JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 29-10-2006, 18:25   #1

enkizu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 enkizu henüz daha yolun başında
sevdiğini nasıl anlarsın?

merak ediorum walla herkesde aynı tipik belirtiler mi var

kalbim çıkacakmış gibi oluo misal
hatta sahneye çıktığımda bile olmayan şeyler oluo,elim ayağım titremeye başlıo
enkizu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 18:44   #2

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

hımm iki senedir bana bişey olmuyo bakalım neler oluyomuş,bende merak ettim şimdi...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2006, 18:45   #3

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

bence sen çok hoşlanıyosun sevmek ayrı bişey

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-10-2006, 18:56   #4

YankeeRose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 YankeeRose yakında ünlü olacak gibiYankeeRose yakında ünlü olacak gibi

ben bir süredir cok hızlı aşık oluyorum.. bu ay 3 kere aşık oldum .. ama fiziksel temellere dayanıyor belki.. cinselliği elde edince de geçmiyor.. devam ettirip zincire birini daha ekliyorum.. Aynı anda en fazla 3-5 kişi ile çıkabiliyorum... geri kalanlar ilgisizliğimden kaybolup gidiyorlar ama onları da sevip özlüyorum. Arıyorum ve geri dönüyorum.. bazıları olayın farkında.. nişanlı olan kızlar dahi var.. kendimden utanıyorum cünkü daha nişanlısın el sürmediği insanlara sataşıp alıyorum onları..
YankeeRose isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 18:57   #5

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ben daha bi değişik olurum baya zamandır bişi olmasada
uçsuz bucaksız bi çölde hiçbir yerde su olmadığını bile bile su ararken bulurum kendimi içim yanar
hadi herkes aşık olunca kendine ne olduğunu yazsın
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2006, 19:10   #6

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

çok sık olmasada
bi boşluktaymısım gibi... hiçbirşeyin olmadıgı biryer. herşey tozpembe olur

Sponsored links

Alt 29-10-2006, 19:50   #7

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Böyle anlatılmaz ki....

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2006, 19:53   #8

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

nasıl anlatılır nora_? söyle bakalım...:

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 20:05   #9

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Anlatamam ki

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-10-2006, 20:06   #10

anlatılmaz yaşanır diyosun yani...

Alt 29-10-2006, 20:10   #11

illuminator_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 illuminator_25 yakında ünlü olacak gibi

walla hastalıktanda olabilir tabi bilmiyom ama en fazla kimyamın değiştiği başımın döndüğü,titrediğim an çok sevdiğim yemeği yerken oluyor,resmen kendinden geçiyom,hele böle ev yapımı baklava falan olcak resmen bayılacak gibi oluyom.ciddiyim bu hususta.yapacak bişey yok.

Alt 29-10-2006, 21:22   #12

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle anlatılmaz ki....
sen söylüyosan doğrudur... ya aşk diye bişey var mı? varsa sonsuza kadar süreni var mı? ben görmedim mutlaka bitmeye mahkumsa niye aşk?

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 21:45   #13

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

yeni çıktığın biriyse yada plotonik olarak hoşlantı yaşadığın biriyse bunlar oluyor arkadaşlar..böle yüzün gülüyorr,o an herşey senin sankii,bir bakışş,bir söz.. tabii bunlar birbirini iyice tanıma faslında gerçekleşiyor..sonra sevsende onun yanında relakssın, rahatsın, o heyecen bitmişş
seviyorsun aslında ama o heyecenı bulamıyorsunn..
İŞTE BEN ONU MERAK EDİYORUM NİYE ACABA ( bana görekarşındakini ii tanımamaktan geçiyor o heyecan veriyor sizce )
sudem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2006, 21:50   #14

hani benim sorularıma cvp
aşk diye birşey var mı? varsa sonsuza kadar sürer mi?ki sürmüyo
peki bitmeye mahkumsa niye aşk?

Alt 29-10-2006, 22:01   #15

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

al o zaman BLAZE sana cvp yok aşk diye bişeyy..
ben inanmıyorum hoşlantı var tamammı sonrada ömür boyu süre gelen alışkanlık alışkanlık alışkanlık...
kadın erkekle evlenir tipi iidir ,işi iidir ,tam bir ev adamısır o zman ilişkinin devamı gelir..erkek kadınla evlenir tipi iidir ,ii bir anne olabilir bana sadık kalır düşüncesidir.. aşk yokturrrrr ölede zannetmeyin...
TABİİ BU BENİM DÜŞÜNCEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN...
Sponsored links

Alt 29-10-2006, 22:05   #16

evet öylede var ama hepside öyle deildir yani umarım öyle deildir sıkılırım ya ben

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2006, 22:07   #17

söle bir çevrene baksana dönen döngüyee çark herzaman nasıl dönüyor.. ne demek iştediği anlıyaçaksın..

Alt 29-10-2006, 22:09   #18

evet çark genellikle öyle dönüyo ama herkes aynı deilki bu çark kırılırrrr

Sponsored links

Alt 29-10-2006, 23:07   #19

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Alıntı:
sudem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yeni çıktığın biriyse yada plotonik olarak hoşlantı yaşadığın biriyse bunlar oluyor arkadaşlar..böle yüzün gülüyorr,o an herşey senin sankii,bir bakışş,bir söz.. tabii bunlar birbirini iyice tanıma faslında gerçekleşiyor..sonra sevsende onun yanında relakssın, rahatsın, o heyecen bitmişş
seviyorsun aslında ama o heyecenı bulamıyorsunn..
İŞTE BEN ONU MERAK EDİYORUM NİYE ACABA ( bana görekarşındakini ii tanımamaktan geçiyor o heyecan veriyor sizce )

sudem bence o heycan ne biliyomusun

Kavuşursak biteriz biz
Biz mutlu sonlar katiliyiz
Kavuşursak biteriz biz
Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz

Herkesin bildiği bir aşk
Herkesin attığı bir imza
Herkes gibi değiliz biz
Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz.
Ama kavuşursak biteriz biz

Bir kor var içimizde yanan
Onu küllendiremeyiz
Görüşemeyiz, konuşamayız, şevişemeyiz
Bir aşk var bizi biz yapan
Kavuşarsak biteriz biz
...

o heycan bu "kavuşursak biteriz biz"
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2006, 23:19   #20

biryandanda o var tabii evlilik pskolojisi..
ama dediğim gibi işte merakk karşındakii tanıma dürtüsü..evlendinmii herşey ortadadırr berabersin ,gece beraber yatıyor beraber kalkıyorsun tanıyorsun herşeyii bu süreç içerisindede alışkanlık oluşuyor ve ölede gidiyor..
bizim bildiğimiz aşk ölene kadar değilmidir yada biz öle biliyoruz..alışkanlıkla hoşlantıyı birleştirikler ortayada cezbetsin diye bişey koymuşlar adıda aşkmışş.
YADA BİZ BUNA ŞÖLE DİYELİM.. HERKEZ AŞK DEDİĞİ ŞEYİİ İŞTEDİĞİ GİBİ YAŞAŞIN.. SONUÇTA AŞKTA OLSA, HOŞLANTIDA OLSA , ALIŞKANLIKTA OLSA KİM NASIL YAŞIYORSA YADA DÜŞÜNÜYORSA O YAŞADIKLARI ŞEYDE SAYGIYI HİÇBİRZAMAN KAYBETMESİNLER YETER DERİM...(geriside nasıl geliyorsa gelsin gayrıı )
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama