JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 22-10-2006, 22:04   #1

Karma gücü: 6 skyZz henüz daha yolun başında

Onu Bir Gün Terk Edeceğim
İlişkinin böylesi...

Onunla tanıştığımız zaman ben 14 yaşındaydım, o ise benden oldukça yaşlı. Hayatına giren ilk kişi değildim ve sonuncusu da olmayacaktım kuskusuz. Herkes bu beraberlik için yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyordu. Aslında hiç bir zaman yaşınızın uygunluğu söz konusu olamaz böyle bir ilişkide...

İlk önceleri sadece yakın arkadaşlarımla paylaştım küçük sırrımı. Sadece gönül eğlendiriyordum onunla (ne kadar da aptalmışım...) Aileme anlatamazdım. Sanırım 'kıyametin kopması' diye adlandırılan durum, olanca gerçekliği ile çıkardı karşıma. Gizledim, gizlendim...

Başlangıçta çok seyrek buluşuyorduk. Daha sonra buluşmalarımızın sayısı arttı. Gönül eğlendirmek demiştim ya, palavra. Çok zaman geçmesine gerek kalmadı hayatımda kapladığı yeri anlamam için. Evet, onu seviyordum.. Ama yine de, aklımda hep ayni düşünce vardı: 'Onun tutsağı değilim ve istediğim zaman terk edebilirim.' Buyurun size ikinci palavra. Ne, zamanla hayatimin her safhasına yerleşmesini fark etmem yetti onu terk etmeme ne de annemin bizi yakalaması. Aslında bizi yakaladı demem yanlış. İzlerimizi buldu, ardında bıraktıklarını gördü. Kızmadı, bağırmadı, sadece kısa bir nasihat çekti. Biliyordu çünkü buluşmamızı yasaklamasının bir şey ifade etmeyeceğini. O zamana kadar gizli devam ediyordu, yine gizli kalabilirdi ne de olsa.

Zaman geçtikçe birbirimize bağlandık (Palavra üç... Ben ona bağlandım, tabii ki onun umurunda bile değildim.). Su an donup geriye bakıyorum da, 12 uzun yıl geçti ve veren taraf hep ben oldum. O bana sahte mutluluklar verdi sadece, bense her şeyimi. Herhalde hayatta canimi vereceğim tek o oldu. Onun için kavga ettim, onun yüzünden hastalandım, ama hiç bir
zaman ayırmadım yanımdan, ayıramadım...

Biliyordum nelere yol açtığını, görüyordum. Önce onu sevmeyi öğrendim, sonra nefret etmeyi. Beraber olmayı istemediğim anlarda bile yanımda olmaya devam ettiğini gördüm. İrademi yerle bir ettiğine, beni kendimle karşı karşıya getirdiğine şahit oldum. Başkalarını kırdım onun yüzünden ve ben daha da fazla kirildim. İnsanlarla arama girdi. Arkadaşlarım
ondan nefret etti çoğu zaman. Hatta ben bile tiksindim bazen, ondan, bedenime ve ruhuma sinen kokusundan. Dudaklarımın her dokunuşunda, ben onun ruhundan çalıyordum, o benim bedenimden. O her seferinde yeniliyordu kendini, bense gittikçe kötüleşiyordum. Ama bir turlu terk edemedim.

Aslında bir kaç kez denedim ayrılmayı. Hepsinde de dönüşüm bir öncekinden güçlü oldu. Yokluğunda kıvrandım hasretinden, alışmaya çalıştım, ama asla aklımdan atamadım. Uzun ve stresli geceler hep ev sahibim oldu. Tırnaklarımı yedim, yetmedi kuruyemişe başladım. Ayrılık kilo aldırdı.. Ve ben hep geri dondum. Hatta su an bile yanımda. Ama yine de yemin ediyorum burada, hepinizin önünde:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

'Bir gün bırakacağım, bu lanet olasıca sigarayı.
skyZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-10-2006, 22:51   #2

Karma gücü: 6 spy55 henüz daha yolun başında

sigarayı bırakmak çözüm deilki yaa önemli olan onunla yaşamak uzun yasamakta önemli mdeil ama mutlu we rahat yasamak için insan ömründen bi kaç yıl calabilir diye düşünüyorum ama herkes kendisi için en iyisini yapar...karar senin
spy55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-10-2006, 23:02   #3

Karma gücü: 6 skyZz henüz daha yolun başında

Bu senın cozum yoLun yada dusuncen ama hayatını zından etmek ıstıosan defam ett..: )
skyZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2006, 10:52   #4

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Evet bende birlikteyim lanet olasıyla.. Bizi ancak ölüm ayırır diyo bana....
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2006, 12:43   #5

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Wallaa lanet sigarayı bence suçlu ilan etme!Sigara pakedi gidip bi büfeden seni almadı mesela...Ya da sigara paketi diğer paketlerin yanında sözde "büyüdüğünü" kanıtlamak için gidip seni içmedi...Başlamak da senin elinde bırakmak da...En basidi on küsur senedir sürekli bi şekilde alkol kullanıyordum ama yaklaşık bir ay önce bırakıyorum beee eeeehhhh dedim ve halen aaazıma sürmedim...Bi kere şunu söyliimm azaltarak bırakıcam olayı saçmalığın daniskası...Sakın o tarz bi taktik deneme yani...Ayrıca kendim için konuşuyorum o lanet şeyi sewiyorum
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2006, 12:58   #6

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bu tür maddeleri iki yıl kullanmadıkça bıraktım dememek lazım...
Lanet olasıyı bende seviyorum ve de bırakmakta istemiyorum bu bi yana... İçilmemesi sağlık için faydalı bu da bi yana.... Stresle ve istemeyerek bırakmaya çalışmak yada bırakmak içmekten daha tehlikeli.... Nikotin ciddi derecede bağımlılık yapan bi madde. Vücut bu lanet olasıcayı toksin olarka tanımlamadığı için engellemiyo ve direkt beyin sinirlerine ulaşıp bağlanıyo ajan.... Bİ ara aşı üretmişlerdi nikotine bağlanıp nikotinin vücut tarafından tanınmasını sağlıyordu.Böylece beyne ulaşamıyodu yine lanet olası ama satılırmı bilmem....
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
Sponsored links

Alt 22-11-2006, 13:02   #7

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Wallaa bi ara bu nikotin bantlarından kullanıp bırakiim dedim...Önce bi tane yapıştırdım bantlardan...Sonra bi tane daha..Bi tane dahaSonra onlar da kesmedi üstüne bi tane de sigara yaktıydım
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2006, 13:11   #8

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

bırakacağım ama herşeyin bi zamanı oldugu gibi su an da bunun zamanı...

nası çocukken bebekle arabayla oynanır gençken gezilir tozulur o zaman onun zamandır ya şimdi de bunun zamanı ama bitecek birgün... kusura bakmasın
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2006, 13:49   #9

Bant takıp içiyosan berbat eder adamı o ya.. Bant nikotin veriyo zaten....
Sponsored links

Alt 22-11-2006, 13:52   #10
Elit Üye

dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 dipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bant takılıyen sigara kesinlikle içilmemeli bunu söylemedilermi size kalp krizi geçirmek an meselesidir. bi daha böyle bi risk almayın .... allah korusun

Alt 22-11-2006, 15:07   #11
Eftalya
Guest

5 yıldır sigara kullanıyorum.
geçen sene rahatsızlandım.kaslarımda acayip bir sancı el değmiyor.
sanki biri tutmuşta beni yerden yere vurmuştu.içim geçiyor bayılacak gibi oluyordum.kulaklarda ve boğazca kaşıntı ve öksürükte cabası.

kalktım doktora gittim.
bir sürü tahlil,ve sonrasında nikotin.
sigara içmeyeceksin dedi doktor.içimden hadi ordan dedim.5 yıl insan sigara içerde böylemi olur,ne insanlar tanıyorum senelerdir içiyorlar gık demiyorlar dedim.salakça bir düşünce işte ama içicem ya o veledi kendimi ikna ettim belkide.

ben verilen ilaçları aldım kullandım.antipiyotiğin sigara birlikte alındığında tesirini yitirdiğini duymuştum ve 20 gün sigara içmemiştim.bu kadarda idareliyim ama 1 gün daha dayanacak halim kalmamıştı.

ilaçlarda bitti ben sigaraya yine başladım.5 güne kalmadı gene rahatsızlandım.doktora gittim sigaramı içtin dedi.başımı eğdim ve evt size inanmadım ve içtim dedim.bünyemin dış etkenlere duyarlı olması sebebi ile bedenim erken tepki vermiş nikotine.dua et dedi doktor,bedenin erkenden uyandı.ya seneler sonra seni uyarsaydı daha kötü olurdu iş işten geçerdi dedi.
kanser riski,kalp krizi falan.

o günden sonra sigara içmedim diyeceğim sakın inanmayın
hala içiyorum ama 3 günde 1 tane,iaradenizi neye ikna ederseniz beyniniz onu uyguluyor.
günde bir sigara içen ben 3 günde 1 oldu ve aynı keyifi alıyorum.olayı abarttıımda ise bu günde 3 e çıktığında gene rahatsızlanıyorum.
bırakamıyorum demiyorum bırakmak istemiyorum
çok konuştum biliyorum ve işte susuyorum ve ekliyorum her güzelin bir bedeli vardır.öyle veya böyle.......

Alt 22-11-2006, 15:14   #12
Eftalya
Guest

Dudaklarımın her dokunuşunda, ben onun ruhundan çalıyordum, o benim bedenimden. O her seferinde yeniliyordu kendini, bense gittikçe kötüleşiyordum.

özellikle bu kısmı akıllıca edilmiş bir söz.
teşekkür etmeyi unutmuşum,acı gerçekle tekrar yüzleşmemizi sağladığın için.thanks skyzz
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2006, 16:33   #13

"Lal" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 "Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış"Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hayatınızın her döneminde birileri geldiği gibi hayatlarımıza, gidenlerde olur... ve kimi zaman bu gidenler çok şeyler götürür benliğimizden...
ama bir tek sigara bırakmaz sizi... yalnızlığınıza dumanıyla arkadaş olur...
bedeninizi sahiplenişi ve sizi bırakmayışı tartışılır tabi... "bu herkesin içinde verebileceği karar..." amaaaaaa geceleri iyi bir dosttur arkadaşlar bunu es geçmeyelim

eee burdanda benim sigarayı bırakamayacağım anlaşılıooo :P
"Lal" isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-01-2007, 00:13   #14
Phoros
Guest

bunun zamanı olduğunu sanmam.bırakıcaksan şimdi bırak.

Alt 22-01-2007, 00:41   #15

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

önce gerçekten bırakmayı istemek gerek, yok istemiyor isek ve sonuçlarını gönül rahatlığı ile kabul ediyorsak sorun yok..belki de vücüdümuz oluşturan 4 elementten biri olan ateş sigarayla daha iyi tamamlıyordur elementlerimizi

Alt 22-01-2007, 01:04   #16

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

sigarayı severim cok film izledim hikaye okudum ama etki etmedi biliorum ölücegimi ha şimdi ha sonra ne farkeder sonucta beden bu bigün iflas edicek sigaradan veya herhangi bişeyden

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-01-2007, 06:30   #17

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

rekorum 55 sa 30 dk

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-01-2007, 09:31   #18

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Allah'tan hiç başlamadım.Başlamam da inş.Ölmek istiyosam direkt intihar ederim daha iyi.Ölmek için üstüne bi de para veremem.Zıkkımın kökü dedikleri sigara gibi bişey heralde hiç içmeye niyetim yok yani zıkkımın kökünü.Hikaye de güzel anlatılmış zaten.Konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkürler.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-01-2007, 10:10   #19

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

güzelmiş ben içmiyorum ama sigara içenlere iyi bi ders

Alt 25-01-2007, 10:26   #20

karaleke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 karaleke henüz daha yolun başında

bende içiyorum ama bırakacam

BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM
karaleke isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama