beni gülmekten geberten sorular..
soru biiiirrr...
8 kişilik bir ailenin masrafı aybaşında eve giren paranın 3 katı kadardır.ay ortasında maaşın 100de 99u bitince babanın gözü 360 derece dönmektedir..evin babası ÇıĞırından çıkınca kaç kalır???
A).5 yıldan 10 yıla kadar hapis
B).bir kasa limon
C).tek böbrek
D).eksi bir
E).huni
soru ikiiii...
bir otobüste ayakta duranların sayısı oturanlarınkinden epey fazladır..ayakta duranların 25 tanesi oturanlara pis pis bakmaktadır.otobüsün bütü pencereleri kapalıdır ve 80 km hızla giden ve her çukura giren şöför 2 dk da bir sigara yakmaktadır. bu sırada otobüsteki 5 adet çocuk hiç durmadan ağlamakta ve her dakka başı duran otobüsten kimse inmemekte ve her durakta 18 kişi binmektedir.böyle bir otobüste köfte ekmek yiyen birinin dayak yeme olasılığı yüzde kaçtır??
A).yüzde bin
B).epey
c).ne kadar köfte o kadar dayak
d).yüzde çok
e). hepsi
soru üüüüüüççççç..
asgari ücretle çalışan biri, maaşının 3te 2siyle kira ödemekte geri kalanın 4te 3üyle faturalarını yatırmakta ve bir adet balonlu sakız almaktadır.artan bozukluklarla Zıkkımın karekökünü çarparsak kaç liralık çekirdek alabilir???
A).bir küla
B).çekirdek sevmemeli
C).çekirdek yerine pasta alsın
D).bakkalın verdiği veresiyeye bağlıdır
E).beni bağlamıyo
soru döööört...
2 metre derinliğindeki bir havuz 2 tane muslukla 5 saatte dolmaktadır.sular aniden kesilince faturanın ödenmediği anlaşılınca havuz kaç saatte dolmaktadır??
A).abonesine bağlı
B). tanıdığına bağlı
C).indim havuz başınayı söyleyene kadar
D).yağmur yağana kadar.
E).banane...