#9 |
|
esrarın etkisi diğerleri gibi kullanım süresinden tut da kişiden kişiye farklı görülebilir ama en belirgini kızarmış gözler, hafif neşeli haller ve durgunluktur, iştahı açar vb.
hapların ise gün geçtikçe yeni türleri çıkıyor ve uyuşturucu niteliği olanlar uyuştururken, uyarıcı etken maddesi olanlar ki daha çok gençlerin kullandıkları aşırı hareketlilik ve sevinç hali ortaya çıkarabilir. ben hap kullananları tam da tarif edemeyeceğim bir şekilde tavırlarından ve beden dillerinden, konuşmalarından anlıyorum, farklı bir frekansta oldukları görülebiliyor.
aşırı bilgilendirmeler belki kimilerinde özenti yaratabilir, en iyisi arama motorlarında arama yaparak tek tek istediğin bilgiye ulaşman. |
| |
14-01-2007, 19:19
|
#10 |
|
seni anlıyorum hayatım tşk ettim saol.. ellerine sağlık
__________________ |
| |
14-01-2007, 19:20
|
#11 |
|
ben anti-depresyon ilaçları kullanıyorum.. . Kötü Yanı Çok Uyutuyo  Ama Kullanmazsam Uyuyamıyorum.. Kalkınca Biraz Baş Ağrısı Birazda Mide Bulantısı Yapıo Ama İyi Yinede... İçinde Az Da Olsa Uyuşturucuya Giren Madde Varmış Sanırım Bu İlaçlarda.. ama Bilmiyordum Gercekten Yeni Gördüm ... :S |
| |
14-01-2007, 19:24
|
#12 |
|
uyuyamıyorum diye şartlama kendini, 2-3 gün uyuyamazsan sonraki gün bebekler gibi uyursun, o da boylece düzenini bulur. ayrıca farkında olamadığın yan etkileri de mutlaka vardır, böbrekler herşeyi süzemez mesela, uzun süreli kullanım karaciğeri bozabilir..değer mi, tartışılabilir.. iyi bi doktora sormak son çare. |
| |
14-01-2007, 19:33
|
#13 |
|
son zamanlarda aşırı sinir vardı bende .. hastaneye gitmeye karar verdim psikatrist'e sırada beklerken bir kadınla muhabbete girdim..
bana şimdi sana dr. ne yapaçağını sölim dedi sana ilaç vereçek git bunları kullan öle gel diyeçek dedi..
sakın verdiği hapları kullanma dedi bana neden dediğimde ,baksana bana ellerimde bitmiş ilaç kutularıyla her ay burdayım antidepresan hapları içmeden duramıyorum dedi..herneyse dr. yanına girdiğimde dr. sorunun ne dedi, sorunumu sölemeye başlarken adam bana ilaçlar yazmaya başladı şaşırmıştım.. ilaçları aldım bir kez kullandım ve kendi kendime olaya bak ya dedim..ilaçlar beni salak gibi yapmıştı..
kulllanmayı bıraktım ..
demek iştediğim ilaçlarla kendini kandırma.. uyuyamıyorum diye bişey yoktur senin doğanda var uyumak
__________________ |
| |
14-01-2007, 19:47
|
#14 |
|
uyumak veya uyumamak ben onu öylesine yazdım.. ama en belirgin özelliği uyutuyor onu söylemek istedim. . Bağımlılık Yapıyor . . Ama Gercekten İyi Geliyor En Azından Benim Açımdan . . Xanax Daha Güzelde Eczanelerden onu isteyince tip tip bakan tipler var valium daha sonradan çıktığı için fazla bilinmiyor.. Rohypnol var bide .. herneyse boşverinde.. uyku bahane.. adı üstünde anti-depresyon .. ilacı.. |
| |
14-01-2007, 19:49
|
#15 | | -YASAKLI-
|
Psikiyatride kullanılan ilaçların %90'ının etkisi unutturmak,düşünmeyi engellemektir.Bu yüzden de uyuşturucu maddeler içerirler.Kim ne derse desin dozu ne kadar düşük olursa olsn kullanımı bağımlılık yapabilir.Ruh hastalığı tehşis edilen kişilerin psikiyatrik tedavi görmeye başladıkları anda ne kadar değiştiklerini görürsünüz.(Bayıltılmış vahşi hayvanlar gibi) |
| |
14-01-2007, 19:49
|
#16 |
|
Ben yaklaşık 7 sene önce oldukça fazla antidepresan kullanıodum bence insanı tabiri caizse "mallaştırmak"tan başka bi işe yaramıyor ama tabe bilim adamlarımız bunları yazmak zorunda insan aptallaşınca iyileştiğini sanıyor nasılsa...Cigaranın en büyük belirtisi de kızarmış ve kanlanmış gözlerdir bu arada...Hatta cigaracıların bildiği bi laf vardır "karşıdan geliyor bir delikanlı,çekmiş cigarayı gözleri kanlı..."Cigara enteresan bi olay...Şimdi ne desem boş burda 
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ego primum tollo,nominor quoniam leo!! |
| |
14-01-2007, 19:53
|
#17 |
|
Xanax dedin bakınca tip tip bakıyorlar dedin..
