Kocasından Psi-Top yediğini iddia eden FatmagüL A. Psişiğin Sesi programına çıkarak kocasından şikayetçi oLdu .. Kocası Abdurrezak A. iddiayı önce yaLanLasa da daha sonra kabuLLenmek zorunda kaLdı .. EşLerin diaLogLarı sırasında zor durumda kaLan sunucu BeLma Hanım programı PTKÜK (Psişik TeLevizyon KanaLLarı Üst KuruLu) tarafından ceza aLmadan bitirebilmek için çok çabaLadı ..İşte o diaLogLar :
FatmagüL A.: BeLma Hanım , ben bu adamdan şikayetçiyim ! Her gün 3 öğün Psi-Top atıyor ! Bu kadar da oLmaz ki ! Vücudum Psi-Top izinden , TeLekineziyLe büküLmüş kaşıkLarın darbesinden , Pyrokineziyi beceremediği zaman kibritLerin , mumLarın üstümde sönmesinden oLuşan yanık izLerinden geçiLmiyor ! (gözü yaşLı kadın zor konuşuyor)
BeLma Hanım: Abdürrezak Bey ! Doğru mu bunLar ? Psişik güçLerinizi eşinize eziyet için mi kuLLanıyorsunuz ?
Abdürrezak A.: Yok BeLma Hanım .. OLur mu hiç öyLe şey ? Ben eşime prensesLer gibi bakarım .. Hiç ona şiddet uyguLar mıyım ?
Abdürrezak A.: Evet karıcığım.. Ne domuzLuğumu gördün bu güne kadar ?
FatmagüL A.: BeLma Hanım ben daha fazLa dayanamayacağım Lütfen ParapsikoLoğumuz Avni beyi bağLar mısınız ?
Abdürrezak A.: Yok efendim . Ne gereği var ! BeLma hanım bağLamayın teLefon faturanıza yazık ..
BeLma Hanım: Yok efendim oLur mu öyLe şey? (5 saniye sonra)
ALooo ..? Avni bey beni duyuyor musunuz ?
Avni Bey : Evet efendim buyrun .
BeLma Hanım: Şuan konukLarımız Abdürrezak Bey iLe FatmagüL Hanım .. FatmagüL Hanım eşinden Psi-Şiddet gördüğünü iddia ediyor . Siz ParapsikoLogLarıymışsınız .. Doğru mudur?
Abdürrezak A.: Hergün pratik yapmam gerek. Eee işe yarayıp yaramadığını nereden biLeceğim ? Evde de FatmagüL'den başka kimse yok .. Ama ALLah'a şükür bugüne kadar Psi-TopLarım hiç boşa çıkmadı .. En güçsüzü biLe en azından gözünü morarttı ..
BeLma Hanım: Evet asLında büyük bir güçsünüz .. Ancak bunu eşinizin üzerinde denemeniz çok yaLnış !
FatmagüL A.: Sormayın hayvan gücü var onda !
Abdürrezak A.: Heyyt ! ( Der ve bir Psi-Top FatmagüL Hanıma , Bir Psi-Top da BeLma Hanıma yoLLar ..)
BeLma Hanım: (HeLak oLmuş şekiLde..) Bugün de bir programın sonuna geLdik .. Bugün de hayattan çıkardığımız ders şu : Psişik konuLarda güçLü bir eşiniz varsa onu bir an önce boşayın yahut bir programa katıLmayın ! (program mesajını verir)
Kadına Karşı Psi-Şiddete Son !!!
Ertesi gün ne mi oLdu ? ParapsikoLog Avni Bey odasında mefta oLmuş bir şekiLde buLundu.Psişiğin Sesi programı PTKÜK tarfından ceza yiyerek yayın dışı bırakıLdı . Abdürrezak Bey iLe FatmagüL Hanım mı ? Sormayın .. Psi-TopLarın şiddeti arttı .. Herneyse " Kadına Karşı Psi-Şiddete Son ! "
içimden geLdi ben yazdım umarım beğenirsiniz ..