16-09-2007, 16:53
|
#1 |
| "İnsan Eti Yerken Kendimden Geçiyorum"
Ankara’da tutuklanan Özgür Dengiz, "Cafer Er’i öldürdüm. Cesedinden kestiğim etlerinden bir kısmını çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum" diyerek işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.
ÖLDÜRDÜĞÜ insanları yiyen film kahramanı doktor Hannibal Lecter’ı anımsatan 27 yaşındaki Özgür Dengiz’in, ilk cinayetini 17 yaşındayken işlediği ortaya çıktı. İfadesiyle deneyimli polislerin bile kanını donduran Dengiz, cinayetlerini anlatırken gülme krizi geçirdi.
Kıbrıs Gazisi emekli bir astsubayın oğlu olan Dengiz, emniyette tüyleri diken diken eden cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. 10 yıl önce bir arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle üç yıl hapis yatan Dengiz, geceleri uyuyamadığı için sabahlara kadar sokaklarda gezdiğini bildirdi. Dengiz, son kurbanı Cafer Er’e bir hafta önce Mamak Akdere Mahallesi’nde bir parkta tek başına bira içerken rastladığını söyledi. Bir süre kurbanını izleyen Dengiz, şunları anlattı:
ENSESİNDEN VURDUM
"Parkta bir bankta oturuyordu. Önce selam verdim. Bir süre sohbet ettikten sonra arkasına geçtim ve ensesine iki kurşun sıkarak öldürdüm. Etrafta kimse yoktu. Cesedi ağacın altına doğru sürükledim. Belimdeki bıçakla bacaklarını ve kollarındaki etleri kestikten sonra iki ayrı poşete koydum.
ÇİĞ ÇİĞ YEDİM
Daha sonra cesedi çarşafa sararak, araca yerleştirdim. Bir süre cesetle birlikte şehirde tur attım. Daha sonra da cesedi, Mamak Çöplüğü’ne attım. İki poşet içindeki etlerden bir kısmını eve gitmeden çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum.
PİŞMAN DEĞİLİM
Vicdanım rahat, pişman değilim. Yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim. Artık bundan sonra sadece insan eti yemeyi düşünüyordum. Çünkü rüyamda sürekli kurban edildiğimi görüyordum. Ben kurban olacağıma başkalarını kurban etmeye karar verdim."
SERİ KATİL GİBİ
Olayı aydınlatan cinayet masası dedektifleri, Dengiz’in evinde yaptığı aramada, cinayetlerde kullandığı silah, satır ve bıçakları da ele geçirdi. Buzdolabında kurban Er’e ait olduğu iddia edilen et parçaları bulan polisler, incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderdi. Evde ele geçirilen ve balistik incelemesi yapılan silahın, geçen ay Kızılay’daki işyerinde kafasına sıkılan tek kurşunla öldürülen bilgisayar mühendisi Sedat Erzurumlu cinayetinde de kullanıldığı ortaya çıktı.
İKİNCİ CİNAYET
Dedektiflerinin çapraz sorgusunda Erzurumlu cinayetini işlediğini de kabul eden Dengiz, "Onu da kesip yiyecektim. Etraf çok kalabalık olduğu için kaçmak zorunda kaldım" derken gülme krizine tutuldu. Dengiz polislere, "Müebbet alır 30 yıl yatarım. O zamana kadar da nasıl olsa afla çıkarım" dedi. Dengiz, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Annesi ve babası gözaltına alındı
Özgür Dengiz ile birlikte "Delilleri kararttıkları ve sakladıkları" suçlamalarıyla anne Sultan Dengiz ile Kıbrıs Gazisi baba Satılmış Dengiz de dün gözaltına alındı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen, oğullarının psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. Serbest bırakılan Dengizler çıkışta yüzlerini sakladı.
Soğukkanlı davrandı
Öldürdüğü Cemal Er’in etlerini kemiklerine kadar sıyırdıktan sonra bir kısmını yiyen Özgür Dengiz, emniyet çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Dengiz, polisler arasında götürülürken rahat tavırlarıyla dikkat çekti.
__________________ Şeytandan korkmam; tanrı varsa rakibi yoktur... |
| |
16-09-2007, 16:57
|
#2 |
|
ürpertici.......
__________________ |
| |
16-09-2007, 17:04
|
#3 |
|
bide çiğ yemiş tam bir hasta
__________________ ________________ 
______________________ **TJOBD** |
| |
16-09-2007, 17:08
|
#4 |
|
bari kuşbaşı yap üstüne yumurta kır
böyle sadistler çookk...
__________________ Ben kimim ki bilmemekteyim.. |
| |
16-09-2007, 17:11
|
#5 |
|
"ÖLDÜRDÜĞÜ insanları yiyen film kahramanı doktor Hannibal Lecter’ı"
Hannibal öldürdükten sonra yemiyordu 
Hem çiğ de yemiyordu en azından...
İnsan eti en güzel etlerden.
Ama doğru bir davranış mı,hayır! |
| |
16-09-2007, 17:12
|
#6 |
Üyelik tarihi: 04 2007 Nerden: 26-45 dogu meridyeni, 36-42 kuzey paraleli
|
bunların kafalarını balyozla eziceksin elini sokucaksın bogazına ses tellerini sökeceksin yerinden hırıl hırıl ses cıkartırken neşterle karnını acıp organlarını tek tek cıkartıcaksın köpeklere atıcaksın..
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim! |
| |
|
#7 |
Karma gücü: 3  |
pişirip yeseydi sence daha mı lezzetli olurdu....... tek kelimeyle iğrenççççççççççç.......... |
| |
|
#8 |
|
pişirip yiyince güzel oluyormuş ama evde denemeyin!
__________________ Ben kimim ki bilmemekteyim.. |
| |
16-09-2007, 17:14
|
#9 |
|
mysterious,konu tat ve lezzet değil,eğer öyleyse evet lezzetli
Ama yapılmaması gereken bir şey |
| |
16-09-2007, 17:21
|
#10 |
|
manyaklık parayla degıl ya abı!
saygılarımla!!! |
| |
16-09-2007, 17:40
|
#11 |
|
benim bildigim kadariyla insan etini bi kere tadan vahsi hayvanlar bi daha uzagindan yakinindan gecmiyolarmis..  .. cok da guzel olmadigini duymustum..
maksat psikopatlik.. yazik..
__________________ hadi kib.. bb.. |
| |
16-09-2007, 19:20
|
#12 |
|
Alıntı: seven of spades´isimli üyeden Alıntı
benim bildigim kadariyla insan etini bi kere tadan vahsi hayvanlar bi daha uzagindan yakinindan gecmiyolarmis..  .. cok da guzel olmadigini duymustum..
maksat psikopatlik.. yazik.. | tadının kötü olduğu konusuna katılmıyorum desem yanlış anlaşılacak demiyim 
fakat sırtlan ,akbaba gibi leşyiyiciler insan cesedi de yerler . |
| |
16-09-2007, 19:44
|
#13 |
|
insan eti benim bildiğim kadarıyla lezzetlidir yau Bir zamanlar bi ülkede bi restorant özel bi köfte yapıp satarmış kısa zamanda diğer ülkelerden bile akın akın insanlar gelip o köfteden yemek istemiş,köftenin tarifi sır gibi saklanıyomuş bi gün rakiplerinden biri gizlice mutfağa ajan sokmuş ve gerçek ortaya çıkmış;adam evsizleri toplatıp onlardan yapıomuş köfteleri...Bu böle bi efsane. 
__________________ Şeytandan korkmam; tanrı varsa rakibi yoktur... |
| |
16-09-2007, 19:58
|
#14 |
|
Alıntı: Kuranes´isimli üyeden Alıntı
tadının kötü olduğu konusuna katılmıyorum desem yanlış anlaşılacak demiyim 
fakat sırtlan ,akbaba gibi leşyiyiciler insan cesedi de yerler . | e les yiyorlar.. agiz tatlarina pek de duskun olmadiklari asikar gibi geldi sanki..  ..  ..
__________________ hadi kib.. bb.. |
| |
16-09-2007, 20:02
|
#15 | | -YASAKLI-
|
vay hasta ruhlu hayvan vayy, !!! |
| |
16-09-2007, 20:08
|
#16 |
|
e les yiyorlar.. agiz tatlarina pek de duskun olmadiklari asikar gibi geldi sanki..  ..  .. | bunu diyebilmek için denemek lazım  önyargıyla yaklaşılmış bi cümle .
neyse insanları , leş yemeye tahrik etmiyim en iyisi  |
| |
16-09-2007, 21:24
|
#17 | | -YASAKLI-
|
İnsan eti yemek mi?Çoğunun sesine ve varlığına bile katlanamazken asla yemeye tenezzül etmem. |
| |
16-09-2007, 22:24
|
#18 |
|
e les yiyorlar.. agiz tatlarina pek de duskun olmadiklari asikar gibi geldi sanki..  ..  .. | O leş dediğin şeyi kızartmazsan elbette pek de ağız tadı hoş gibi durmaz.Yediğimiz kuzu etini falan bile pişirip yeriz,insan eti niye çiğ yensin ki.Gerçi bu başlıktaki kahraman yapmış ama...
Tabi çiğ yenenler de var,balık öğrneğin...
Ama hoş bir davranış değil.Her zevk alan şey yapılamayacağı gibi her tadı güzel olan da yenmemeli. |
| |
16-09-2007, 22:26
|
#19 |
|
canım çekti 
__________________ Fakirliğimiz kadar mesut ve ya mesut olduğumuz kadar fakirdik... |
| |
16-09-2007, 22:28
|
#20 | | | |