JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 14-09-2007, 15:29   #1
NAZLI97
Guest

güzin ablaya mEkTuP

Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım . .
internette kendime yeni bir erkek arkadaş
edindim.Onu çok seviyorum.O da
beni seviyormuş.Bana seni ailemle tanıştırıcam
dedi.Buna çok
sevindim.Beni evlerine davet etti.Ailesiyle
tanıştırmak için.Evlerine
gittiğimde evde kimse yoktu.Bana birazdan gelirler
dedi.Onları beklerken
birer kola içelim dedi.Bende olur dedim.Odasına
geçtik,kolamızı içerken
erkek
arkadaşım birden uyumaya başladı.Güzin abla sence
erkek
arkadaşımın hastalığı ne ???

GÜZİN ABLA’NIN CEVABI :
-Kızım seni anan Kadir gecesi doğurmuş….
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-09-2007, 15:33   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

güzelde artık bu tür paylaşımların burda olmaması gerektigini düşünüyorum.. kalite iyice azalmaya başladı...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2007, 00:41   #3

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

bence gayet güzel arkadaş yollamıştı banada kopmuştum okurken

Alt 15-09-2007, 01:00   #4

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Güzel konu, okurken eğlendim. Yapılan saçma sapan yorumlara aldırma sen.

Paylaşım için tşk..

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2007, 01:00   #5
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Katılıyorum sitenin seviyesindeki düşüş ivmesi artıyor
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2007, 01:04   #6

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Bende katılıyorum bu kalite düşme meselesine...Bu konuda bir bildiri amaçlı konu açılmıştı ama sonra unutuldu sanırım...Neyse güzel...

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-09-2007, 01:11   #7

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Algı problemi yaşayan arkadaşlar için tekrar ediyorum!

Burası cafe bölümü ve serbest bölüm, bu bölümün var oluş amacı zaten bu, istemiyorsanız bakmayın. Kimsenin açtığı bir konuya seviyeyi düşürme gibi terbiyesizce bir yorum yapamazsınız..!

Konuyu açan kişi adına benim asabım bozuldu burda artık. Bakmayın hoşunuza gitmiyorsa bu bölüme. Yada kapatıyım bu üç kişinin cafe girişlerini olsun bitsin...

Alt 15-09-2007, 01:47   #8

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

kadir gecesi dogan birinin zekasal acidan da sansli olmasi gerekmez mi.. .. hala soruyo sorunu ne falan diye..

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2007, 01:54   #9
NAZLI97
Guest

insanları neşelendirmeye çalışmanın seviyesizlik olduğunu düşünmüyorum daha fazla yorum yapmakta istemiyorum.ayrıca teşekkür ederim mescalin
Sponsored links

Alt 15-09-2007, 03:26   #10
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ok forumun gidişatıyla alakalı öznel görüş belirtmiycem bundan sonra
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2007, 03:35   #11

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
seven of spades´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

kadir gecesi dogan birinin zekasal acidan da sansli olmasi gerekmez mi.. .. hala soruyo sorunu ne falan diye..

tşk ler nazlı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama