Amerika'da Hollywood Meteorolojik Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan araştırma, kadınların daha seksi hale gelmesinin erkeklerin vücut ısısını yükselttiğini ve bunun küresel ısınmaya yol açtığını öne sürüyor. Dr. Kelvin Arcbur, 1960'lara kadar sıcaklıkların normal seyrettiğini bu tarihten sonra yükselmeye başladığını belirterek, "1960'lar kadınların özgürleşmesinin başladığı tarihtir. Onların daha seksi görünmesiyle sıcaklık artmaya başladı" diye konuştu.
1960'lara kadar sıcaklıkların normal seyrettiğini bu tarihten sonra yükselmeye başladığını belirterek, "1960'lar kadınların özgürleşmesinin başladığı tarihtir. Onların daha seksi görünmesiyle sıcaklık artmaya başladı"
çok komik. İyi valla o zaman bebekleri de leylekler getiriyor. Ne alakası var diyeceksiniz insanların en fazla çoğaldığı kaba tabirle yavruladığı dönemle leyleklerin göç mevsimi hep aynı zamana denk geliyor. Bu leylekler getirdi yalanı da burdan doğmuş zaten.
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
oldu valla. Kusura bakmayın ama burda tam bu lafı kullanılmalık bir durum söz konusu erkek milleti işte. Her zaman kadın teşvik etmiyor ki ayrıca erkek milleti teşvik edicek kadını bulan da kendisi hıh. Olsa olsa kendileri sorumlu olur vücut ısılarına sahip çıksınlar
O kibriti ben yakarım;
O kibriti ben yakarım;
Saçma filan demeden önce habere konu olan araştırmanın yapıldığı yere bi göz atın arkadaşlar.Eyy erkek milleti siz sanıyormusunuz ki mahallenizden her gün yarı çıplak Angelina Jolie ler Jennifer Lopezler Penelope Cruzlar geçiyor olsa vücut ısınızın sabit kalabilceiniAraştırma Hollywood'da yapılmış dikkatinizi çekerimN'apsın fukara bilim adamı ömrü meteoroloji istasyonunda geçiyo garibanın camdan kafasını uzattığında da doğal olarak gördüğü manzara karşısında artıyo vücut ısısı
ooo.......tek sebep bu muymuş daha mühim şeler var bundan önce ...insanlar daha basit şeleri yapamazken ..Seksten hiç kopamazlar sanırım...yanlış adım...
Bunu ' Uyuma Türkiye '' adlı programda duymuştum...Ayrıca ineklerinde etkisi varmış Vay be seksi kadınlar ve küresel ısınma he..Kurulan bağa bak Doğru sonuçta ikiside sıcak