Olay gayet basit.
Herkes kendisiyle ilgili bir özellik yazacak. Alttaki ise bu özelliği tahlil edecek; evet bir nevi karakter tahlili.
ve alta kendisiyle ilgili bir özellik yazacak.
Bahsettiğimiz özellikler anlık şeyler olmamalı (üzgünüm; canım sıkkın vs. vs.) Ve aslında çok bariz şeyler yazmaktansa ince noktaları yakalamamız olayı ilginçleştirebilir.
Jet hızında ilerlemeyen ama canlı kalan topiclerden biri olması ümidiyle..
@tkmelancholy
Kesinlikle yalnızsın (evet doğru anlamışsın). İnsanlardan uzaksın ve en az bir konuda kendini suçlu hissediyorsun. Yüzün gerçekten gülmüyor ve kendini biraz olan bitenden soyutlamışsın ama etrafoında belki de hiç olmadığı kadar fazla konuşma ve insan var.
@selina
Burada da bir acılı şahıs işte.. Kimler ne şekilde üzmüşse kendini beklemeye almışsın ve bilmiyorsun ki bu bekleme bir yere varmayacak ama yapacağın pek fazla şey yoktu üzülme.
ohaaa ne analiz ama... yerde bulduğun kağıdı okuyorsan meraklı olmakla beraber gecmişe ve zamana değer veren ufak seylere o anki ruh haline göre anlamlar yükleyen biri olmalısın.. ayrıca sanatla uğrasıyo olmalısın tasarım, cizim gibi... cünkü yerdekilerden de malzeme cıkarırsın
__________________ yalnızlıktır dinimiz örneğin bir trenden dilediğiniz yerde ininiz...
ohaaa ne analiz ama... yerde bulduğun kağıdı okuyorsan meraklı olmakla beraber gecmişe ve zamana değer veren ufak seylere o anki ruh haline göre anlamlar yükleyen biri olmalısın.. ayrıca sanatla uğrasıyo olmalısın tasarım, cizim gibi... cünkü yerdekilerden de malzeme cıkarırsın
__________________ yalnızlıktır dinimiz örneğin bir trenden dilediğiniz yerde ininiz...
@tkmelancholy
Kesinlikle yalnızsın (evet doğru anlamışsın). İnsanlardan uzaksın ve en az bir konuda kendini suçlu hissediyorsun. Yüzün gerçekten gülmüyor ve kendini biraz olan bitenden soyutlamışsın ama etrafoında belki de hiç olmadığı kadar fazla konuşma ve insan var.
Yürürken yerde bir kağıt bulursam okurum.
insanları tanımayı sevıyosunn herkezın dusuncelerı senın için çok önemli.. Ve herkesı merak edıyosun meraklı bırısın..
ınsanları aglarken görursem bende mutsuz olurum
__________________ Hayatta yaptığım en doğru şey en büyük yanlışımdı ! yanlıs insanları doğru askla sevdim !
@ensiferum13
Çok da yoruma açık olduğu söylenemez. İyimsersin. "her zaman" umut taşıdığına göre kötü zamanlarda bile taşırsın. Bu durumda kötü zamanların da olmuş
Her zaman umut taşımam.
--------------------
@tkmelancholy
Hayır uğraşmıyorum ama böyle gözüküyorsa güzel.
@Selina
Çok ağlamışsın zamanında. Çok şeylere canını sıkmışsın. Ve insanları ağlarken görecek kadar izleyici biri isen büyük ihtimalle sen de yeterince yalnızsın.
Konu Deus tarafından (08-08-2007 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
@tkmelancholy
müzik dinlemeyi seviyor olabilirsin ama hep müzik dinleyen insanlar genelde yalnızlık bağımlısıdır.
Yanılıyorsun. Pek anlamam grafikten işletme mezunuyum.
tkmelancholy sessızlık senı urkutuyor özellıklede gecelerıı yalnız kalmayı sevmıyorsun konuşmayı cok sevıyorsun.. yalnız bırı degılsın arkadasların vs bır cok senı seven ınsan var cevrende
uyurken ışıklar hep acık uyurumm
__________________ Hayatta yaptığım en doğru şey en büyük yanlışımdı ! yanlıs insanları doğru askla sevdim !
dürüst biri olmalısın adaletli ama bi kalemde silen derler ya ondan(ensiferum) benim analizlerim pek iyi değil anlasılan
selina karanlıktan korkuyo olmalısın ask acın var senin
ayakkabılarımı sadece bi kere bağlarım ilk aldığımda
@selina
merak etme orada biri yok Düz mantık bir yorum olsa da karanlık korkusu pekçok insanda olan bir korku olmakla beraber evet yine yalnızlık belirtisidir.
ensiferum ınsanların yanlışlarını görsen bıle mutlaka onunla konuşup arkadslıgı veya aşk hayatını o sekılde bıtırmeyı tercıh edıosun onu yargılamıyosun yanlışı olsa bıle konuşup öyle kızmayı uygun göruyosun
@selina
merak etme orada biri yok Düz mantık bir yorum olsa da karanlık korkusu pekçok insanda olan bir korku olmakla beraber evet yine yalnızlık belirtisidir.
dürüst biri olmalısın adaletli ama bi kalemde silen derler ya ondan(ensiferum) benim analizlerim pek iyi değil anlasılan
selina karanlıktan korkuyo olmalısın ask acın var senin
ayakkabılarımı sadece bi kere bağlarım ilk aldığımda
evet dogru canım karanlık benı herzaman urpertır ısıkta kendımı daha iyı hıssedıorum
Konu selina tarafından (08-08-2007 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi