JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 15-08-2007, 19:03   #1

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute
sozluk yazari var mi?

arkadaslar aramizda eksisozluk yazari ya da yazar yegeni falan () var mi.. uzun zamandir ugrasiyorum ama uye oldugum hicbir forumda bulamadim oyle birini .. ve sozlukte yazmayi cok istiyorum.. yazar alim donemleriyle ilgili bilgii olan arkadaslar pm den ya da buradan beni bilgilendirebilirler mi ki acep?

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-08-2007, 19:47   #2
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Sözlük 2 yıldır yazar alımı yapmıyor yazar olmak isteyenlerin diğer sözlüklere yönlenmesinde yarar görüyorum.
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-08-2007, 20:02   #3

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

hadi ya .. tesekkurler..
diger sozlukler?

Alt 15-08-2007, 20:04   #4
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Uludağ sözlük izmir sözlük antisourtimes itüsözlük vs vs vs sözlük cenneti oldu ülke ekşiden sonra kardeşim
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-08-2007, 00:54   #5

eksi de bi baska karizma ama yaa.. .. neyse.. yine de tavsiye yetkisi olan biri varsa ona kendimi ispata hazirim ..

Alt 16-08-2007, 01:02   #6

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Tanımlamaca

buraya yaz?
hadı yıne ıyısın ıse alındın

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-12-2007, 23:39   #7

fibula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 fibula henüz daha yolun başında

ben yeni çaylak oldum,yazarlığa terfi edilmek üzereyimama 2 yıla yakın bekledim,2 gün önce şans eseri gördüm havalara uçtummm
fibula isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-12-2007, 00:49   #8

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

ben ekşi yazarıyım

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-12-2007, 01:22   #9

fibula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 fibula henüz daha yolun başında

diğer sözlükler bir yana eksisozluk bir yana rimmoncum
fibula isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-12-2007, 04:17   #10

purplewind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 purplewind henüz daha yolun başında

ben uludağ sözlükte yazarım ekşiden ümidi kestim artık almıyor ekşi yaa 2 yıldır kayıtlı okurum almıyor adamlar
purplewind isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-12-2007, 07:25   #11

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

kocaelisözlük kullanıyorum ama ekşide cok tanıdık var yazar olan.. msnden konusuruz bunu..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-12-2007, 10:26   #12

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 160 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

ekşisözlük geçtiğimiz aylarda yeni yazar alımları yaptı hatta benim de yazarı olduğum uludağ sözlükten de çok yazar oraya gitti. rüştünü ispatlamış sözlükler (ekşi,uludağ,itüsözlük gibi ) artık sürekli yazar alımı yapmıyor malesef.

Dünya kirletilmişse
Üstünüze sıçramış bir şey vardır mutlaka...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-12-2007, 19:44   #13

Karma gücü: 3 bruhd ne işi var bunun burada

büyüyen artık yeter diyor yani..
bruhd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-12-2007, 20:05   #14

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ben uludağdaydım ama takılmıorum ne zamandır

Alt 03-12-2007, 23:02   #15

Karma gücü: 160 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

ben de uludağ sözlük' de uzun zaman geçirdim ama malesef ekşiye benzeme çabası yüzünden niteli kdeğil niceik arttı. bilmem anlatabildm mi?

Dünya kirletilmişse

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-12-2007, 23:58   #16

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

her sözlük ileride ekşi olma çabasına giriyor.. Tabi metalsozluk. vs gibi konusu belli sözlüklerin dışında. Üniversitelerin sözlüklerinde bir ekşi olma çabası bir mizahı arttıralım anlayışı sezinliyorum.

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-12-2007, 10:02   #17

ekşi'nin kendine has bir tarzı var. küfür de garip durmuyor orada, bir çok belden aşağı espiri de. ama diğer sözlükler yaptığında bunu sırıtıyor , çok basit duruyor. nedne bilmiyorum ama böyle.

Dünya kirletilmişse

Alt 04-12-2007, 13:36   #18

ekşi sözlük genel bir kitleye hitap ediyor. Üniversite sözlükleri ise genelde o üniversitenin öğrencileri tarafından yazıldığı için onların ağzından küfür veya hakaret yazıldığını görmek rahatsız edici oluyor. Belki de bu sebebi.

Sponsored links

Seçenekler Arama