JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 05-11-2006, 21:38   #1

gizemlikorsan19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizemlikorsan19 henüz daha yolun başında
Bu site kaç yasında?

ya kafama takıldı bu site kac yasında...ne zaman dan beri var bu gnoxis.com. mescalin bilir belki yada eftalya..cvp bekliyorum..
gizemlikorsan19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-11-2006, 21:40   #2

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

daha yaşına girmedi ufak daha
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-11-2006, 21:49   #3

"Lal" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 "Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış"Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

geçtiğimiz yaZın başında kurulmuştu sanırım...
"Lal" isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-11-2006, 01:08   #4

illuminator_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 illuminator_25 yakında ünlü olacak gibi

bebek daha bebek, suskun bu ara hepten sustu, hareket yok valla, hafta sonu diyedir heralde, hayırlısı bakalım.

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2006, 01:11   #5

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

aslında susma sebebi yeni forum sistemine geçmemizle 1500 olan googleda indexli sayfa sayımızın 4'e inmiş olması.. googledan yeni kişiler gelememekte buara yani biz bizeyiz bir süre ondan sonra bir patlama bekliyoruz ama
mescalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2006, 01:21   #6

illuminator_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 illuminator_25 yakında ünlü olacak gibi

valla problem yok benim için ilgi azalmasında, ben de acaba yeni format mı insanları kaçırdı diye düşünmüştüm.

Alt 06-11-2006, 09:16   #7

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sahip önceden paranormal olaylar yazınca gno'yu falan veriyodu linkini şimdi altlarda görüyorum ? googleda :/
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2006, 12:48   #8

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

evet artık çıkmıyoruz veya çıksakta eski foruma yönlendirdiği ve forum olmadığı için insanlar ulaşmakta güçlük çekiyorlar.. bir süre sonra eskisinden de daha üst sıralarda çıkacağız ama

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2006, 14:28   #9
Eftalya
Guest

14.06.2006
Bu tarih GNOSİS in ilk online üyelerini ağırladığı tarihtir.
Ve bu sebep ile bu tarih,GNOSİS in açılış tarihi olarak kabul edildi.

Henüz çok genç olan sitemizin ilk yaş gününü sevgili MESCALİN,MODERATÖRLERİMİZ,ben ve diğer ÜYELARİMİZ,8 ay sonra kutlayacağız.

Umarım o gün elinizde GNOSİS e verebileceğiniz çok özel ve çok paranormal bir hediye konunuz olur ve bunu bizlerle paylaşırsıznız.
Sponsored links

Alt 07-11-2006, 21:46   #10

gizemlikorsan19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizemlikorsan19 henüz daha yolun başında

ya bu yasta bu kadar cok seveni var.ben bile küçükken bu kadar sevilmiodum.kitlesine bakılınca okadar küçük görünmüyoo....
gizemlikorsan19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2006, 22:11   #11

Alıntı:
gizemlikorsan19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bu yasta bu kadar cok seveni var.ben bile küçükken bu kadar sevilmiodum.kitlesine bakılınca okadar küçük görünmüyoo....
yorumun için sağol gizemlikorsan19, biraz daha oturdukça gnosis çok daha keyifli günler bizleri bekliyor gibi

Alt 22-02-2008, 15:22   #12
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

hey gidi günler...bizler patlamanın çocuklarıyız.. ben google sayesinde gnoxisi tanımıştım.. mescalin google da 1500 olan tarama sayfasının 4 de indiğini söylemiş...
ve patlamanın yakında olacağını yazmış..

bence iftahar edebilirsiniz... az sürede bu kadar üyeye ulaşmak başlı başına başarıdır..
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-02-2008, 02:12   #13

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

sıte guzell calısmalar guzell herseyıı guzell sanırımm bu tur ılgınc seylerle ılgılenen ınsanlarımız azaldıı ondan olabılırr ve reklam tabii cok onemlı ben bir esnaf sayılırımm reklam cok onemlıdırr gogglede yum sayfalardaa bulunmak lazımD:

Alt 23-02-2008, 02:52   #14

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

ya bide sitenin acılırken giriş müziği vardı süperdi o niye yok artık bence cok ilgi çekiciydi ondan soruyorum

Alt 23-02-2008, 03:10   #15

Bu konu sitenin ilk açıldığı zamanlardan kalma, yani 2006 yılından.. orada googleda yazan 40-1500 sayfa sayıları şuan için 30.000'in üzerinde.

Ziyaretçi sayımıza gelince dünya üzerinde ziyaretçi almadığımız ülke sayısı oldukça az. Her ay yüzbinlerce ziyaretçi almakta ve milyonlarca sayfa gösterimi yapmaktayız.

Müzik olayına gelince, anasayfa tasarımı ile ilgilenecek ama o kadar yoğun bir şekilde site geliştirmeyle uğraşıyoruz ki makyaj kısmına çok vakit kalmıyor. Sistem güvenliği, stabilitesi ve kullanım kolaylığı ile ilgili sürekli çalışma yapılmakta, ayrıca sürekli mevcut özellikler geliştirilmekte veya yeni özellikler eklenmekte.

Kısacası Gnoxis gelişmeye ve büyümeye devam edecek

Alt 23-02-2008, 04:06   #16

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

bu sözün üzerine ne denirki Saygılarımızla !!!

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama