JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 20-11-2006, 01:01   #1

Nietzsche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Nietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Fıkra....

bi gün kral veziri yanına caırmış ve ''bana öle bişi yapki özrün kabahitinden beter olsun'' demiş...vezr bunun üzerine biraz düşünmüş ve padişaha bi pandik atmış..kral öfkeli bi şekilde '' ne yapıosun sen ?!!'' die bagırınca vezir''pardon efendim kraliçe sanmıştım'' demiş...

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2006, 01:06   #2

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Saolasın aklıma Padişah ve Vezirin Cuma Namazına gitmeyan birine ceza vermeden üç dilek hakkı verdikjleri fıkarayı getirdi...
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-11-2006, 01:09   #3

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Fıkradan bahsedip fıkrayı yazmamakta ilginç tabii birikinti nasıl bari güzel fıkra mı

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2006, 01:14   #4

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ya fıkra bazı ifadeleri sansürleyince anlamını kaybediyo onlarsız olmuyo...
RTÜK çe süzülmüş hali bu

Adamın teki 3 kere gitmemiş ve tabii yakalanmış.
İdam edilmeden önce sormuşlar:
- "1. dileğin ne?" Adam:
- "Vezirin karısıyla yatağa girecem" demiş. Vezir "Olmaz" dese de padişah:
- "Mecbur" demiş ve adam vezirin karısıyla beraber olmuş.
Adam 2. dilek olarak Padişahın karısıyla beraber olmayı seçmiş.
Bu sefer padişah "Hayır" dese de herkes itiraz edince mecbur kalmış.
- "Son dileğin ne?" sorusundan sonra adam, bir vezire, bir padişaha bakmaya başlamış. Aradan 5 dakika geçtikten sonra vezir bakmış namus elden gidecek:
- "Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi" diyince padişah da:
- "Ne gibisi lan! Yanımda kılıyodu"

Orijinali
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”

Konu birikinti tarafından (20-11-2006 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir..

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2006, 01:20   #5

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Saolasın

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-11-2006, 22:08   #6

Weysel44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Weysel44 henüz daha yolun başında

her iki fıkrayı da ii biliorm ama okudukça gülüo insan

Weysel44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2006, 23:56   #7
Eftalya
Guest

oliiiimm ne olmuş burası böle mizah dergisini aşmışız valla
nerde kaldı bizim korku tüneli...

Alt 20-11-2006, 23:58   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

hemen paranormala geçiş yapalım o zaman....

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-11-2006, 00:11   #9

Gerilimi Düşüren Gülüş diye bişeyvardır sinemada.. Korku ve gerilim filmlerinde uzayan gerilim sahnelerinden sonra seyirciyi rahatlatıp bışaltmak için gerilimin içine komedi gizlenir ve hiç beklenmedik şakilde güldürülür seyirci...
Ve yine sinemada yine seyirciyi sıkacak gerilim yaratacak savaş sahneleri gibi olayların arasına geri dönüşlerle yada hatırlayışlarla düşünceyi dağıtacak aktarımlar yapılır...Mesela bir savaş sahneleri izlerken karakterin seviglisiyle yaşadığı ateşli gecelere geçişler yapılır...
Gerilimi düşürüuyo arkadaşlar sağolsun burda. Eğer oyunlar ve bu tür paylaşımlar olmasa sürekli bir ciddiyet ve ağırlıkla konuşulsa kasvetlenir burası.....
Sponsored links

Alt 21-11-2006, 00:14   #10

Nietzsche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Nietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNietzsche dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

benim aklım bunlara erio walla ben bilmem ufoymus astralmıs şaka bi yana gerilim hakkında pek gercekcı konu bulamıorum bulduklarımda gercekcı gelmıo o yusden bunlara yonelıorum

Alt 21-11-2006, 00:39   #11

Abartmamak lazım tabi reklam arası yada tenefüs gibi....

Alt 27-11-2006, 10:37   #12

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

valla yazıyom ama ben bile daha okumadım bu fıkraları bana mail gelmişte ordan copy paste yaptım

Tek kelimeyle bomba...

orta iki ingilizce sınavı. soru:what is your mother's telephone number? cevap:annemin telefonunu veremem.

soru: selcuklu devletinin kurucusu kimdir? cevap: imparator birinci selcuk

soru:akıl ile ilgili bir hadis-i şerif yazınız. cevap:akıllı ol, canımı ye...

biyoloji soru: döllenme nasıl meydana gelir? cevap: erkeğin zigotu, kadının amotuna girince.

soru: kazim karabekir kimdir? cevap: kazim karabekir askerdir. mustafa pasanin en yakin arkadasidir. londros, mondros ve sivas kongrelerine katilmistir.

soru:dag basini ...... almis,gumus dere durmaz akar" yukarıdaki cumledeki nokta ile gosterilen yere ne yazilmalidir? cevap:babam

konu: aydınlanma çağı soru: ütopya'nın yazarı kimdir? beklenen cevap: thomas more cevap: fatih sultan mehmet bir diğer cevap: mona lisa

soru: maki nedir? cevap: akdenizde yaşan kısa boylu cücler

muhasebe sınavı: soru: kasa sayımında 100bin tl eksik çıkmıştır. bunu büyük defterde*muhasebeleş tiriniz. cevap: tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım.

soru:ebu suud, yazdığı bütün eserleri ............ .... adlı kitabında toplamıştır." cevap: the best of ebu suud. alınan not: 90.

soru : hz. x 'in tıp bilimi hakkında çıkardığı kitabın adını nedir? cevap : tubitak-ul-tı bbül-mecit. ..

ilkokul 3. sınıf, sınıfa müfettiş gelmiştir. soru: isa kimdir? cevap: geçen sene bizim sınıftaydı, artık gelmiyo.

bir ilkogretim okulunda 4. sinif bilgisayar sinavi: soru: microsoft word programini nasil calistirisiniz? adim adim anlatiniz. cevap: baslata tiklanir otesi kolaydir.... ..

bir türk dili sınavından soru ve yanıt: soru: yazara göre toplum içindeki davranişlarimiz nasil olmalidir? nelere dikkat edilmesini öneriyor. cevap: yazar diyor ki nerde nasil davranacağimizi bilmeliyiz. oturmasini kalkmasini bilmeliyiz. yırtık dondan cikar gibi her lafa atlamamaliyiz.

soru:ülkemizde ilk nüfus sayımı hangi yılda yapılmıştır? cevap:1927 yılında ikinci mahmut zamanında yapılmıştır. (oha)

soru: calculus'u kim bulmustur? cevap: adams calculus

soru: ismet inonu'nun batı cephesine bakısı nasıl idi, acıklayınız cevap:200 metreden durbunle..

milli güvenlik sınavı: "rütbeleri artan sıralamada yazın'' cevap: yüzbaşı, binbaşı, albaşı, yarbaşı....
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-02-2007, 11:58   #13

karaleke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 karaleke henüz daha yolun başında

saol paylaşim için

BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM
karaleke isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-07-2007, 15:53   #14

whitehead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 whitehead henüz daha yolun başında

bir tanede ben fıkra yazım ya lutfen...

temelin canına tak etmiş kadınsızlık almış başını
bi bara gitmiş..adamda zaten çayı yeni sattığı için para gani aynı zamanda..
bir iki içkiden sonra bakmış iki tane bayan çok samimi dans ediyolar arada temele bakıyolar .
temelde "cim carry" hesabı yanaşmış yanlarına baçlamışlar dans etmeye tabi kadınlarda temele başlamışla r gülmeye makas almaya falan..ortam süper.berabe bir kaç içkiden sonra temel kendi kendine zamanı geldi artık hatunları alım gidim diye atak yapmış..
..hadi bana gideyruk hanımlar.. demiş
kadınlarda niye ki diye sormuşlar..
..e birazda evde kaynaşalım ooynaşalım.. demiş temel...
kadınlar ..aaa kesinlikli olmaz bir lezbiyeniz zaten..demişler.
temelde... o nedemek yawww... diye sormuş.
kadınlarda biri..biz sadece kadınlarla birlikte oluruz...demiş
temel biraz durmuş şaşırmış düşünmüz sonra..
... eee tamam ozaman bende lezbiyenim bende sadece kadınlarla birlikte oliyrum... demişş

--------------------
bu arada dolunay süper ya altıma işedim
iyi geldi bu sitreste sağolasın

Konu whitehead tarafından (22-07-2007 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
whitehead isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama