benimde aklıma geldi. bayram da gezmeye gidip, 86 lık birini eve kitleyecek galiba. onun yanına peynir ekmek koy, sen dönene kadar idare eder.
yemek neysede uzun zaman susuz kalırsa daha kötü olur.
__________________ Kağıda Dokunan Kalem Bin Yangın Çıkarır
sakın bolsoru öle bişi yapma....neyse ben şu an rizedeyim babanemin ağırlaşması nedeniylen geldik ve babanem tam şu an bir haftadır sadece ağzından pamuk yardımıyla ıslatılarak yaşıoyrrrr ve bu beni çok etkiledi...doktorlara srodupğumuzda doktorlar biel bu olayın bizi aştıpğını söyledi ve babanemi çok ama çok güçlü bir vücuda sahip olduğunu söylediler....
Geçmiş olsun fakat bnm babaannem 100 yaşının üstünde olmasına rağmen 4. kata çok rahat inip çıkıyo 4 yaşındaki çocukluğunu hatırlıyor bi eşyasını koyduğu yeri ve zamanı biliyor en önemlisi ise hiç okuma yazma bilmediği halde duaları bilip namaza duruyor herkes hayret ediyor neyseki turp gibi bbannem var
ya allah şifalar versin allah ömürünü uzun etsin ama benim babanemin durmunu gören bolsoru fikirlerin çok değişir ve çok şaşırırsın ya adeta bitmiş gibi bişe yani tamamen kurumuş ve hala yaşıyo bu gün gözlerini açtı ve ağladı yani vücut normal bi
vücudun üstünde doktorlar bile hayret ediyo
yanlış karaleke bir hafta yaşamış inş hala yaşıodur valla ilginçmiş.
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
geç olcak ama ben televizyonda izledim hintli bir adam yemek yemeden sadece güneş ışınlarıyla yaşadığını iddia ediyordu deneyelim bence zaten yakında yiyecek pek birşey kalmayacak dünyada