JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 22-11-2007, 22:16   #1
-YASAKLI-

TheMafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 TheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
forumun en karizmatiği

bence mescalin yıkama yağlama olarak almayın
TheMafia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 22:19   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

erkeklerden vhercle

bayanlardan firdevs ve nora
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 22:23   #3

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

tabikide ben
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 23:39   #4

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

scarred....
--------------------
bi de arch var

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P

Konu amnesia tarafından (22-11-2007 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 23:40   #5

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

nora.....başka söze de gerek yok...

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-11-2007, 00:40   #6

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

SCARRED. tek geçerim.
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-11-2007, 00:46   #7

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

izu yu severim izu
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-11-2007, 00:53   #8

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Kimi yazsam ki?

schezophreniac, nora, erst quer, mescalin, siber keşiş, MALCOLMX, SCARRED, quaresma, demon, seven of spades... Bir sürü var.....
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-11-2007, 01:09   #9
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

izuuuu izuuuuu izuuuuu
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-08-2008, 04:39   #10

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

ommmmmm kızlardan şey mysterioslady erkeklerden pitch

Alt 01-08-2008, 09:45   #11

MEPHISTOPHELES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to all

bence herkes
............
MEPHISTOPHELES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2008, 10:57   #12

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

dune kadar bı sansım olabılırdı boogebon sag olsn yok ettı

E.A.P
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-08-2008, 11:37   #13

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

Alıntı:
amnesia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dune kadar bı sansım olabılırdı boogebon sag olsn yok ettı
neden be superdin yayında gulusmelerden kimse bisey duyamadı zaten

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2008, 11:55   #14

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Alınma ve de darılma olmasın ama BENİM Şaka bi yana pitch i çok karizmatik buluyorum
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2008, 13:30   #15

booogeeee sımdı ne deyım ben

E.A.P
Sponsored links

Alt 01-08-2008, 14:06   #16

SrN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 SrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerli

Kimsei Tanımıorummm
SrN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-08-2008, 15:13   #17

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

hmmm pitch sanki yaf

Alt 01-08-2008, 18:11   #18

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Ey ahali ben pitch i karizmatik buluyorum evettt ve hatta ve hatta pitchi kendime istiyorum Allahın izni ile
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-08-2008, 18:16   #19

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:
Geceyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ommmmmm kızlardan şey mysterioslady erkeklerden pitch

Teşekkür ederim geceyürüyen fakat ben kendimi öyle görmüyorum,sıradan olmak daha güzel,tek farklılığım insanca yaşamak olsun yeter

Alt 01-08-2008, 20:28   #20

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 84 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

Alıntı:
zaranca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ey ahali ben pitch i karizmatik buluyorum evettt ve hatta ve hatta pitchi kendime istiyorum Allahın izni ile
hadi bakalım...

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler