JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 30-07-2008, 20:57   #1

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute
Eyvah Küçük Hasta !

Arkadaşlar Bendeniz hastayım .. Burnum akıyor boğazım acıyor ve sesim acayip kart Haa siz şimdi bana üzüldünüz d'imi ? Bence bana değil .. Locked , Boogee ve Belfalas'a acıyın .. Neden mi ?
Önce Boogee

Küçük : Abiiiiimmm hastayım ben hasta oldum

Boogee : Neyin var ?

Küçük : Burnum akıyor boğazım acıyor sesim afedersin travesti gibi ..

Boogee : Hoopps

Küçük : Bak aç telefonu duy sesimi

( Küçük Boogee'yi arar )

Turkcell'deki kadın : Yalnızca bir dakikanız var ..

Küçük : Alooo

Boogee : Nolduu

Küçük : Bak sesimee

Boogee : Nesi var güzel işte

Küçük : Çikin yaa

Boogee : Manyak

Küçük : Ayyyy !!

Boogee : Noldu

Küçük : Kedi düşüyordu

Boogee : opuhahaha

Küçük : Ayy hadi kapat yedin kontörlerimi

( Telefon kapanır ama aynı zamanda benim internetim kesilir ve Boogee 'yi tekrar ararım )

Boogee : Nolduu

Küçük : Zaten hastayım zaten internetim gitti zaten çorba yapanım yok zaten kontörüm bitti

Boogee : Niye aradın o zaman

Küçük : İçimden geldi

Boogee : Manyaksın da ondan

Küçük : Kapat yine gitti kontörlerim

( Telefon kapanır ve internet gelir )

Küçük : Bir de abi olcaksın insan bi çorba yapar

Boogee : Hazır çorba

Küçük : O da olurdu ..

(Artık Boogee'nin işi bitmiştir .. Sıra Belfalas'tadır )

Küçük : Abiiim hastayım ben

Belfalas : Neyin var

Küçük : Boğazım acıyo burnum akıyo sesim kart

Belfalas : Sümüklüüü sümüklüüü

Küçük : Yaaa O mukus bi kere istemeden akıyo

Belfalas : Kıyamam sana Orda olsam sana bitki karışımları getirirdim ..

Küçük : Ben nescafemi içerim

( Belfalas'ın da işi bitmiştir Sıradaki kurban Locked idi )

Küçük : Canımcımcımcımcım Ben hastayım burnum akıyo boğazım acıyo sesim çok kalın

Locked : Üzüldüm ya soğuk içtin herhalde

Küçük : Evet ama üzülme zaten aileme belli etmiyorum

Locked : Neden ?

Küçük : Denize gidersek iptal olmasın diye

Locked : Uyanıııık

Küçük :

Locked : Hadi bakalım iyileşmeye bak tylol hot iç 1 tane çaktırmadan

Küçük : Tamam sağol

Evet sevgili Gnoxis üyeleri Hastayken hiç çekilmiyorum Dikkat edin bir sonraki kurbanım siz olabilirsiniz

Saygı ve sevgilerimle ..

KaLbim eLLerim kadar küçük değiL ..
KucuK_PsisiK isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2008, 20:59   #2

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 171 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

konusmaları kaydetmediysen hafızana direk bi YUH diyorum kelimesi kelimesine aynı

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2008, 21:01   #3

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

sen beni dinleme de neskafe iç daha zorla içiricem o olcak en son

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2008, 21:05   #4

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

ahhahahah küçük harbi uyanıksın ya... kaydet anam çiz süpersinsen kaydetdikce ben kendimi sende buluyorum ama geçmiş olsun onuda demeyi unutmıyım
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2008, 21:11   #5

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 84 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

geçmiş olsun canım dikkat et kendine......

Alt 31-07-2008, 00:50   #6

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 101 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

ahuhauha her lafi tutmus aklinda supersin yaaa

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-07-2008, 00:55   #7

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

oyyy çok seviyrum ben seni yaaa dikkat et kendine

Alt 31-07-2008, 01:06   #8

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Nescafe içme su oranınnı azaltıp iyileşmeni zorlaştırıyormuş annemin uydurması da olabilir Geçmiş olsun yaz yaz ne hasalığı bu ay çok sinir sıcak bi yandan ter bi yandan mukus bi yandan böyle hepsi birbirine karışır iğrenç bi tat olur falan filan fişman vır vır dır dır bla bla

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-07-2008, 10:04   #9

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Yanik küçük meleğim bi alemsin. Yaz vaktide anca sen hasta olursun zaten

Neyse, geçmiş olsun üzüldüm. İyileşirsin inşallah Tylol Hot iç

Alt 31-07-2008, 10:15   #10

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Tamam kuzu Teşekkürler
KucuK_PsisiK isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama