bugün okula gitmedim heralde yaa.sadece bugün aklıma getirdim ve raporun önemini iyice anladım ve önümde ki zaman azalıyor ve ben hala napacağımı bilmiyorum.
Durun daha gençler ne yaptınız liseden bahsediyorsunuz. Lisede hiçbir zorluk yok ki. Hele gelin bir üniversiteye. Ben yükseklisans yapıyorum, şuan bana lisans eğitimi lise gibi geliyor. Erkenden pes etmeyin. Aşılacak daha çok zorluk var. Ama gözünüz de korkmasın sakın. Üstesinden gelmek zor değil.
Durun daha gençler ne yaptınız liseden bahsediyorsunuz. Lisede hiçbir zorluk yok ki. Hele gelin bir üniversiteye. Ben yükseklisans yapıyorum, şuan bana lisans eğitimi lise gibi geliyor. Erkenden pes etmeyin. Aşılacak daha çok zorluk var. Ama gözünüz de korkmasın sakın. Üstesinden gelmek zor değil.
[/b]
herşeyden zoru koskoca bi hayat var bekleyen daha. Ama istedikten sonra zor diyede birşey yoktur.
ben matematik derslerini sevmezdim trigonometri fln ıyyk yani aslında mantığını veremedikleri ve tüm işlemler havada kaldığı için çok sıkıcı geliyoru bana..neyse ki bitti o dönemlerGeride kalanlara Allah sabır versin,kolay gelsin