JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 15-09-2007, 21:50   #1

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute
Arrow Forumda en çok dikkat çeken üye(ler) kimler ?

cruelty rimmon ve sevgisu çok dikkatimi çekti benim..

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2007, 22:34   #2
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 darkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerli

spawn bir harika ..
hexagram tartışmacı..
luciin açıklamaları ve yorumlarıyla gelecek vaad ediyor..
darkmoon1111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2007, 22:41   #3

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

darlmoon eyw babacım!benım listem;
vhercle,oldukca sakın alltan alan bı yapısı var yapıcı!
Silent(ortakım),o da eleştirel bakmayı seven bı ınsan konuya tek yonlu bakmıyor!
Rimmon,tek kelımeyle sıvri
seven,cok guzel laf koyan bı arkadas!
elesis,ensiferum ve darkmoon,sizin 3 unuzu aynı katagorıye koyuyorum cunku acılan konular oldukca ılgı cekıcı ve guzeller!

saygı ve sevgilerimle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-09-2007, 23:11   #4

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

hernan cortes actigi basliklarla forumu calisiyor sanirim.. .. bu benim dikkatimi cekti bir..

eksik etmedigi saygi ve sevgileriyle spawn da gercekten onemli bir dikkat cekici.. aynilarini diliyorum buradan kendisine..

mesaj sayilariyla dikkat ceken kata ve cruelty de gozden kacmayanlardan..

asagi inen basliklara duzenlenen geyik operasyonlarimda bana eslik eden elesis ve belfalasi da unutmamak lazim.. ..

los un da yoklugu saglam dikkatimi cekti bu aralar.. loooossss.. bi ses versen?.. ..

bir ensiferum basligini 30 metreden taniyabilirim.. .. o da gozumun yettigi son mesafe oldugundan.. ..

vhercle da forumdaki belki en cool uyedir.. geyige kacmayan muhabbetleri ve saglam durusuyla dikkatimi cekti.. ..

bi ara bi pinar vardi.. .. ne kadar bos bi insan yaf demistim.. .. o da dikkat cekiciydi baya..

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2007, 23:17   #5

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

los un da yoklugu saglam dikkatimi cekti bu aralar.. loooossss.. bi ses versen?.. ..

benım de..sana soracaktım hatta ...tel fln vardır dıe
--------------------
ımzama bıle ekledım...losttttttt

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P

Konu amnesia tarafından (15-09-2007 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-09-2007, 00:27   #6

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

geyik sohbetleiyle ve elbette güzel muhabbetleriyle kata ve crucum

bir görünüp bir kaybolmasıyla gizemli losss

müthiş lafı gediğine oturtmasıyla seven

son zamanlrada roxee..

az ama öz katılan nicikini hala ezberleyemediğim schezophreniac

Alt 16-09-2007, 16:00   #7

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

birde kayıp olma dalgasından dolayı lost

Alt 16-09-2007, 16:18   #8

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

bide cok katılsaydım acaba nolurdu.. millete dadanmaya baslardım galiba...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-09-2007, 16:34   #9

mysterious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mysterious henüz daha yolun başında

yeni üye olduğum için şimdilik en dikkatimi çeken üye darkmoon1111 oldu.
mysterious isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-09-2007, 17:47   #10

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Son zamanlarda darkmoon1111

Her zaman Nora, Firdevs, Siber Keşiş, Schezophreniac, ensiferum, lossteirosss, seven of spades, Amoress, Rimmon.
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-09-2007, 17:53   #11

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

son zamanlarda hernan ve darkmoon1111

genele vurursam silent vhercle nora firdevs coldhell ensi felidae spawn

bu aralar gözümden düşenlerde airaniel dolunay
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-09-2007, 17:57   #12

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Ezim, nickmickyok, silent corpse, spawn, dipp, Elesis...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-09-2007, 19:04   #13

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

kata ve cruelty

Alt 16-09-2007, 19:06   #14

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

gelmeyenler ya da suskunlasanlar...özelınızdır&yalnız kalmak ıstısunuzdur dıye sormak sorusturmak ıstemıorum...umarım keyfınız yerındedır...bıraz tek takılın... özleyınce gelırsınız
--------------------
Alıntı:
beelze´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kata ve cruelty
herseyım ortada gizemcılık de bısey yokmus demekkı

E.A.P

Konu amnesia tarafından (16-09-2007 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 16-09-2007, 19:10   #15

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Vhercle (adam gibi adam = Böyle detaylı ve kapsamlı konu açan az bulunur
Schezophreniac (az ve öz) = Geyiklere hiç katılmayan , su katılmamış forum üyesi...Kaliteli paylaşımları var ...
Nickmickyok(ikizim ) = Arada bir görünüp kaybolmalarıyla forumun özlenen üyesi....
Spawn(ortakım) = O benim ortakım..Nasıl dikkat çekmesin bay taş koleksiyoncusu
Sevgisu ( Pozitif enerji tapınağı)= Fazla söze ne gerek..pozitif enerjisiyle dikkatleri çeken biri

Lost(avatarı en güzel üye ) = Kayıplarda
Belfalas ( coğ. ve ing. prof. u ) = O sitenin en bilimsel insanı Konularda bir soruda takıldığınızda yegane kurtarıcınız
Katatonniiikkkkk (geyik ana ) = Not defteri bölümündeki paylaşımları çok güzel

vs. vs. vs.

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-09-2007, 19:12   #16

yanlıs olmus sılent....geveze dıyecektın

E.A.P

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-09-2007, 19:14   #17

Karma gücü: 79 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Olmaz kardeşime geveze demem ben Gevezelikte yerinde iyidir Kata ya

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-09-2007, 19:26   #18

gulumsetmezse guldurmuosa gevezelıktır yaptıgın...gulumsetıosam az cok yetıo banagevezelıgımın kefaretını böle ödüorum dıyelım

E.A.P
Sponsored links

Alt 16-09-2007, 19:28   #19

En azından gevezeliğinin bir amacı var...Boş boş gevezelik yapanlar