JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 17-09-2007, 22:11   #1

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light
Lütfen Sizde Imza Atin önemli

Hayvan haklarıyla ilgili kanun değişikliği için dilekçe lütfen imzanızı ekleyiniz.

Hayvanlara yapılan her türlü işkence ve katliamlarda verilen ceza eğer hayvan sahipli ise çok cüzi bir para cezasından ibaret olup hayvan sahipsiz ise verilecek bir ceza bulunmamaktadır. Can taşıyan bu varlıklar yasalarımızda MAL olarak kabul edilmektedir.Bu savunmasız varlıklara yönelik işkence ve katliamların ve tecavüzlerin önlenmesi için cezaların caydırıcı olması gereklidir.

Bu nedenle 5199 sayılı hayvan hakları yasasının ilgili maddelerinin değiştirilerek ‘’Kabahatler Kanunundan ‘’çıkarılıp ‘’Türk Ceza Kanunu ‘’ kapsamına alınması atılacak ilk adımdır.Yasanın değiştirilmesi ve hayvanlara yapılan işkence ve eziyetin sona erdirilmesi için SİZİNDE GEREKLİ DUYARLILIĞI GÖSTERİP İMZA ATMANIZI BEKLİYORUZ.

YaşamHakkınaSaygı

M. CEYLAN – R.KIRAL

Konu Lara Croft tarafından (17-09-2007 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: http://www.yasamhakkinasaygi.com/dilekce/dilekce.detay.php?id=246
Lara Croft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2007, 22:18   #2

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

gerçekten durumları çoq kötü...yeditepe hayvan barınağındada bir çok köpek varmış..onlar en şanslıları..bu arada bu barınaktan ücretsiz olarak bir köpek alabiliyorsunuz web adresi:
Yedikule Hayvanbarınağı

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-09-2007, 22:23   #3

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Paylaşım için teşekkürler de bu ülkede yaşayan insana ne kadar saygı gösteriyorlarki de hayvanlara göstersinler.

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-09-2007, 23:11   #4

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

aynen katılıyorum bu hayvanların sahıpsız olmadıkları anlasılmalı
danny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2007, 23:14   #5

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

eet ya hayvanlara pislikmiş gibi davranılması beni çok sinir eder bu yüzden bi adamla tartışmıştım(ağzının payınıda bildirmiştim)
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-09-2007, 23:17   #6

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Konuyu siteye açtığın için teşekkürler Lara Croft

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-09-2007, 23:26   #7

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

Ben sizlere tsk ederim okuyup cevap verdiginiz ve duyarlı oldugunuz icin. Hayvanlara işkence edenleri gordukce hepsine voodoo yapasım geliyor keşke bu insanlara yapabilecegim bir sey olsa da digerleri izleyip hayvanlara iyi davranmak icin birbirleriyle yarıssalar.
Elimden gelen tek sey burada kanunlar onunde bu kisilerin caydırıcı ceza alması icin avukatımla beraber verdigimiz savasta biraz destek
Hepinize tesekkur ederim .
''Allah bizi dunya ya efendi olalım diye degil efendi davranalım diye gonderdi '' MCEYLAN

Alt 17-09-2007, 23:29   #8

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

Lara Croft bend eteşekkür etmek istiorum sana sevmeye başaldım seni ben
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2007, 23:33   #9

Hayvanları seven koruyan herkesi bende seviyorum
Tsk ederim.
Sponsored links

Alt 18-09-2007, 00:14   #10

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

teşekkürler ilgi göstermemize vesile olduğun için

Alt 18-09-2007, 00:32   #11

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

nefret ediyorum insan görünümlü hayvanlardan....başka canlılara zarar vererek egolarını tatmin ediyolar...saol laracım..önemli bi sorun..
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-09-2007, 01:38   #12

ARKADAŞLAR,

MÜBAREK RAMAZAN DA , ETİMESGUT BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ, GÖZ GÖRE GÖRE , GÜNDÜZ SAATLERİNDE, ETİMESGUT BÖLGESİNDE, ATAK YUVA YAPI KOOPERATİFİNİN ÖNÜNDE, 20 ADET KOOPERATİF DE BAZI KİŞİLER TARAFINDAN BAKILAN, İNSAN CANLISI KOPEKLERİN, YİNE VETERİNER HEKİMİNİZ TARAFINDAN , GENCLIK HASTALIGI TESHISINI KENDI KENDINE KOYARAK ZEHİRLİ İĞNE İLE ÖLDÜRMÜŞ ÖLDÜĞÜNÜ DUYMUŞTUM. YİNE AYNI SAHSIN EMRİYLE ZEHİRLENEN KOPEKLER DAHA ÖLMEDEN DİRİ DİRİ, SU DOLU BİR ÇUKURA GÖMÜLEREK , HEM ZEHİRLE VE HEMDE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

VEEEEEEEEEEE !!!!

COK ACI YENI BIR BILGI VERMEK ISTIYORUM SİZLERİ ÜZMEYİ HİÇ İSTEMEDEN AMA!!!!!!!!!!!

KOPEKLERİN OTOPSİ RAPORU ÇIKMIŞ, HİÇ BİR KOPEK DE ZEHİRE RASTLANMAMIS!
TUM KOPEKLER CANLI-CANLI, 5 METRE DERINLIKTE ACILAN CUKURLARA CANLI CANLI ATILIP, UZERLERINE SU DOKULUP , TOPRAK VE SU ILE BOGULARAK OLDURULMUS!

OLAY YERINE ANINDA GIDIP OLAYA MUDAHALE EDEN AYLIN CUMALI
KI KENDISI SON DERECE SOGUK KANLI BIRIDIR HALEN OLAYIN DEHSETINDEN UYKULARI KACMIS DURUMDA KEZA CUKURU ACAN KEPCE SURUCUSUDE OYLE...

TUM KOPEKLER 5 METRELIK CUKURDAN CIKMAYA CALISMISLAR OLMEDEN ONCE VE AYAKLARI - PATILERI HEP PARCALANMIS AMA BASARAMAMISLAR ZAVALLILAR....ANNELERINE SARILIP OLMEKDEN BASKA HIC BIR SEY GELMEMIS ELLERINDEN!

BU KONUNUN PESINI LUTFEN BIRAKMAYALIM, BU DEHSET CINAYETI ORT BAS ETMEYE CALISANLAR HIC BIR DIN, HIC BIR UYRUK, HIC BIR PARTI, HIC BIR INSANIYET TASIMAMAKTADIRLAR...

TUM GUCUNUZLE BU OLAYIN ARKASINDA OLDUGUMUZU KATILLERE HISSETTIRELIM....

MAİLLERİNİZİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA KİŞİYE FORUMLARA ULAŞTIRMANIZI RİCA EDİYORUM .
BEN ŞAHSEN BÖYLE İNSANLIĞINI KAYBETMİŞ KİŞİLERİN GÖREVLERİNE DAVET ETMELERİNİ İSTEMİYORUM ! KINIYORUM !

Avrupa hayvan hakları derneği gibi bir kuruluş var mı bilgisi olan varsa
yazabilir mi ?

halklailiskiler@etimesgut.bel.tr
bimer@basbakanlik.gov.tr
bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr
halukozder@hotmail.com
cevre@cevre.gov.tr
ankara@cevreorman.gov.tr
ankaratarim@mynet.com
agul@abdullahgul.gen.tr
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2007, 01:49   #13

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Duyarlılığın için teşekkürler...
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-09-2007, 01:55   #14

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

resmen cinayet.. .. cok yazik..

Alt 19-09-2007, 02:12   #15

Bunu çesitli dillerde tercüme edip yurt dışına da mail atacam bulabildiğiniz mail adreslerini gönderirmisiniz arkadaslar bunu gibi bir olay daha yasanmıs belediyeler ttoplu KATLİYAM yapıyor. Ne yazık ki ve ben elimden gelse inanın hepsini........ neyse yazmak bile istemiyorum bunları yapanlar benim gözümde canlı değil Şeytan bile masum kalır !
Sponsored links

Seçenekler Arama