JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > EÄŸlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 16-09-2007, 02:39   #1
AnunnaKi
Guest

Bir Ufo haberini Böyle Yorumladılar:)

Bugün Hürriyet Gazetesi menşeili ve haberturk.com isimli siteden alıntı bir haber vardı "ANTALYA'DA UFO KAYDEDİLDİ" şeklinde. haberi okudum gözüm kaydı birde yorumları okudum vatandaşımız ne yorumlar yapmış maşallah.

İşte haberturk.com'da yapılmış yorumlar:
tolga_gfb 11.07.2007 16:25

ya sayın yorumcu baba denen şahıs kuran da kuran die tutturmuşsun kuranda uçan cisimlerden bahsedilmiomu acaba sen hayatını madem kurana baglı yaşıosun ozmn tam olarak oku anla yorumla ve ona göre yorumlar yaz. ayrıca kuranda başka hayatlardan bahsediliyor.. allah size akıl fikir versin

--------------------------------------------------------------------------------

deliemin 11.07.2007 16:10

beyler bunun bir eski kasasını ben de görmüştüm.eski kasa ile pek bir farkı yok.ancak motorunda ciddi anlamda modifikasyon yapmışlar.yakıt tüketim değerleri de % 30 daha azmış.buradan uzaylı dostlarıma sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

canosayan 11.07.2007 16:02

parmakla göstermek ayıptır. ne o öyle herkes fotoğrafını çekmiş size ne yani adam uzaylı pikniğe çıkmıştır gezmeye gelmişitr. siz marsa ngidince onlar sizin fotografınızı çekti mi? çektiyse bile hakkınızda atıp tuttular mı bir milletvekilinin dediği gibi uzaylı olsaydı teknolojimiz fark ederdi çok ama çok gelişmiş ufoları

Ogulcanxy 11.07.2007 15:11

Tayyip çağırmıştır üç beş arazi bir iki kanal verir onlarada... İnsan kılığında oy verirler, sonra deyemeyin 4 milyon mükerrer oy nerden çıktı die aha bunlar yapıyorlar.

alakayalimon 11.07.2007 14:36

Yine mi afaroz, afarozcuları uzaylılar öpsün.

rebellious____ 11.07.2007 14:31

yuvarlak ÅŸimÅŸekm mi ??

karabasma 11.07.2007 14:17

BEN BUNUN GERCEK OLDUĞUNA HİÇ İNANMADIM. TAMAMEN AMERİKAN PROPAGANDASI. BUNLAR CASUS UÇAKLAR. UYDUYLA HERŞEYİ GÖREMİYORLAR ÇÜNKÜ BAZI ŞARTLARIN UYGUN OLMASI GEREKİYOR. ÖRNEK METEOROLOJİ. HERŞEYİ GÖRSEYDİ NEDEN ÇİNİN ÜZERİNDE HARIL HARIL CASUSU UÇAKLARI UÇURUYOR.

zidane 11.07.2007 14:11

EVET SONUNDA TAYYİP İ ALMAYA GELDİLER..İŞALLAH 23 TEMMUZ SABAHI TAYYİP UZAYIN RERİNLİKLERİNDE BİRYERLERDE OLACAK....AMA ŞUNU BİLSİNKİ NEREYE GİDERSE GİTSİN YAPTIKLARININ HESABINI BİR BİRR VERECEK...!! ONU ARTIK UZAYLILAR BİLE KURTARAMAZ...!!

shabalaba 11.07.2007 13:53

ne ufosu allahaşkına delimi bu uzaylılar binlerce ışık yılı mesafeyi garip ışıklar saçıp milleti meraklandırmak içinmi geliyorlar

satu 11.07.2007 13:52

arifin(cem yilmaz) isidir. inanmayin arkadaslar.))

jetapo 11.07.2007 13:46

yaw ben de Antalya'da yaşıyorum ama bişey görmedim,bence UFO ile OFO'yu karıştırmışlar,OFO'yu Antalya'nın her yerinden görmek mümkün.

trekoo 11.07.2007 13:40

faredir fare,yat uyu!!!

fameta 11.07.2007 13:07

resimlerdende amma belli oluyor ha...Astigmatım ilerledi herhalde

gothic22 11.07.2007 12:58

Peki ABD uydudan Türkiye'yi izlemek varken(ki yapıyor,bırakın Türkiye'yi bütün dünyayı izliyor) neden bu kadar kassın?

yenidoganaziz 11.07.2007 12:44

Onları ben ve birkaç arkadaşım çeşitli kereler gördük ve araştırdık. Bunlar UFO deyil, nemli havalarda ortaya çıkan bir çeşit yuvarlak şimşek, bir doğa olayı.

mehmet0680 11.07.2007 12:17

ne ufosu allah aşkına ya! amerikan casusu uçakları bunlar artık kabul edelim.Neden bu ufolar(uçaklar) hiç erzurumda karsta görünmüyolarda antalya da görünüyolar acaba, azıcık düşünün anlarsınız.

toxether 11.07.2007 12:15

ufo gören masum köylü koçumm benimm

gorwell84 11.07.2007 12:11

hey uzayli biz turkuz ))

Yorumcu_BABA 11.07.2007 12:07

KURANA ,ALLAHA İNANAN BU SAÇMALIKLARA İNANMAZ .FARKINDA İSENİZ DURUP DURUP BİR MÜDDET SONRA BU TARTIŞMAYI BAŞLATIYORLAR .KURANU KERIMI OKUYAN VEYA MEALINI BILEN BAŞAK BİR YAŞAMIN OLMADIĞINI ,ÖLÜMDEN SONRA YAŞAMIN OLDUĞUNU OKUR .UFO SAÇMALIĞINA İNANANLAR ALLAHA KURANA İNANMAMIŞ VEYA HİÇ OKUMMAIŞTIR

team 11.07.2007 12:07

ontooo; neden olsun ki heycan mı istiyosun?

tellibaba 11.07.2007 12:03

utangaçlar galiba....

Mesuty 11.07.2007 11:53

Bu zuzaylılar papatyada admin, hepsini tanıyorum, isteyene isimlerini verebilirim.

emin0081 11.07.2007 11:49

e taşlasalardı keşke

Naady 11.07.2007 11:38

hdongul cok guzel sacmalamıssın.. Ufo - Unknow Object yazmıssın annamını bilmeden varolmayan bisey demiyo orda ; "Bilinmeyen Cisimler" demek..

team 11.07.2007 11:29

benim uzaylıyla 1'e 1 sewişen arkadaşlarım var ne diosun...! )

cawa 11.07.2007 11:23

aynısını konaklı mevkinde cektim diyorumm yayımlama zahmetine bile girmiyosunuz ufolara geleseniz inş :

Erdem_altan 11.07.2007 11:22

ABD hava kuvetleri bs-yarasa ucaklarıdır.adamlar bizi gözetliyorlar bir yerleri

turkeys_patriot 11.07.2007 11:18

bunlar abd nin insansız Global Hawk adı altındaki ucakları olabilir.türkiye-ırak sınırını inceliyor ya da irana dogru gidior da olabilirler

yasafaruk 11.07.2007 11:07

keskinlikle abd nin hayalet adı verilen casus uçaklarıdır.yoksa ufo diye bişey yoktur

kkaan87 11.07.2007 11:06

UFO - Unknown Flying Object

djkadir 11.07.2007 11:03

röntgencilerdir, ya da abd hayalet uçaklarıdır. gözle görülen herşeyi lazer radarlarla her ölçüsüne kadar ölçebilirsiniz hava alanı canlıları. isterseniz ufoların tomoğrafisini çekin. belki abd hayalet uçağıdır diyebilirsiniz.

team 11.07.2007 10:59

benim uzaylıyla sewişen arkadaşım var )

snowboard 11.07.2007 10:50

Hep görüyoruz zaten ama ortada bişe yok varda saklanıyormu nedir

alakayalimon 11.07.2007 10:35

Uzaylılar var ya da yok bu tartışılır. Ta başka bir galaksiden gelecek akla sahip olup, insanoğlunun zeki olduğunu anlayıp, bir "merhaba" demezse, o uzaylı o kadar zeki değildir. Bana göre dünyada olup biten herşey, insan işi, Amerikalılar olabilir. Bir çok gizli teknoloji varken, (casus uçaklar vs..) sığınılacak en güzel kalıp (havada sabit duran uçaklar da var, belgeselde izledim) uzaylının işidir demek olur. Uzaylıların henüz tesbit edilmiş bir vukuatı yok ama Amerikalının çokkkk...

jetapo 11.07.2007 10:15

ben de içkiyi fazla kaçırınca UFO görüyorum !

Fantast1c 11.07.2007 10:11

ufo ya inanmiyorum ogle bısey olacagına tmm belkı bızım daha kesvedemedıgımız 100 lerce gezegen var neden bole kendılerını saklama gerıgı duyuolar pekı bızmı onlardan korkuyoruz onlarmı bızden bellı degıl... izleyenler vardır kurtulus gunu dunyayı istila eden uzaylılar bı gun bole bişey olacak sanırım...

ontooo 11.07.2007 10:01

nie bu uzayda bizim dışımızda kimse olmasınkiii?????? babamın malımı

ositur 11.07.2007 09:43

buna benzer birşey 3-4 gün önce gece bende alanyada görmüştüm ama kamerayı almaya fırsat kalmadan gözden kayboldu gitti. Ufolara pek inanmıyorum ama bu cisimlerin ne olduğunun açıklanması lazım havada hareket eden bir nesne 3 saniye içinde gözden kaybolamaz değilmi benimkisi öyle birşeydi.

