JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 08-04-2008, 00:02   #1

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light
Birgün sonra öleceğinizi bilseniz ?

Birgün sonra öleceğinizi bilseniz son 24 saatinizde ne yapardınız ?

Ben son 24 saatimde sanırım cok yuksek bir tepe cıkar loreena Mckennitt esliginde resim yapardım .
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-04-2008, 00:15   #2

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ben çok şeyyapardım ama burada söylemem
mesala abd başkanına suikast yapardım tabi imkan varsa
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-04-2008, 00:19   #3

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

hım ben mumkun olabilecek demeyi unutmusum
bu durumda zaten 24 saatin olmazdı seni anında yakalarlardı yaw
Sponsored links

Alt 08-04-2008, 16:14   #4

amy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 amy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to behold

canımı sıkan bikaç kişiyi öldürürdüm kesin...sonra zaman gelene kadar müzik dinlerdim...
amy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-04-2008, 18:39   #5

ebruliy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ebruliy ne işi var bunun burada

kuaförümü arardım hemennnnnnnnnnnnnnnn
ebruliy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-04-2008, 19:34   #6

ebruliy sen koç terazi balık hangisisin
aslında bende öle yapmalıydım sac takıntım varda
Sponsored links

Alt 08-04-2008, 19:46   #7

ebruliy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ebruliy ne işi var bunun burada

Alıntı:
Lara Croft´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ebruliy sen koç terazi balık hangisisin
aslında bende öle yapmalıydım sac takıntım varda
kıyamete 5 kala aynı salonda olacagız o zaman
oglak burcuyum yukselenim akrep.......
burc özelliklerindenmi bilmem ama ben kesin kuaför salonunda olurdum...bakımsız gidemem
ebruliy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-04-2008, 21:17   #8

cok guldum sana yaaa
bende durmadan degiştirmekten kel kalacam ama son anda da gene bir degişiklik fena olmazdı hani
Ya Gnoxis bayanlarına indirimli sac yapacak kuafor yok mu bu gezegendee ???

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-04-2008, 00:45   #9

F5uck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 F5uck henüz daha yolun başında

ben de sevmediğim bir kaç kişiyi öldürürdm sonra sevdiklerime selam yollardım onları sevdiimi söylerdim en son olarak hoşlandığım ve açılamadığım kız varsa ondan hoşlandığımı söyleyip zehir içerek intihar ederdim kim yaşıycak şimdi o geri sayım gerilimini değil mi?

Alt 09-04-2008, 01:04   #10

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

kokain eroin lsd kullanırdım.sevişirdim damızlık hayvanlar gibi.sonra bol bol tüttürürdüm.hani şu orgazm sigarası diye denilen cinsten! kısaca bu...
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-04-2008, 02:49   #11

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

İntihar ederdim

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-04-2008, 02:56   #12
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

helvamı güzel birşekilde yaptırırdım...
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-04-2008, 03:14   #13

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

hmm sahi helva yemek lazım ama midem o kadar helvayı o kadarcık zamanda eritemez sonra böcükler yer daha 40 ım çıkmadan beni

Alt 10-04-2008, 00:44   #14

serdarscofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 serdarscofield kısacası herkes için çok değerliserdarscofield kısacası herkes için çok değerliserdarscofield kısacası herkes için çok değerliserdarscofield kısacası herkes için çok değerli

Kemal Sunal-Şener Şen son 24 saatimi bunlarin filmlerini izleyerek geçirirdim..tabii hepsini izleyemezdim,zira vakit yetmez.bir de ölume 10 dakka kala Aşık Veysel'den "benim sadik yarim kara toprak"türküsünü dinlerdim..
serdarscofield isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-04-2008, 02:43   #15

Şu an bir yandan kuruyan gözlerime solisyon damlatırken bir yandan rapor yazmaktansa ve bu raporun ardından yarın teslim etmemiz gereken sunum ödevini yapacağıma yatar uyurdum her halde. Alarmsız uyandığımdaysa şahane bi kahvaltı sonrasında okulu kundaklamaya giderdim. Bi vinç kaçırır ve başlarına yıkardım o okulu

Sponsored links

Alt 10-04-2008, 12:22   #16

NiGhTmAr3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 NiGhTmAr3 kısacası herkes için çok değerliNiGhTmAr3 kısacası herkes için çok değerliNiGhTmAr3 kısacası herkes için çok değerliNiGhTmAr3 kısacası herkes için çok değerli

Web Hack Bana Yasak Olduğu İcin Hack yapamiyorum Listede 8-10 Site var Onlari İptal Eder Rahatca Ölürdüm
NiGhTmAr3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-04-2008, 12:29   #17

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Alıntı:
NiGhTmAr3´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Web Hack Bana Yasak Olduğu İcin Hack yapamiyorum Listede 8-10 Site var Onlari İptal Eder Rahatca Ölürdüm

haha ölürken bile web diyosun ya

ben yarın ölüyorum diye bir şiir yazmaya calısırdım (hiçte yeteneğim yoktur oysaki)

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-04-2008, 14:02   #18

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
losteirosss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kokain eroin lsd kullanırdım.sevişirdim damızlık hayvanlar gibi.sonra bol bol tüttürürdüm.hani şu orgazm sigarası diye denilen cinsten! kısaca bu...
cok azız gördum senı bulabılırım de ölmeden önceye kadar dokunmam der gıbı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-04-2008, 17:15   #19

lycantrophe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 lycantrophe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışlycantrophe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ne yapsam die düşünürdüm düşüne düşüne 1 gün geçer ölürdüm sonra
lycantrophe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-04-2008, 22:08   #20

Mixta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Mixta yakında ünlü olacak gibi

OtURUR aGLARIM
Mixta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama