JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 20-09-2007, 19:23   #1
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of
Thumbs up Biri size intihar etmeyi düşündüğünü söyledi,nasıl vazgeçirirdiniz?

Bir arkadaşınız (Bay yada Bayan) size geldi ve artık hayattan hiçbir beklentisi kalmadığını ve intihar etmeyi düşündüğünü söyledi..nasıl vazgeçirirdiniz?
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2007, 19:26   #2

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Başarılı olsaydım denemezdi de

Alt 20-09-2007, 19:30   #3

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

sorumluluklarını wea geleceği göstermeye çalşrdm..şunnardan fln waz geçiceksin..işte şöle olcak böle olcak gibi...sonçlarını göstermeye çalışrdm
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-09-2007, 19:30   #4
elacayib
Guest

İyi bir barbiturat (yatıştırıcı ve uyku yapıcı ilaç) tavsiye ederdim.

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2007, 20:06   #5

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

intihar edeceğine herkesi boşverip hayatını yaşamaya bakarsın daha iyi derdim. Sonuçta intiharın affı olmayabiliyor ama günahların var intihara sürükleyen sebepleri unutursun istediğin gibi yaşayabilirsin istersen bavulunu alıp çıkarsın daha iyi derdim. Eğer yok intihar edicem bana bir yol öner derse evdeki gazları açarak intihar et derdim
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2007, 20:19   #6

selina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

Ölümün bir kurtuluş olmacayagını ondan cok daha kötu durumda ınsanları ona gösterırdım sakat olan bı ınsan gösterırdım önce SEN YÜRÜYEBİLİOSUN! BI YERE GITMEK ISTEDIGINDE BAŞKASINA IHTIYAC DUYMUOSUN BENI ORAYA GÖTUR DIYE PEKI O NAPSIN? O O SANDALYEYE BAGLI SENIN KADAR SANSLI DEIL YURUYEMIO DERDİM

SONRA BIR KÖR INSANI GÖSTERIRDIM BAK SUAN BENI GÖREBILIOSUN DUNYADAKI RENKLERI KUŞLARI AGAÇLARI VEYA YAZDIGIM YAZILARI GÖREBILIOSUN PEKİ O NE YAPSIN? O SENIN GÖRDUKLERINI BENI GÖREMIYO AMA SEN SANSLISIN HERSEYI GÖREBILIOSUN!

SONRA DUYMAYAN BI INSANIN YANINA ONU GÖTURURDUM SESIMI SEN DUYABILIOSUN MUZIK DINLIYEBILIOSUN ARABA KORNALARINI EZANI HERSEYI DUYABILIOSUN PEKI O NAPSIN? SANSLISINKI DUYABILIOSUN DERDİM BUKADAR ÖZELLIGIN VARKEN NEDEN ŞÜKRETMEK YERINE ÖLMEYI TERCIH EDIOSUN BAK SENIN NEKADAR COK ÖZELLIGIN VARMIS MUTLU OLMALISIN CUNKU SUAN NEFES ALABILIOSUN BI NEFESİ ALABILMEK İÇİN KAC İNSAN SUAN SENIN YERINDE CAN VERIYO MUTLU OL CUNKU SEN ÖZELSIN ÖLUM BI KURTULUS DEGIL BUKDAR COK SEYE SAHIPKEN KENDINLE GURUR DUY DERDIM

Alt 20-09-2007, 20:31   #7

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Hayatta iyilik diye bildiğiniz şeylerden yapın, kötülük diye bildiğiniz ve geçmişte yaptığınızı söylediğiniz o fiile denk (eşit) iyilikler yapın.
kalpte oluşan kara lekeler ancak bu şekilde beyaza dönüştürülür. Siyahlıkların verdiği sıkıntılar bu şekilde ferahlığa dönüştürülür.

ve size hayatınızda vicdanınızı Dr önekli kimselerle bile olsa susturmamanızı öğütlerim.

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2007, 20:44   #8

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

onu kışkırtırdım gitmesi için aşırı derecede ısrar ederdim çünkü ozaman bana inat olsun diye vazgeçerdi denenmiş ve olumlu sonuç vermiştir

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2007, 20:45   #9

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

ya da aşık olmasını sağlardım

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-09-2007, 21:00   #10

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

kolay olan yokolmaktır ruhen bedenen zor olansa varolabilmektir..

eski erkek(kız) arkınız sizden sonra depresyona girdiğini intiharı düşünmediğini ama ailesinin onu hep gözlemlediğini yaşamak istemediğini bunun sizinle alakası olmadını ama sizden ayrıldıktan sonra olduğunu özlemini anlatsa ne tepki verirdiniz

Alt 20-09-2007, 21:10   #11

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

sorunları öğrenip çözüm yollarını göstermeye çalısırım
genellikle başarılı olurum bunalımdan çıkarmada falan oda olmadı zor kullanırım

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2007, 21:37   #12

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

İntihar ediyorsa kesin bir eksikliği vardır:
İstediği şahirde değildir,sevdiği insan terk etmiştir,parası yoktur,kördür,sağırdır,topaldır,kolu yoktur,konuşamıyordur,sıkıntıdadır,psiki yatrik olarak hastadır vb...
Bu durumda eksik yönü,ihtiyacı olan tarafı ne ise onu sağlamaya çalışırım.
Eğer eksik yönü yoksa,intiharı "aptal"ca sebeplerden istiyorsa,yolu açık olsun.
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2007, 22:01   #13

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

azabın ordada süreceğini üstelik bunun süreqli olduğunu sölerdim.. bence hemen vazgecerdi

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2007, 23:20   #14

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

biri bana böyle gelıosa aslında cok da kafaya koymus degıldır dıye dusunurum...yakınsa yardım ederım degılse ıcım rahat gönderırım

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2007, 23:23   #15

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all
Cool

Alıntı:
katatonik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biri bana böyle gelıosa aslında cok da kafaya koymus degıldır dıye dusunurum...yakınsa yardım ederım degılse ıcım rahat gönderırım
iyi fikir sen adamı öldürürsün..

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-09-2007, 23:30   #16

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

onu sıze getırmeden farkına varmadıktan sonra ..herkes dert dınler care sunar fln fln...
muhtemelen ben gönderdıkten sonra baska bırıne gıder..

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2007, 23:32   #17

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

kendine saygısı olmayana benimmi olcak.. ölmesi daha faydalı...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-09-2007, 00:04   #18

boggyhillocks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 boggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerli

birtek bu şekilde değerlendirmeyelim Schezophreniac .. Herkesin intiharı düşünme sebebi aynı değildir. bu sadece korkakların ve kendisine saygı duymanların yaptığı bir yöntem değil ..

Alt 21-09-2007, 00:08   #19

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

ona kendimi örnek verirdim bak ben kaç defa ettim ama bi b.. olmadı derimmm ee bendende ders çıkarmazsa bişi yapamammm et lan derim et...

Alt 21-09-2007, 00:13   #20

boggyhillocks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 boggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerli

eğer kişi gerçekten intahar etmeyi düşünürse bunu gerçekleştirir..

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama