Hepimiz içimizden geçirmişizdir ah şunun kafasına camına bir taş atsam diye.İşte bunu yapalım anam içimizde kalmasınİstediğiniz adama forum içi forum dışı taş atın
Ben ilk taşı atıyorum
Ortaokulda beni bir kopya uğruna satan arkadaşıma ilk taş
herşeyi elde edebileceğini sanan kendini bulutların üzerinde gören aslında benim küçük bir lafımla yerin dibine kadar girecek küçük beyinli erkeklere taş ne kelime büyük bir kaya atıyorum dünya pisliklerden arınsın diye
__________________ "dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından!!!"
Kafama daş atanlaaarrr kahrolsun varsınnnn,ananiyiyolayiyeyeee ananiyiyolayiyeyeee (Anlamayanlara dipnot:Böyle bir şarkı vardı,ajdar benzeri ama aynı ayarda)
__________________ For I am the answer you seek, the dream in your sleep
You never wanted to awaken
I have the plan that won't fail, a crime without trail
And all I really need right now is you!
herşeyi elde edebileceğini sanan kendini bulutların üzerinde gören aslında benim küçük bir lafımla yerin dibine kadar girecek küçük beyinli erkeklere taş ne kelime büyük bir kaya atıyorum dünya pisliklerden arınsın diye
Bunların kız olanları da var.Ben de onların kafasına atıyorum taş
taş işçilerinine emepğini vermeyenlerin her tarafına taş atıyorum, hayvanları sevmeyip onlarden nefret edenlerinde evlerinin camlarına taş atıyorum, taş atmak isteyipte atmaya çekinlelere gaz versin diye taş atmak istiyorum.
dün ve bugün, beni bu bayram günleri çalıştıran iş yönetmeliğine de direktörlerime de koccaman bi taş atıyorummmm...
koltukları başlarında paralansın emiiii
__________________ Yaşamdaki en acı şeylerden biri, bir dostun iyiliği için büyü yapamamaktır...
akşam eve dönerken kedi sevdiimde bana öküz gibi bakıpta yorum yapanlarrı taşlamak isitorum hele gözleirnin önündeim bide karşı apartmanda oturan ve benim odamı dikizleyenlerin kafaşlarına taş atasım gelio bi ara buz atmıştım hea bide yine karşı apartmnada horlayıpta beni uyutmadıı için taş atasım gelio bi kere sapan yapmıştım ne matraktı
__________________ En büyük korkumuz yetersiz oluşumuzdur
En büyük korkumuz,ölçülmez gücümüz olduğudur.
Beni korkutan karanlığımız değil,ışığımızdır.
dünyanın en yakın dostları için