JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 17-09-2007, 12:47   #1
NAZLI97
Guest

Bir İtülünün Günlüğü

Bir İtülünün Günlüğü

itü de 1.gün

sevgili günlük!!! bugün küçükken hep hayal ettiğim bir ortama geldim. bir sürü insanla tanıştım
herkes çok sıcak kanlı. hocalar fena değil. ilk defa bölüm binalarımıza gittik baktım. süperdi.
kocaman yav, bütün bu lablar falan... hepsini kullanacak mıyız? bu arada, türev integral görmüştüm
lisede, bu sene kesin 4.0 gelir.

itü de 2.gün

sevgili günlük!!! ortam çok güzel. bir yaramazlık yok. sanırım doğru tercihi yaptım. bu üniversite
hiç bitmesin istiyorum. dersler bugün başladı. matematikte lisenin bi tekrarını yaptık hızlıca.
sürekli derste söz aldım falan, acaip karizma yaptım lan. bu türkiye derecesi almış adamlar bunlar
mı lan... kesin 4.0 gelir lan ortalamam. sonra da mit e giderim artık master için.

itü de 3. hafta

merhaba sevgili günlük ya ben bu türevi falan öğrendiğimi
sanıyordum, bayağı kafam karışıyor ya, dersin biraz gerisinde
kaldım. şu derece almış adamlar ne gıcık ya, hocanın her yanlışını falan buluyorlar, ben zor takip
ediyorum.

itü de 4.hafta

merhaba günlük!!!ilk sınav fena değildi ama pek yüksek alamadım, aa almak çin diğerlerine kasmam
gerekecek. her hafta sınav, her hafta sınav, yuh ya! şu derece almış adamlarla mı çalışsam ki

itü de 8.hafta

merhaba günlük!!! allah ım bu işkence hiç bitmeyecek mi!!! bütün gün eşek gibi çalışıyorum. çok
bunaldım. kafamı bile kaşıyamıyorum. 19 yaşından sonra bir sürü sivilcem çıktı

itü de ilk dönem sonu

merhaba günlük!!! lan kaldım calculusten ya..,
tirazımı kabul etmedi. transkripte bak gözetim listesi yazıo
, neymiş 4.0 yapacakmışım, de get... lan var ya
calculus ıı de alamadım ya, yuh be. bu yaz alayım şu dersi bari de bitsin. lan bütün yaz planlarım
gitti ya. bu arada torment te karakterim hayvan gibi gelişti lan, baldurs gate in de sonuna geldim,
mal gibi, hatun da kaldıramadım zaten

itü de ikinci dönem ortası

artık dayanamayacağım. ölüyorum. okulda kız bile yok. intihar eğilimliyim. manik depresifim. geçen
gün eski bir arkadaşla buluştuk çocuk beni tanıyamadı saç sakala karıştı daha 20li yaşların başında
çöktüm. bu fakülte bitmez

itü de ikinci dönem sonuna doğru
selam hoca!!! bu bölüm dersi hocası sinir yav. o kadar şey yapıyorum 100 üstünden 20 verdi ya,
itiraz edicem ya. artık çalışmıyorum yav. böle dersi böle okulu böle şehri böle ülkeyi.

ve itü de 2.sene 1.dönem

sevgili gunluk,

bugun arazide yeraltina gaz biriktirme fizibilitesi yaparken
birara gozum laptopun mouse una takildi..bulundugum yer bir tarlaydi ve mouse da uzerinde
duruyordu..birden aaa tarla
faresiiii diye gulmeye basladim..cok egleniyorum yani bildgin gibi degil kendi capimda...

itü de 2.sene 2.dönem

sevgili gunluk,

saat 3:00 bu odevin sabaha bitmesi lazim baska kagit yok kusura bakma....
1.) given p(x)= a.exp(k.(x-nx) )

where a= by / (2e(1/f)) define.....
......
...

itü de 3.sene 1.dönem

bugun iş güç yok... evdeyim... sabah kalktim... fibonaççi
dizisinin 1357. elemanini hesapladim.. . kaktüsün alanini integral kullanarak buldum... riemann a
fatiha okudum...

itü de 3.sene 2.dönem

sevgili gunluk, arkada$larla oturduk hesapladik, bizim binada erkek ba$ina du$en kiz 11 kilo 350
gram civarinda. bu hesabi yaparken hesaba kantindeki ablayi da kattik. oysa o abla bizden buyuk.
kendimi cok kotu hissettim. o nu eklemeyelim hesaba dedim, 11 kilo 325 gram
cikiyor diye kizdilar ve beni dinlemediler. abazanlik ne noktaya gelmi$, tiskiniyorum akademik
disiplinden. o ablanin yerine arada sirada gelen bayan guvenlik gorevlisini yazsak daha iyiydi
aslinda. bir de adam ba$ina 11 kilo 350 gram kiz du$uyorsa, kime neresi du$ecek diye tarti$tik
arkada$larla. .. herkes malum bölgeleri isteyince kavga cikti... elektrikte gicik oldugum cocuga
patlattim bir tane.
o gecen sene 1-2 hafta bir kizla ciktiydi.

itü de 4.sene

sevgili gunluk,

çevremde arkada$lar "eski sevgili, eski sevgili" diye birinden
bahsediyorlar. hep o nu du$unup kah iciyorlar, kah huzunlenip agliyorlar. butun fizik kitaplarina
baktim, daha kim oldugunu ogrenemedim. galiba kuantum fizikcisiymi$ bu eski sevgili.

itü de 5.sene

sevgili gunluk,
bugun kampusun icindeki agacli yoldan 2452. defa gectim. dun birinci siniflar geldi, beni hoca
zannedip soru sordular? zor başımdan savdim deyyuslari. birde bunlarla ayni sinifta ders mi alacagim
ben? allahim sen bana sabir ver. gunluk, bugun ogrenci isleri beni cagirdi, calculus ve quantum
fizigini bu sene de alamazsam okuldan atacaklarmis. atin dedim anasini satayim. benim hayatim kaymis
zaten, bir tekmede siz vurun. gunluk, allah belani versin senin e mi? bak bak hic orali da olmuyor.
aloo bisey anlatiyoz di mi? annem gine basimin etini yiyor. oglum sen ne zaman bir baltaya sap
olacan diye. askerlik subesinden de ihtar geldi. 12. mekanize piyade bolugu beni bekliyormus,
komutanin
selami varmis. alip basimi gidecem buralardan.

???.

itü de 6.sene

sevgili günlük,

bugün üniversiteli bir grup yanıma gelip itü de okuyup okumadığımı sordu. bir anlam veremedim. naif
bir gülümseme ile nereden anladıklarını sorduğumda "tabii ki kot pantolon üstüne içeri içeri
sıkıştırılmış gömlek!" dediler.
??? bu arada fashion tv diye bir kanal buldum, bütün gün bilimkurgu uzayli falan gösteriyorlar. ..

düzeltme: arkadaşlar o gördüğüm şeyin "kadın" olduğunu söylediler... kadın...hımm birşeyler
anımsatıyor ama...

itü de 7.sene
sevgili günlük;
bugün okulun son günü ve yarından tezi yok genç bir akademisyen olarak aileme ve memleketime faydalı
olacağım için çok ama çok mutluyum; o yüzden bugün en sevdiğim kareli gömleğimi giydim ve daha sonra
onu güzelce pantolonumun içine sokarak en sevdiğim kıyafetim ile mezuniyete katılmaya gittim, ama
sevgili günlük bu kadar güzelliğin arasında yine de kafamı karıştıran bir mevzu yok değil; dün
mezuniyet töreninden sonra
annem beni dizinin dizinin dibine oturttu ve bana artık bir kız bul evlen dedi; ama o dediği şeyin
ne olduğunu ve nasıl bulunacağını ben bilmiyorum; arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlarmış ama
termodinamikte kullanılan bir katsayı olabileceğini söylediler, yarın eski kitaplarımı açıp şöyle
bir karıştıracağım orada yazar herhalde, bir de bu kız denen algoritmanın "ki" serisinin nin "z"
açılımından türevi olabileceğini tahmin ediyorum ama onun için de
calculus kitaplarına bir göz atmam gerekecek, nasıl işler bunlar hiç anlamıyorum, ???.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2007, 12:55   #2
-YASAKLI-

True - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 True is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to all

Allahtan Mimar Sinan okudum yoksa aynen bu arkadaş gibi olurdum

kız denen algoritmanın "ki" serisinin nin "z"
açılımından türevi olabileceğini tahmin ediyorum
True isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-09-2007, 13:04   #3

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

itü de 3.sene 2.dönem

sevgili gunluk, arkada$larla oturduk hesapladik, bizim binada erkek ba$ina du$en kiz 11 kilo 350
gram civarinda. bu hesabi yaparken hesaba kantindeki ablayi da kattik. oysa o abla bizden buyuk.
kendimi cok kotu hissettim. o nu eklemeyelim hesaba dedim, 11 kilo 325 gram
cikiyor diye kizdilar ve beni dinlemediler. abazanlik ne noktaya gelmi$, tiskiniyorum akademik
disiplinden. o ablanin yerine arada sirada gelen bayan guvenlik gorevlisini yazsak daha iyiydi
aslinda. bir de adam ba$ina 11 kilo 350 gram kiz du$uyorsa, kime neresi du$ecek diye tarti$tik
arkada$larla. .. herkes malum bölgeleri isteyince kavga cikti... elektrikte gicik oldugum cocuga
patlattim bir tane.
o gecen sene 1-2 hafta bir kizla ciktiydi.

MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-09-2007, 16:18   #4
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Teknik üniversitelerin en büyük sorunu Heleki inşaat filan okuyorsanız allah kolaylık versin derim
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2007, 17:22   #5

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

nasıl ünv böyle kız bulmasını bile öğretmemiş teşekkurler güzeldi

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama