evet oncelikle soran olursa nıe buraya yazdın dıe ben acıklıyım
bılmem içimden ole geldı bıde guncel bır konudur ya hemen en ufak bır olayda laf sokmaya baslanır ondan buraya yazdım
neyse
hadı tartışalım ve konusalımmmm......insanlar neden laf sokar
__________________ Huzursuz bir uykudan uyanınca; ya etrafınızdaki karanlığa yenilip, gözlerinizi sımsıkı kapatırsınız. Ya da sadece gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz. Zifir-i Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır.
Sokacak başka bişeyleri olmadığı için yada sokabilecekleri en müsait şey laf olduğu için...
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
hakediyosa karsidaki laf sokarsin sana acik verdiyse degerlendirir durumu bu sekilde kendi lehine cewirip avantaj kazanirsin ya da bazi insanlar topluluk icinde kendilerini belli etmek we lider olabilmek icin etrafindaki insanlari etkileyebilmek ya da o toplulukta kendini yukseltmek ve ustun gostermek icin yapar yani bu sekilde zekasini sipatlamaya calisir. Ama ben zevk olsun bie yapiyorum yani nasi diyim bi cesit aliskanlik olmus artik cewremden kaynaklanan bissiy ama tabi arkadasl arasinda espiri manali olan ofak seyler bunlar ama karsimdaki insanin seviyesini ve tutumunu begenmediysem iste o zaman cok yaratici oluyorum bence boyle...
__________________ god is dead.nietzche is dead.god Love is like ghosts,eveybody talks about it,but few have seen... Knowing is not enough,you must apply;
willing is not enough ,you must do.Bruce Lee
yani gnosis cafede laf sokmak serbest
forum kurallarını oku,konuyu çarpıtma,adminle makara yapma...
__________________ god is dead.nietzche is dead.god Love is like ghosts,eveybody talks about it,but few have seen... Knowing is not enough,you must apply;
willing is not enough ,you must do.Bruce Lee
en basta kıskanclık yanı dusunsenıze 2 kısısınız tamam mı ailenız yada baska bırısı bırınızın yaptıgı bırsey cok ıı herkes onu begenıyor teprık edıyor ws dıgerı ıse hıc bı ıse yaramıyor herkes onu hor görüyor ...buna bazer durum larda işte insan karşısındakini cekemiyor kendisinden ii olmasını kabullenemeyince önce ufaktan laf sokmalar sonra deewamı gelıyor...
__________________ Huzursuz bir uykudan uyanınca; ya etrafınızdaki karanlığa yenilip, gözlerinizi sımsıkı kapatırsınız. Ya da sadece gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz. Zifir-i Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır.
ya bende çok laf koyarım karşımdaki bana karşı kötü bişey yapmışsa utansın diye
bi de rapçiyim diss atıyorum kimse benle laff yarıştıramaz
ben haksızlıklara gelemiyorum çok açık sözlüyüm onun için laf sokarım
ya ne biliyim işte yaklaşını yakarım
ama inanki bazıları çok feci şekilde hak ediyo