Her ne kadar bu hayatta kötülük ve kötülerin kazanacağı söylense de...Kimse derdetmesin...Papaz her zaman pilav yemez....Ne olursa olsun iyilikten ayrılmayın çünkü ayrım çok basit...İyi değil isen eğer...Bişi yapmasan bile "kötü"olursun istemeden...Diyeceğim o ki ne hak yiyin ne hakkınızı yedirin...İnsanlar bi gün haklı olduğunuzu anlar!İnsan oğlu anlamazsa eğer o zaman da TANRI yargı gününde hakkınızı mutlak verir...Burada bi yandan gerçekten dünyada kötülük mü kazanıyor sorusunu tartışmaya açarken...Bi yandan da bunları yazma gereği hissettim...Sonu ölüm bile olsa doğruları sawunmaktan kaçmayın...Doğruları söylersek belki de ölürüz demeyin!!Esas söylemezseniz ölü sayılırsınız...Hem insanlığınız yok olur elinizden hem kişiliğiniz vs vs....Haklıya hakkını verin ve bu sayede insanların zihninde yer edin...Başka bir deyişle "ölmeyin!"....Başlık ta ne alaka demeyin bu yazdıklarımdan sonra diye uzun uzun derdimi anlattım....Belki kendimce bi tavsiye insanlar için...İster dinleyin ister dinlemeyin....
Ben yine doğru için çarpışacağım...
Tanrı bizlere doğru yolda savaşmamız için güç versin....Doğruyu söyletip ölümsüz kılsın!
Bu günde ölmedim anne!!!

Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!