03-11-2006, 14:08
|
#1 | | Guest | Türkiye ve Avrupa
Arkadaslar Türkiye AB ye girsinmi Girmesinmi ?
Böyle bir konunun yeri tabiki burasi deyil, Yinede düsüncelerinizi merak ediyorum, evet girsin diyende, girmesin diyende, düsüncesini aciklarsa sevinirim.
Türkiye - Avrupa iliskisi o kadar karisikki, Paranormal düzeye eristi diye düsünüyorum  | |
| |
03-11-2006, 14:19
|
#2 |
|
Girecekse de ülke onurunu koruyarak girsin....Ama olay Türkiyeyi AB ye alalımdan ziyade,Türkiyeye her istediğimizi yaptıralım,sonra da nasıl olsa bi bahane bulur almayıza dönüştüğü için(Ki bana ve bir çok kişiye göre en baştan beri böyleydi)AB ye kesinlikle bu rezil durum dewam ettiği sürece karşıyım!Bunun yanında AB nin birinci dünya savaşı sonrasında dayatmaya çalıştığı SEVR i şimdi yeniden hortlatma çabalarında olduğunu da bir kez daha gören gözlerinizin önüne koymak isterim...AB,ABD mandacılığı yapacağımıza bu topraklarda daha güçlü,daha gururlu,daha özgür bi ülke yapmaya çalışmamaız da ayrı bi komik durum....
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ego primum tollo,nominor quoniam leo!! |
| |
03-11-2006, 14:23
|
#3 | | Guest |
sagol Whitepower Isabetli bir görüs
1: 0 for Turkey  | |
| |
03-11-2006, 14:25
|
#4 |
|
Böyle bi konuya değindiğin için asıl sen saol dostum 
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
| |
03-11-2006, 14:39
|
#6 | | Guest |
birikinti... linkler icin sagol.... kendi aramizda düsüncelerimizi paylasmak istedigim icin, kendi özel düsünceni gecersen daha yerinde olur
(bu konu hakkinda bir cok Link bende biliyorum)  | |
| |
03-11-2006, 14:43
|
#7 |
|
Ab Macerası Direkt link altında mutlaka görülmesi gereken bi slayt var..
Biz iktisatçılar böyle düşünüyoruz..iibfli'de katılır umarım.hhh |
| |
03-11-2006, 14:48
|
#8 | | Guest |
uzun vadeli iktisata da pek yarar saglamiyacak , tam aksine büyüyen Brokrasi belaya dönüsecektir... ama yinede düsüncendir onun icin 1:0 i ... 1:1 yapalim  | |
| |
03-11-2006, 14:51
|
#9 |
|
Yalnız ülkenin bekaasıyla ilgili konuların iktisadi açıdan önce,ülkenin geleceği yönünde değerlendirilmesi kanısındayım...İşgal edilmiş bi ülkede iktisadi çözümler bizi kurtarmaz...Bütün bu karanlık gündeme ve geleceğe karşın,hala BÜTÜN KALELER ZAPTEDİLMEDİ!MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT DOSLARIM!!Saygılar...
| |
03-11-2006, 14:52
|
#10 |
|
Almanya ekonomisini AB mi bitirdi diyosun...
Gnosis Cafede Ekonomi konuşuyoruz...
Abi buraya kafa dağıtmaya bi kahve içmeye giriyoruz....... |
| |
03-11-2006, 14:56
|
#11 |
|
kentmen aynı konu başlığını uygun bi forumda tekrar açarsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebiliriz sanırım..Moderatörlere söylersen tahminimce bu konuyu kapatacaklardır yenisinde dewam edelim derim ama size kalmış tabi...
| |
03-11-2006, 14:57
|
#12 | | Guest |
Almanya Ekonomisini, Globellesme ve Özellestirme bitirdi, anliyacagin 1985 den sonra Kapitalizime bütün kapilarini acarak, Teknolojisini ve Is yerlerini firar etmek zorunda birakti. Almanya Memur Diktatörlügü tarafindan yönetilen bir Ülke, bunun da cok Zararlari oldu ve olmayada devam ediyor | |
| |
03-11-2006, 14:58
|
#13 |
|
Arkadaşlar lütfen polemik yaratmaya çalışmıyorum ben slaytı izlemeden konuşuyosunuz gibi geliyo bana """AB karşılıksız aşktır""" diyo orda özetle hepsi bu....... Bende şiddetle katılıyorum.... Aldatılırız...İhanete uğrarız AB bizi sevmiyo... birilik olamayız biz AB ile olursa dirlik oluruz....O dirlikte AB nin dirsekleri süründüğü bataktan kaldırana kadar olur... Yaparsa mantık evliliği yapacak AB bizimle, çocuklar sakat doğacak... |
| |
03-11-2006, 14:58
|
#14 | | Guest |
siz bilirsiniz White önemli deyil Isterseniz kapatabilirsiniz  | |
| |
03-11-2006, 15:20
|
#15 |
|
Yok hocam ne alakası war konuyu kapatmakla dikkat edersen böyle bir konuya değindiğin için sana teşekkürlerimi iletmiştim...Yalnızca bu konunun yeri burası değil diye tepkiler alabileceğiniz için fikrimi söyledim keyfiniz bilir ister başka yerde açın ister kapatın isterseniz de burada kalsın...
| |
09-02-2007, 12:12
|
#16 |
Karma gücü: 5  |
saol paylasım için
__________________ BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM |
| |