neden ilaçın uyutmaktan başka ne yapıyor kii?? 
--------------------
whitwpower cigara içen insanlar olmadık şeylere gülebilir yada birden durgunlaşabilirmii??
ne bilim techno müziğin etkisi altında kalabilirmi..
Konu sudem tarafından (14-01-2007 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
14-01-2007, 20:01
|
#18 |
|
Cigaracı adamın kitlendiği mevzular olur ama bu durumdan duruma kişiden kişiye değişir...Kimi vardır susturamazsın kimi vardır konuşturamazsın...Konuşması yine bi yönden iyidir suskunlaşan adam konuşturulmalı ya da hiç olmadı ağzına çiğneyeceği bi ciklet falan verilmelidir çene kaslarında kitlenme olur geçici olarak....Cigara muhabbetlerinde bazen birisine kitlenilir ve onunla makara yapılır bayaa bi komik olur yani  Neyse şimdi burda cigaranın yararları gibi durmasın  Tecno ex le gider çünkü ex yüksek ısı-enerji ürettiği için kişi hareket etmek zorundadır ki genelde zati tecno çalınan mekanlarda ex mex gırla gider....Zaten exli eleman hareket etmezse onun için hiç iyi olmaz motoru yakar maazallah  Bunlar kötü şeyler kullanmayın!!Heh bunu da yazalım da whitepowerla 10 soruda cigara gibi bi görüntü olmasın...Uyuşturucuya hayır....En azından sentetik haplardan,eroinden falan kesinlikle uzak durun...En azından diyorum çünkü genelde mutlaka bi gün bi kere de olsa bi cigara muhabbetine en en azından şahit olur insanlar....
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ego primum tollo,nominor quoniam leo!! |
| |
14-01-2007, 20:12
|
#19 |
|
__________________ YANLIŞ BİR ÖYKÜDEYİM, BENİ YENİDEN YAZ... |
| |
14-01-2007, 20:46
|
#20 |
|
xanax gibi ilaçlar reçetesiz verilmez, reçeteye yazan doktor sayısı da günümüzde azaldı (bağımlılık yaptığından)..ancak şunu da unutmayalım, depresyon tedavi edilmediğinde kişiyi intihara kadar sürükleyebilir, anti-depresan ilaçlar etkilerini bir-iki kullanımla değil ortalama 3 ay sonra gösterir, bunun nedeni de kandaki kimi kimyasalların düzene girmesinin bu süreyi gerektirmesidir. xanax ise daha çok panik ataklara verilen çabuk etkisini gösteren bir ilaçtır.
--------------------
sudem son ilk sorunun cevabı evet, ikincisi ise kişinin zevkine bağlı, tecno sevmez de chill-out severse ondan etkilenir, etkiler değişebilir ancak algıları değiştiğinden 100lerce kez dinlediği ama çalan şarkıda daha önce duymadığı arka fonda bir vurmalı çalgıyı da aniden farkedebilir. zaten müziğin kendisi başlı başına enteresandır, normal halde bile insan ruhunu etkilemeye kadirdir. nice bitkileri solduradabilir, coşturadabilir, bilimseldir.
Konu mistik tarafından (14-01-2007 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |