aşk her seydır ya ekmek gıbı su gıbı.Ask yasamın ta kendısıdır bence!
aska ınanmamak gıbı bır durum soz konusu bıle ılamaz.hee hıc sevmemişsen anlarım ya da sevmeyı becerememıssen ama ask siz istesenızde var ıstemesenızde ve hayat devam ettıkce ask da var olmaya devam edecek!cunku ask hayatın en dogal sonuclarında bır tanesı!
her zaman soledıgım bı laf vardır piinar "Hayatta neyin ne olacağı asla belli olmaz" o yuzden ben bunu solemek ıcın erken derım belkı kımse bu gune kadar sonuz askı yaşamadı ama bu senin yaşayamayacağn anlamına gelmez ole degıl mı?
spawn aşık oluyorsun ama onun devamını sağlayan tamamen saygı ve şefkat ve sabır oluyor..yani bi noktadan sonra aşkın bitmiş oluyor ama aranızda o kadar güçlü bi bağ oluyor ki -ben buna bi isim veremiyorum- ancak bunlar olmazsa ne aşk kalıyo geriye ne de adı..sonsuza kadar sürende o adını koyamadığım bağ oluyo diye düşünüyorum..
ben askın baslı basına bı duygu olduguna ınanmıyorum askı ask yapan heyecan,özlem,korku,saygı v.b gıbı duyguların bır araya gelmesıyle ask oluyor!hanı kımı zaman heyacanla korkuyu karıstırırız bu askın bı getırısıdır.Ask baslı basına olmaz yanın da saygıda olacak korkuda olacak ıkı adım otende hasrette olacakkı ask olsun anlastık mı?
daha bı sey olmadı! terk edıldım ama o illa gitti dıye ben askım bıtecek dıye bı kural yok!ben hala seviyorum!Hani onu gorunce yıne heyacanlanıyorum yıne korkuyorum yıne elım aygıma dolasıyor yine bole bı acayıp oluyorum!Anlıyor musun
hayır tabikii sen demiştin ya her gördüğüm yerde hala heyecanlanıyorum diye sonunada anlıyo musun yazmştn ya ondan bende seninle benzer şeyleri yaşıyorum şuan