JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 20-11-2006, 23:47   #1

Nietzsche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Nietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Terk mektubu ve sonrası...

buyrun
Sevgili eşime,
7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zannedersem de oldum, ama hiçbir zaman senden bunun karşılığını görmedim.
Hele şu son iki hafta benim için bir cehennemden farksızdı. Bugün Patronun beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde bu artık bardağı taşıran son damla olmuştu.geçen hafta eve geldiğinde, ne saçlarımdaki değişikliğin ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın, hatta senin için kendime yeni aldığım geceliği bile giydiğimi farketmedin.Ama sen ne yaptın? eve geldin, iki dakika içinde yemeği mideye indirdin,televizyonda maç seyrettin ve gidip yattın.Artık ne bana beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama hiçbir şey yapmıyorsun. Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni artık eskisi gibi sevmiyorsun.
işte bu yüzden artık seni TERKEDİYORUM.

NOT:
Lütfen beni aramaya kalkma, ERKEK KARDEŞİNLE beraberim ve sana hayatında
mutluluklar dilerim.!!!!

Sevgili eski Karıma,
inan yazdığın bu mektuptan başka, hiç ama hiçbir şey beni bu kadar sevindirmezdi.
Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana her şeyi yaptın.

Tamam çok fazla Spor programları seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu bile fayda etmiyordu.

Tabiki geçen hafta saçlarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğinin farkına varmıştım! tam aynı Erkeğe benzemişsin diyecektim ki,aklıma annemin bir sözü geldi;
EĞER AĞZINI GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMEK İÇİN AÇMIYACAKSAN, HİÇ AÇMA
senin en sevdiğin yemeği yaptım derken galiba sen beni Kardeşimle karıştırmıştın, çünkü o yaptığın yemek benim hiç sevmediğim bir yemekti!!
Ben yatmaya giderken üzerinde yeni ve çok seksi bir gecelik vardı tamam,ama üzerinde hala Etiketi duruyordu, ve inşallah bu bir tesadüftür ama,geceliğin fiyatı 49.99 du ve o gün kardeşim benden tam 50£ borç almıstı????

Ama biliyormusun bütün bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim, ve herşeyin birgün güzel olucağını, değişiceğini ve mutlu olucağımızı umuyordum.
İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gün Lotto da tam 10 Milyon Euro kazandığımı öğrenmiştim, hemen Patrona çıkıp istifamı verdim ve ikimiz için Jamayka ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp gitmiştin.
Belki de bu olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve böyle olması gerekiyordu.
Dilerim seçtiğin ve her zaman hayalını kurduğun bu hayatta mutlu olursun.Avukatımın dediğine göre bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hiç bir
Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!!! nerdeysen orda kal!!!

NOT: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Carl olan kardeşim bir zamanlar Carla idi...

İmza:
o şimdi çok zengin ve KUŞLAR KADAR HÜR!!!!
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2006, 23:50   #2
Eftalya
Guest

NOT:
Lütfen beni aramaya kalkma, ERKEK KARDEŞİNLE beraberim ve sana hayatında
mutluluklar dilerim.!!!!

ohaaaa,öhö,öhööö

Alt 21-11-2006, 00:08   #3

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

carl carla olmamıs yahu sonunu türk filmi gibi bağlasalarmıs bari

guzel paylaşım...
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-11-2006, 00:13   #4
Eftalya
Guest

ErSt_QuEr,
hoş geldin

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-11-2006, 00:18   #5

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Enteresan... Güzel düşünülmüş ve yazılmış...
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2006, 00:22   #6

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Eftalya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ErSt_QuEr,
hoş geldin
sağol eftalya hoşbulduk
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-11-2006, 00:28   #7

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

hehehe guzelmis walla kimsenin basina gelmesin bole bisiy

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2006, 00:31   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

çok komik ya.:..

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-11-2006, 11:37   #9

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

etme bulma dünyası

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-11-2006, 11:47   #10
Elit Üye

dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 dipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

uzun zamandır bu kadar gülmedim sağolasın 50 € borç..... walla bravo

Alt 24-11-2006, 13:11   #11

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

cok güzel paylaşım ya amma güldüm

Alt 24-11-2006, 14:13   #12

Weysel44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Weysel44 henüz daha yolun başında

terkeden kadın heralde intahar etmiştir bu adamın mektubundan sonra 10 milyon € kaçırmış

Weysel44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-11-2006, 21:09   #13

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

güsel paylaşım
adam işten ayrıldı die evi terkeden kadın bu mektubu okuduktan sonra hastahaneyi ziyaret etmiştir herhalde
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-11-2006, 23:05   #14

halit_43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 halit_43 henüz daha yolun başında

ya bu kadar mı olur kadın artık dizlerini dövmüştür ama
son pişmanlık fayda etmez....
halit_43 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-02-2007, 11:58   #15

karaleke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 karaleke henüz daha yolun başında

güzel olmuş saol

BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM