JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 14-10-2006, 00:59   #1
dream_boy
Guest

Kızları anlamıyorum

ya bu kıslar sizce peşinden koşanmı erkeklerdenmi yoksa koşmayan erkeklerdenmi hoşlanırlar bana ayrdım edin bende sizlerin yardımı doğrultusunda karar vericem.....</span>
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2006, 01:06   #2

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

1.si kıs değil kız yada bayan olmazsa son ihtimal hanım efendiler

2.Hiç bir zaman kızların peşinde koşma çünki burunları kalkıyor yüz bulamassın

3.Bu durumda oynamaya başlarlar kendilerini bişi sanarlar

4.Daima vur kaç taktiği yap başarılı olursun

5.Hemen atlama ne gibi dediğini duyar oldum mesela telefonla çağrılaşıyorsun ilk sen atdın aradan yad bi iki dk geçer ayda 30-40 dk oda çağrı atar sende hemen sevince boğulup üstüne çağrı atma aradan 1 saat geçsin çağrı at eğer bu zamn içinde çağrı atarsa devamlı düşüncesi olumludur

6.Daha sonra biraz karışık ol çünki ne kadar bulmaca çabuk çözülürse gazete o kadar erken bırakılır anladın şimdi

Birazda kendine öz güvenin olsun gerisi gelir
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2006, 01:10   #3

iibfli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 iibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışiibfli dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Hocam kızları anlamak çok zordur. Çok fazla değişkenlik gösterirler. Dün hoşlandığı birşeyden yarın hoşlanmayabilirler. Bunlar aslında hormonal durumlar. Mesela biz erkeklerde 1 tane cinsiyet hormonu var kızlarda 4 tane O kadar hormon her ay değişim gösteriyor. Hele de malum günlerinde Doğal karşılayıp suyuna gitmek gerek. Fazla ilgi gösterirsen bunalırlar ilgiyi azaltırsan ilgisizliğinden yakınırlar ortayı bulmak da zordur. En doğru kararı verecek olan sensin. İçinden geçen neyse onu yap. Bu konuda belli bir taktik yok. Neticede kişilik farklılığı var. Genelleme yapılması pek mümkün olmayan bir konu

by iibfli...

iibfli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-10-2006, 01:11   #4
dream_boy
Guest

ya haklsın ama neden bi bayana onu sevdiğini ona karşı bağlı olduğunu gösterdiğin zaman onu aklında ki düşünce hep umursmaz bir tavır alır onu anlamıyorumm...

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2006, 01:19   #5
dream_boy
Guest

ya bak şimid ben bu kısı çok seviyoerum ve onun için dünaydaki herşeyden vaz geçerim ve artık bana karşı kesin değil ve buda benim üzülmemem ve sitrese girmeme neden olyo ve artık daha fasla üzülmemek için başka çareler baş vurudm ve bu çareleri bile yanlış anladı...

Alt 14-10-2006, 01:20   #6

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Her zaman için o anlarında başka bi sorunları vardır ve snn düşünvelerini 2. plana atar sen biraz umudu kestin hissi verince hoop onlar senin rolunu üstlenirler o zamanda biraz sen naz yapıcaksın aşırıya kaçmadan

onların umursamıyor tavırları genelde naza çekmedir sakın unutda bayanlar herzaman denerler
Sponsored links

Alt 14-10-2006, 01:26   #7
dream_boy
Guest

ya aslında napıcaksın biliyonmu sadece kısları kendine aşık edip bırakıcaksın abi o zman erkeğin değerini anlıyacaklar bunu istemem ama gerçekten böle çünki onlara ne akdar sevgini duygunu alkını itiraf edersen dediğiniz gibi **** kalkıyooo harbiden bunu bu akşam bi kıs arkadşımda ben dahil dedi hepsinii ****aklkıoy dedi bu yüzden hiç bir kıza değer vermiyeceksinnnn ha bu demek değilki hepsini es geçeceksin harbiden seni anlıyanı harbiden seni sevi ve harbidenen ömrü boyunca senin yolunu gözlyen birylede alay etmiyeceksin...

küfür yok!!!!!!!!

Alt 14-10-2006, 01:27   #8

ASLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 ASLI henüz daha yolun başında

bolsoru gercekten cok haklı bence onun dediklerini yap
ASLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2006, 01:30   #9
Eftalya
Guest

dream_boy,
yukarıda hiç hoş olmayan bir kelime kullanmışsın lütfen onu silermisin.

bayanlar hakkında hiç bir şey bilmediğiniz nasılda belli oluyor.
siz daha çok acılar çekersiniz.
Sponsored links

Alt 14-10-2006, 01:33   #10

Hıhı tabi

Alt 14-10-2006, 01:47   #11

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Eftalya haklı Bu kadar yüzeysel plan projelerle başarınız imkansızdır

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2006, 01:48   #12

Yaa biz ewli demiyoruz biz kız diyoruz 15-19 yaş ana aa
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2006, 01:51   #13

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ana bolsoru yada bak

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2006, 01:52   #14

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Fark ne hele bide onu de bakim bana bolsoru

Alt 14-10-2006, 01:57   #15

Ne gibi ?
Sponsored links

Alt 14-10-2006, 02:02   #16

Yok bişi canım

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2006, 02:25   #17
dream_boy
Guest

ya arkadaşalr ben sizden ban ayrdımcı olun dedim siz kendi derdinize düştünüz yta bakın ortada bi yanlış anlamama ar bve ben bunu düzeltmek istiyorum ben kızı çok seviyorum ve kıs bana karşıboşmu dolumu bilmiyorum kızlar konuştum ve kız bana ne olumlu nede olumsuz bi cvp verdi ve benim artık dayancak gücüm kalmadı herkes bana neden böelsin neden şölesin diyo tamamen değiştim bu kıs uğruna ve bu akşam beni bi arkadşala gördü ama ben o gördüğü arkadşla sadece dertleştim ve ona o kızdan bahsettim vebeni yanlış anladı benim oan bunu açıklamam lasımmm nasıl yapıcam bunun için yardım istediim siz neler yaptınız tşkler yanii...sağolllunnn

Alt 14-10-2006, 02:28   #18

Sen bi önce özür dileyeydin keşke...bak mesajını editledim farketmedin mi hiç?????
Ayrıca keşke yardımcı olabilsek ama ne sebepten böyle olduğunu kestirebilmek için tarafları tanıyor olmak gerekli bence. Bu tip şeylerin belli kalıbı yok ki...
Benim sana tavsiyem konuşman olur.. Düzgünce açık açık her ne ise mesele konuş..derdini anlar derdini sor..umarım hallolur.

Sponsored links

Alt 14-10-2006, 02:30   #19

Hıh böle desene güsel kardeşim şimdi yapman gereken kızı çok sıkboğaz etmeden etrafında bulunman ona sahiplendi hissi vermen bi bakışma söz konusu olduğunda hemen arayı soğutmadan bidaha konuş ama sıkı bi konuşma olsun , snnle son kez konuşcam ne seni sıkmak nede kırmak istiyorum eğer beni istemiyorsan açık konuş seni kalbime gömerim üstünede birini sewmem uzun zman alır ama bnm hakımdaki görüşlerini iyi yada kötü duymak istiyorum kendini bana karşı bu kadar sewdirdiysen bunuda bilmeye hakım vardır elbetde ama beni paspal görüyorsan bidaha karşına çıkmam de baq nasıl konuşuyor çünki kız milleti bi erkeği kıramaz adam gibi erkeği ama

Alt 14-10-2006, 02:31   #20
dream_boy
Guest

ya nora var ya bildğini gib yada tahmin ettiğin gibi değil ya benim ona karşı olan duygualrım çok değişik anlatamam size ve ben onu uzuzn zmaandır karşılıksız seviyorum taa ki ben bu akşam bi kızla bi yere gidecne kadar ama benimde artık janıma tak etmiş durumda çüğnki ne akdar hislerimi ne kadar duygualrımı söylesemde bana bir adım gelmediş ve bu akşma bana (seinin hakkında tam da iyi düşünmeye başlamışken)diye msj çekti ve bu durumd abenim elim ayağım tamamein kilitlendi....
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama