JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 17-10-2006, 07:38   #1

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Öncelikle herkesin bayramı şimdiden canı gönülden kutlu olsun nereye gideceğim konusunda hiç bi fikrim yoq fakat hastaneye gitmeyi düşünüyorum yada huzur ewine nasibse giderim inş.

Sizlerinde gitmek istediği yer vardır umarım ?
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2006, 10:02   #2

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ailem. Eşimin ailesi. Yakınlar. Büyükler. İki tane köy.O bu şu ancak gezeriz. Gezemeyiz bile.........
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-10-2006, 10:05   #3

ASLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 ASLI henüz daha yolun başında

valla bende zonguldak diye düşünüyorum ama herhalde gidemicem.kar felan yağacaık diyolar doğrumu acaba.?bilginiz varmı?
ASLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-10-2006, 10:36   #4

canocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 canocan henüz daha yolun başında

Hava durumunda bayramda pastırma sıcaklarının geleceğini söylüyordu.Umarım güzel olur.

Ben bayramda bir sorun çıkmazsa eğer Çocuk esirğeme kurumuna gideceğim.İstanbul\Bahçelievler çocuk esirgeme kurumu istanbulda olanların fırsat bulurlarsa uğramalarını tavsiye ederim.Yalnız saat 15:00 te ziyaret bitiyor.

Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.Tüm sevdiklerinizle daha nice bayramlara...

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2006, 10:46   #5

<div class='quotetop'>ALINTI(canocan @ 17 10 2006, 09:36 ) [snapback]18864[/snapback]</div>
Alıntı:
Hava durumunda bayramda pastırma sıcaklarının geleceğini söylüyordu.Umarım güzel olur.

Ben bayramda bir sorun çıkmazsa eğer Çocuk esirğeme kurumuna gideceğim.İstanbul\Bahçelievler çocuk esirgeme kurumu istanbulda olanların fırsat bulurlarsa uğramalarını tavsiye ederim.Yalnız saat 15:00 te ziyaret bitiyor.

Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.Tüm sevdiklerinizle daha nice bayramlara...
[/b]
gercekten cok güzel onları ziyarete gitmen bayram onların günü diyilmi

Alt 17-10-2006, 10:55   #6

canocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 canocan henüz daha yolun başında

Kesinlikle öyle Aslı bana göre en çok ihtiyacı olan onlar.Ev yemekleri börekler v.s. istiyorlar.Giysiye veya başka birşeye ihtiyaçları yok...En önemlisi sıcak bir kucağa ihtiyaçları var...Herkese tavsiye ederim.

Alt 17-10-2006, 11:01   #7

<div class='quotetop'>ALINTI(canocan @ 17 10 2006, 09:55 ) [snapback]18867[/snapback]</div>
Alıntı:
Kesinlikle öyle Aslı bana göre en çok ihtiyacı olan onlar.Ev yemekleri börekler v.s. istiyorlar.Giysiye veya başka birşeye ihtiyaçları yok...En önemlisi sıcak bir kucağa ihtiyaçları var...Herkese tavsiye ederim.
[/b]
evet kesinlikle gitmeye calışıcam

Alt 17-10-2006, 15:47   #8

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Güzel şeyler bunlar... fakat bayramda benim kendime hayrım olmayacak... Evimde odamda deliler gibi çalışıyor olacağım büyük ihtimal. Bu hoca milletinin hepsi herzaman aynı... hala bayramı iş yığmak ve eziyet etmek için bir fırsat olarak görüyorlar Neyse hiç olmazsa herkes gezerken ben Gnosis bekçisi olmaya devam ederim

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2006, 16:25   #9

<div class='quotetop'>ALINTI(Nora @ 17 10 2006, 14:47 ) [snapback]18904[/snapback]</div>
Alıntı:
Güzel şeyler bunlar... fakat bayramda benim kendime hayrım olmayacak... Evimde odamda deliler gibi çalışıyor olacağım büyük ihtimal. Bu hoca milletinin hepsi herzaman aynı... hala bayramı iş yığmak ve eziyet etmek için bir fırsat olarak görüyorlar Neyse hiç olmazsa herkes gezerken ben Gnosis bekçisi olmaya devam ederim
[/b]

haklısın olsun oda güzel
Sponsored links

Alt 17-10-2006, 17:04   #10

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

<div class='quotetop'>ALINTI</div>
Alıntı:
Güzel şeyler bunlar... fakat bayramda benim kendime hayrım olmayacak... Evimde odamda deliler gibi çalışıyor olacağım büyük ihtimal. Bu hoca milletinin hepsi herzaman aynı... hala bayramı iş yığmak ve eziyet etmek için bir fırsat olarak görüyorlar wacko.gif Neyse hiç olmazsa herkes gezerken ben Gnosis bekçisi olmaya devam ederim thumbsup.gif[/b]
nora, beraber siteyi kalkındırırız artık bende evdeyim...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-10-2006, 19:39   #11

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Neyse baqalım , bayram gelir çatar görüşemeyiz şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun (cebiniz biraz şeker dolsun bana ayırın )

Alt 17-10-2006, 21:04   #12

iibfli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 iibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışiibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bayramda İstanbul Bahçelievler'de evimde oturuyor olacağım. Sanırım bayramdan sonra anlatmam gereken konuyu hazırlarım. Nerede o eski bayramlar demek geldi içimden

by iibfli...

iibfli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2006, 23:39   #13

DoLoreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 DoLoreSS henüz daha yolun başında

ben maalesef sizinle gnosis ta bekçilik yapamayacağım olsun ben sizin yerinizede gezerim firdevs nora herkeze ii hayırlı bayramlar umarım hepinizin bayramı çok güzel mutlu ve huzurlu geçer

Alt 17-10-2006, 23:40   #14

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

arakdaslarla araba kiralayıp gezmeye gidecegiz karlı daglara
sizede iyi bayramlar

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2006, 01:05   #15
Elit Üye

Ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Ametist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerli

bayramdan sonra vizeler başlıyo insana tatil mi yaptırıyolar sanki..
biraz çalış biraz gnosise bak geççek işte göz açıp kapayıncaya kadar
Ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-10-2006, 14:44   #16

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

<span style="font-family:Verdana">cyprus...</span>

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-10-2006, 12:41   #17

Hadi baqalım yarın arefe , ertesi günde sewdiklerimizi görelim büyükleri öpelim cebimizide görelim

Vay bea ramazan manisi gibi oldu

Alt 21-10-2006, 13:30   #18
Elit Üye

cancanan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

alemsin, büyüme sen emi.

herkesin ramazan bayramını kutlarım. Birlikte nice bayramlara dileği ile.

Ben sanırım evimde bol bol hapşurmak ve nane limon kaynatmakla geçireceğim bayramı.

Alt 21-10-2006, 14:41   #19

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

<div class='quotetop'>ALINTI(cancanan @ 21 10 2006, 12:30 ) [snapback]19586[/snapback]</div>
Alıntı:
alemsin, büyüme sen emi.

herkesin ramazan bayramını kutlarım. Birlikte nice bayramlara dileği ile.

Ben sanırım evimde bol bol hapşurmak ve nane limon kaynatmakla geçireceğim bayramı.
[/b]

gecmiş olsun gripsin galiba cancanan

Alt 09-02-2007, 12:29   #20

karaleke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 karaleke henüz daha yolun başında

evdeyız aylecek
--------------------
valla sevsem mesjla soylerdım

BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM

Konu karaleke tarafından (09-02-2007 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
karaleke isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama