arkadaşlar yawaş yawwaş sömürge haline mi geliyoruz yoksa bana mı ole geliyo zamanında ATAM neler bıraktı bize biz neleri tutuyoruz elimizde neler şu an o liste o kadar uzun kiii hazıra dağ dayanmaz yakında bize haydi ceketinizi alın ve gidin buranın buraların hepsi bizim derlerse hiç şaşırmamak lazım
beni tek bir anlamadıgım şey ise nasılda neredeyse %50 lere yakın oyla buralara geliyolar. İşte siyaset iste politika oyle bir göz boyaması yapıolar ki akla hayala sıgmaz ama...
czaten bi sömürgeyiz şu anda bu sümürgeden kurtulmak için tek yol DEVRİM
Türkiye'nin gidişatının kötü olduğunu hepimiz biliyoruz.Öyleyse TÜRKİYE'mize sahip çıkalım.okuyarak yurdumuza yararlı bir fert haline gelelim.Atamızın izinden gidelim.Allah yardım eder.
__________________ Eserlerim altına MaGLaTa PeRTaZ hatemi
Her gün benim için mihr-u mar takibi
Kim silecek bu yaşlarla dolu gözlerimi
Her an ensemdedir bu yalnızlığımın elleri
ellerine sağlık gold çok süper olmuş çok beğendim müthiş ama malesef türkiyenin başında mal mal adamlar oldukça türkiyenin sonu hiç iyi değil onlarca şehitlerimiz ölüyor ama hiçbişey yapamıyoruz malesef...
__________________ Ormanda Ki Karanlığın Sesine Kulak ver,İçindeki Çığlıları Duy,Yalnızlığına Ağla,VE Haykır,Ama İnan Bana Etrafın da Onca Sahte Yüzlerdense Yalnızlık Sana Daha İyi Bir Dost..