JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 18-09-2007, 17:51   #1

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute
Sadece bir fıkra :D

ya ben gülmekten öldüm okuyunca size sunayım dedim

18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler. Annesi,çok
tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir.

Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan hangi domuz? Bilmek istiyorum" der.

Kız telefon acar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,
içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde karizma bi herif iner ve içeri girer.

Herif, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem" der, "ancak tüm sorumluluğu alıyorum" "Eğer bir kız çocuğu
doğarsa annesine bir ev, bir yazlık villa ve milyon dolarlık bir banka
hesabi, eğer bir erkek çocuk olursa bir kaç fabrika ve bir milyon dolarlık bi hesap eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve
bir
fabrika vereceğim" der. Ancak düşük olursa....

O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve
"o zaman tekrar denersin evladım...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2007, 18:06   #2

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

buna ne kadar rofldasak az gelir
süper ya

Alt 18-09-2007, 18:22   #3

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

hehe super ya eline saglık dep

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-09-2007, 19:10   #4

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

bende okumuştum bunu çok güzel

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2007, 19:13   #5

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ve hatta

Eline sağlık
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2007, 19:29   #6

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

..

ben de sana + veremiyomusum schezo.. dur iki geziym de.. .. ben de tekrar deniym sonra..

Alt 18-09-2007, 19:42   #7

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

süpeeer ötesi

Alt 18-09-2007, 20:48   #8

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

cok ıyı ya! eline sağlık dep!:

saygı ve sevgilerimle!!!

Konu SpawN tarafından (18-09-2007 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlıs kelıme yasmısım!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2007, 22:44   #9

Moliere13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Moliere13 is just really niceMoliere13 is just really niceMoliere13 is just really niceMoliere13 is just really nice

Para insana neler yaptırıyor Çok güzeldi

Alt 18-09-2007, 22:52   #10

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

haqqatten komikmiş...şişe kapaklarının altındaki tekrar deneyin yazısını hatırlattı bana

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama