JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 03-08-2008, 23:05   #101

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

hoşgeldiniz ozaman hepiniz..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-08-2008, 23:07   #102

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

hoşbulduk

Alt 03-08-2008, 23:09   #103

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

tamam çıkabilirsin
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 15:56   #104

Majordepresyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Majordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really nice

kimseyi tanımam etmem
niye geldim bilmiyorum

bi arkadaşa bakıp çıkacam
Majordepresyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-08-2008, 14:04   #105

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

arkadaşım iyi paylaşımlar var dedi bende ne duruyoruz dedim şakkadanak üye olduk
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-08-2008, 20:47   #106

sofya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 sofya yakında ünlü olacak gibisofya yakında ünlü olacak gibi

internetten gotiklere bakıodm "go" ile başalayan kelimeler ürettm kendi kendime :P bi baktm gnoxis çıktı karşımaa.. teması siyah fln hoşuma gitti böle üye oldm iştee
sofya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-08-2008, 20:51   #107

phoenixe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 phoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of light

Google da astral ile ilgili araştırma yaparken bu site çıktı

Alt 18-08-2008, 20:54   #108

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

daha yeni yeni majiye başlamıştım pagan bi arki majiyle ilgili ço iyi paylaşımlar var dedi hemen üye oldum !
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-08-2008, 04:57   #109

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

hoşgeldiniz

Alt 15-09-2008, 14:14   #110

Evameline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Evameline ne işi var bunun burada

siteyi telepatiyle ilgili araştırma yaparken buldum. bir süre misafir olarak takıldım. uzun bi misafirlik oldu ama neyse sonunda üye oldum
Evameline isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 14:17   #111

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

Gizzem arkadaşımdır tavsiye etti normalde hafif tırsarım böyle paranormal olaylardan ama gel dedi üye ol müzik bölümü falan var oralarda dolanırsın bende iyi tamam dedim şimdi paranormal müptelası oldum galiba korkumu yendim bu site sayesinde TEŞEKKÜRLER GNOXIS

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 14:34   #112

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

konusma beste yap yeni seyler beklioz sizden bu arada yeni gelenler hos geldiniz hepiniz

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2008, 14:36   #113

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

hos bulduk abi saol...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 15:01   #114

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 160 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hos bulduk abi saol...

Yeni üye aa Bu arada o imzandaki gitarı satamadın mı hala yıl oldu

Dünya kirletilmişse
Üstünüze sıçramış bir şey vardır mutlaka...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 15:04   #115

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

Garaj ve turkrock'a başlık açın bence direk gidiyo oradan neyse konuyu saptırmayalım

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-09-2008, 22:39   #116

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Bu siteyi deste falı ile haşır neşir olduğum bi dönemde keşfettim takıldım ve kaldım..Burda olmaktan mutluyum bu arada rüyalarınızı elimden geldiğince yorumlamaya çalışıyorum..Bide kocaman bi hoşbulduk demek istedim herkesee...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-09-2008, 16:28   #117

leon30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 leon30 ne işi var bunun burada

birisine büyü yaptıracaktım üye oldum hala bir büyücü bulurum ümidi ile bekliyorum onu seviyorum o beni sevmesede kullansada
leon30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-09-2008, 17:03   #118

aziret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aziret yakında ünlü olacak gibi

benim amcım arştırmak her türlü yönden doğa üstü olay ve güçleri arıyordum burayı buldum iyiki burdayım
aziret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-09-2008, 17:31   #119

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

valla ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine girdim baktım güzel beğendim sonra elimi kolumu sallayarak üye oldum bir yılı aşkındır üyeyim memnunum hiç bir sitede bu kadar uzun kalmadım sitemizi seviyorum gnoxis iyi ki varsın hepinizi seviyorum arkadaşlar bir yılda bilmediğim ne kadar şey olduğunu öğrendim aralarda tartışmalar da oldu ama her şeye rağmen bir daha dünyaya gelsem gene gnoxise üye olurum

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-09-2008, 15:51   #120

roseee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 roseee ne işi var bunun burada

bende bir film ile ilgili arastrma yaparken buldum burasını ve fılmlerle ılgılı yorumlar hosuma gıttı sınemacı bır genclık dıyıp daldım ıcerı uye oldum felan ıste öle böle gesrken chat odasını buldum orda bırs takılam dedım ama dedıgıme pısman oldum ılk gece aceyıp tırstım burdan)) sonra dedım bu paranormal parapsıko nedr bı dernlere ınem arastrdım arstrdıkca merak ettım cok cok merk ettm hatta sonra sımdı burdyım ıste bakınıyom ne var ne yok hehhe
roseee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama