Ensi uslu uslu gitarını çalarken yanına küçük geldi .. Muhabbet ederlerken Ensi'nin aklına şu soru takıldı ..
Bu dialogtan sonra Küçük ile Ensi Iori Yagami'ye emo saçlarının aslında çok yakıştığını farkettiler .. Acaba onlarda nasıl duracaktı?
Evet.. Gördüğünüz gibi Ensi ile Küçük saçlarını emo gibi kestirdiler.. Bu durum hoşlarına gitmişe benziyordu .. Taa ki bu durumu Mys farkedene kadar ..
Önceleri bu duruma çok kızıp aynı zamanda da şaşıran Mys bu saçı çok beğendi ve sonra görüğünüz gibi o da bir emo olmaya karar verdi ..
Biz Mys ile konuşurken ben ona şeker o da bana şekerlik der ..
Birgün bu muhabbete şahit olan Ensi ile birlikte muhabbet şöyle bir hal almıştı :
Küçük : Şekerim naber ?
Ensi : Şeker kim be ?
Mys :
Ensi : Heaa bizim sarı şeker mi ?
Mys : Esmeri de mi var ?
Küçük :
Bu olaylardan sonra Mys artık ne şeker , ne sarı şeker , ne de esmer şeker idi ..
Resimde de görüldüğü üzere , Mys artık " Emo Şeker " idi ..
Bu da ayrı bir Gnoxis hikayesi ..
Umarım beğenirsiniz ..
Mysteriouslady ve Ensiferum13'e selamlar
Not : İlk resmi elde çizim photoshopta renklendirdim ama baktım işin içinden çıkamayacağım diğerleri böyle kaldı görüntü kirliliği olduysa affola ..
Saygılar ..