trekoo 11.07.2007 09:31

valla ben yıldızdan başka bişey görmüyom!!!

erdalfirat 11.07.2007 09:24

şunu sölim gerçekten gelirlerse ayvayı yedik arkadaşlar bize en yakın yıldıza gidebilmek içinbilmem kaç ışık yılı gitmemiz gerekiyor bu imkansız bişey o mesafeden gelen yaratıklar eğer niyetleri kötüyse bizim hiç şansımız yok tabi doğruysa bizim kedidir kedi demekten başka yapacak bir şeyimiz yok

cawa 11.07.2007 09:09

bunun aynısını ben konaklı mevkinde cektim fakat foto makinesi oldugu icin ayrıntılı görün müyo ama gercekten cok ilginc birsey ve birden kaybol maları cok ama cok garip

erdalfirat 11.07.2007 09:02

kedidir kedi

ogelmez 11.07.2007 09:00

İnsansız hava cansuz araçı ABD İran için güney doğudaki askeri faliyetler için kullanıyor.Türk halkıda ufo diye kendini avutuyor.TV PROĞRAMINDA GÖRDÜM.

atesbocuuu 11.07.2007 08:35

ya bu ufolar çok salak görmüyorlar çekildiklerini ya da bizim insanımız çok cesur)

hdongul 11.07.2007 08:08

Ufo - Unknow Object - Yok öle birşiy Yani. Uzaktaki bir yıldız kayması yada göktaşı toplulugunun sonsuz evrende ilerlemesi. Bu konuda bilimsel bir belgesel izleyen birisi ufo diye bir şey olmadıgını anlar. BBC ufo gerçeği belgeseli

regalfb 11.07.2007 07:10

Ufomu bırakın ya resmen amerikan hayalet uçakları onlar zaten haberde denmiş askeri üste doğru yön değiştirdi diye semalarda dolaşıyor bilmem ama bu pek ii alemete benzemiyor hava kuvetleri komutanlığının dikkatine?

imp 11.07.2007 05:58

B-2 OLMASIN O GÖRDÜKLERİNİZ, PILOT NEDEN YÖN DEĞİŞİKLİĞİNİ HAVAALANINA BELIRTMEMİŞ YEMEYİN BİZİM AMERİKA BELKİDE HAYALET B-2 UÇAKLARIYLA ANTALYA KIYILARINI GÖZLÜYO BELKİDE YENİ YOLA ÇIKAN UÇAK GEMİSİ BURAYA GELİYORDUR.CANIMIZ TSK NEDEN BÖLGEYE UÇAK TAKVİYESİ YAPIYO? YEMEYİN BİZİ NE UFOSU ALSANA ABD UFOSU

Hürriyet'in sitesine yapılmış olan yorumlar çok fazla onun için onlardan sadece bir kaçını alıyorum:
* Bizim particiler seçim için tutmuşlardır UFO kardeşleri )

* Farz edelimki uzaylılar var..
Dokunamadıktan sonra,ulaşamadıktan sonra neye yarar ?
Boş çaba bu uf o

* Seçimler yaklaşıyor ya, onlarda muhtemelen kamuoyu yoklaması için falan geliyorlar bu dönem. Bakarsınız bir adayda onlar çıkarır.

* 1 FOTOGRAFA 100.000,-- U$D. FIRSATLAR ÜLKES�, BUNDAN SONRA EL�NE FOTOGRAFI KAPAN GECE BAYKU$LARI G�B� UFO BEKLER.

* Onlar UFO deÄŸil fil....

* Kedi'dir O! Kedi.. Kedi!!!

* Her sakallıya dede, her tanımlayamadığımız uçan cisme ufo demeyelim. Hoş ufo nedir, ben kabul edemiyorum insandan daha gelişmiş bir başka canlının olduğunu açıkçası.

* Demekki Dünyada Yanlız Deilizz...!
abi 100 Bin Dolar da cok istiyon ya ÅŸehrazat a kafa tutuyorsun :=) :=) :=)))))

* Kendileri Antalya'ya tatile gelen Mars Turizmin konuklarıdır.

* Kibristan kalkan Ingiliz Harrierlerdir onlar hocam.

diğer yorumları hürriyette mevcut
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-09-2007, 15:57   #2

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

* Kedi'dir O! Kedi.. Kedi!!!
oldu kedi
ey cahilü cüheylalar

Alt 16-09-2007, 16:26   #3

CTUAB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 CTUAB yakında ünlü olacak gibi

heh..........

Seçenekler Arama