05-09-2007, 16:15
|
#1 |
| Başkalarının bilgisayarına nasıl girilir
Bu yazıda bilgisayara girmeyi gösterecek bilgileri bulacaksınız. Eğer yeni başlıyor iseniz bu yazının sizlere yararlı olacağını inanıyorum. Şimdi lafı fazla uzatmadan konuya giriş yapalım.
1) Lazım olanlar
Bu işi yapabilmeniz için bir kurban yada enayi bulmanız gereklidir. Bulduktan sonra bilgisayara girmek için ise bir kaç programa ihtiyacınız olacaktır.
1. Ip tarayıcı
2. Trojan Clienti
Hack programları bölümümüde bulunuur.IP Tarayıcı istediğiniz bir tanesi olabilir.
2) Kurban Nasıl Bulurum?
Çok basit birinci yol kız nicki ile girip adamı kandırdıktan sonra server'ı adama yollamak.
Dosyanın karşı bilgisayarda çalışmasını sağlamak. IRC Odalarında bunlardan bol bulunur..
İkinci yol olarak işlek olan bir kanalın önünde durum. Join olan yazılara bakıp adamın ip adresini öğrenin. Yada şu komutu kullanarak da ip adresi öğrenebilirsiniz: (IRC'de) /dns KURBAN_Nicki Ondan sonra resolved falan gibi bir şeyler gelcek status penceresinde işte o ip no oluyor.
3) Kurbanı Bulduk Şimdi Ne Yapacağım?
Evet şimdi kurban ip adresini alıyorsunuz ve sonra ip tarayıcıyla ip adresini taratıyorsunuz.
Tabi şimdi port işi çok önemli!!!!!! Her trojanın portu farklıdır. O trojan belli portu kontrol ediyordu! E öyleyse hangi trojandan aratacaksanız o trojan portunu giriniz. Eğer adama dosyayı gönderdiniz ise o nu siz bilirsiniz.. Bazı trojan portları: Netbus: 12345 SchoolBus: 54321 Sub7: 1243 Türk Truva: 1212 gibi. Bir de bazı angutlar şöle bir şeyler söliyorlar. " Yaw şimdi ben 1243. portu açık olan birisini buldum falanca trojan'dan girmeye çalıştım olmadı. " E be ÖKÜZ! Portda açık soketi buldun o hangi trojan portu ise onun CLIENT yönetim programından o ipye bağlancan. Tabi böle adamı fıtık edenlerde oluyor. Birde şöle diyolar " Yahu benim sub 7 portum açımış ben onu nasıl kapabilirim? " Git kardeşim CLEANERLAR var. Alla Allaaaaa. Kıl oluyom.
Ne ise zannedersem port olayını anladınız. Ben örnek olarak SUB 7 anlatıyorum. İstediğinizden yapabilirsiniz. Bunun için 1243. porttan ip adresini aratıyorsunuz. Eğer bulduysa Sub 7 yi açıyorsunuz. Sonra IP adresini yazıyorsunuz ve bağlan tuşuna basıyorsunuz. Çoğu Sub 7 server'ı ŞİFRELİ maalesef böle yapıyorlar. Ben ise portunu değiştiriyorum. E tabi şifre kırıcısı var ama bir işe yaramıyor. Onu da kullanarak değiştirmeyi deneyin hack programlarında Crackerlar içerisinide bulunuyor. Eğer girerseniz yaşadınız. Yani bağlandıysanız. Şimdi trojanın her özelliğini kullanabilirsiniz.
4) Girdim ne yapabilirim?
Çoğunuzun böle bir soruyu sorduğunu duyar gibiyim... Sub 7 anlattığımıza göre. Sub 7 de neler yapabilirsiniz ona bakalım. Sun 7 2.0 , 2.1 Gold programını da kullanabilirsiniz ama versiyon değişikliği nedeniyle boka basabilirsiniz. En yaygın olanı 1.9'dur. Zaten bağlanmayı başarırsanız versiyonu yazar. Eski versiyonu ise update server dan versiyon yükseltmesini yapabilirsiniz. Diyelim 1.9 server versiyonu 2.0 versiyonu kullanıyorsunuz. Hemen gider 1.9 Client versiyonundan bağlanırsınız. Şimdi yapabileceklerinize gelelim. Trojanın bütün özelliklerini kullanabilirsiniz. Eğer Sub 7 ise dökümanlarımızda kısa anlatımı var!
ÖRN: Şifrelerini Yürütebilir,
Dosya gönderebilir,silebilir,indirebilirsiniz ,
Ekran fotoğrafı çeker, yazdıklarını görürsünüz,
Açık programlarını kapatır, cdromunu açar kapatırsınız,
Browserını açarsınız, internetten koparır, bilgisayarını bozabilirsiniziz,
Mesaj gönderebilirsiniz,wallpaperını değiştirebilirisiniz, vs. ........ vs.
__________________  Ayşeciğin radyasyona doyduğu an... |
| |
05-09-2007, 16:18
|
#2 |
|
tavsiye etmem kendi windows unuzun çökme ihtimalı yüksek 
__________________ |
| |
05-09-2007, 16:18
|
#3 | | -YASAKLI-
|
aslinda yapmak istedigin belki bilgilendirmek ama Neslihan, bunu kötüye kulananda cok insan var. tskler paylasim icin.. |
| |
05-09-2007, 16:20
|
#4 |
|
link de çalışmıyo sanırsam
__________________ |
| |
05-09-2007, 16:24
|
#5 | | -YASAKLI-
|
Bu arkadaşın antivirüs programlarından haberi yok sanırım. Nod32 bi çoğunu yakalıyo mesela. Bide bazı programlar var ismini vermicem trojanı resim müzik gibi programların içine gizliyo ve exe uzantısını değiştiriyo. Ama bi başkasının bilgisayarına girmek özel hayata müdahaleden başka birşeye yaramıyo. Ne gereği var? Bi çok insan kız arkadaşından gizli msn şifresi çalarak kişi listesini kotrol ediyo, ya güvenmiyosan ne diye sürdürüyon ilişkiyi  ulem konuyu nereye getirdim  |
| |
05-09-2007, 16:31
|
#6 |
|
Konuyu hoş bulmadım... Ama bu yolla başkasının bilgisayarına girmek pekte kolay değil  |
| |
05-09-2007, 18:59
|
#7 |
|
Baya zahmetli bir iş ben denemeyi düşünüyordum bir ara...Sonra true nun dedikleri kafama dank etti...Yapmak isteyenler pc konusunda geniş bilgiye sahip olsunlar yoksa çok zor...Pc niz dahi çökebilir.. |
| |
05-09-2007, 19:31
|
#8 | | -YASAKLI-
|
başkalarının bilgisayarına sızmak çocuk oyuncağı.. essential network programıyla sızarsın... ama kendi pc nede format atmak için hazır beklemen lazım... hiç tavsiye etmem. nerden bildiğime gelince merak işte. bende kullanmıştım. bu tür programlar yeni yetme sadece msn açmayı bilen kişilerde fazlasıyla mevcut. o yüzden bilgisayarınıza açılışta şifre koymayı sakın unutmayın..saygılarımla |
| |
05-09-2007, 20:21
|
#9 |
|
pc........ personel computer.........
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P |
| |
05-09-2007, 23:06
|
#10 |
|
McAfee virüs scan gibi güçlü bir programınız varsa bir zararı olmaz. birde bu arada trojanı kullanabilmek için virüslü dosyayı ona yollayıp açtırmanız lazım.ayrıca yanında gereken programlar var.biraz zahmet isteyen bir iş.
| |
06-09-2007, 00:10
|
#11 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: darkmoon1111´isimli üyeden Alıntı
başkalarının bilgisayarına sızmak çocuk oyuncağı.. essential network programıyla sızarsın... ama kendi pc nede format atmak için hazır beklemen lazım... hiç tavsiye etmem. nerden bildiğime gelince merak işte. bende kullanmıştım. bu tür programlar yeni yetme sadece msn açmayı bilen kişilerde fazlasıyla mevcut. o yüzden bilgisayarınıza açılışta şifre koymayı sakın unutmayın..saygılarımla | essential network?? demek istediğin Essential NetTools' sa Microsoft Xp service pack 2 yüklü pclerde işe yaramaz ve tabi giriş parolası olan pclerdede işe yaramıyo. |
| |
06-09-2007, 02:12
|
#12 |
|
olum snden kuşkulanıom hee hackermısın nesin 
__________________ Yukarıda Olduğu Kadar Aşağıda, İçerde Olduğu Kadar Dışarda... |
| |
06-09-2007, 11:26
|
#13 | | -YASAKLI-
|
true haklısın ismini yanlış yazmışım.. çünkü programı kaldırıp atmıştım.. öyle aklımda kalmış. |
| |
06-09-2007, 11:35
|
#14 |
|
yaw ne uğraşcam adamın evine girer adamı öldür sonrada pcsine girerim.. carttı curttu salla  |
| |
06-09-2007, 12:18
|
#15 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: MurKy´isimli üyeden Alıntı
yaw ne uğraşcam adamın evine girer adamı öldür sonrada pcsine girerim.. carttı curttu salla  | Hacker diip geçme milyon dolarları yürütüyolar gerçi genelde yakalanıyolar ama para onlara kalıyo  |
| |
06-09-2007, 12:21
|
#16 |
|
pentagonun bilgisayar sistemide hacklenmiş.sistem geçici süre servis dışı kalımş.üstelik bunu japonlar yapmış.tabii teknoloji var adamlarda...
| |
06-09-2007, 12:40
|
#17 | | -YASAKLI-
|
teknolojiden ziyade yazılım dillerini iyi bilmek gerek. Nasa da hacklendi Hemde kaç kez. Türk Hacker lar Amerika - Irak savaşında 1500 üst düzey amerikan sitesini çökerttiler ve sıradan binlercesini (övünmek gibi olmasın ekipteydim  olay aslında basit;
Çelik kapısı olan bi ev düşün güvenlik yazılımı bu çelik kapı. Sende anahtar yok (giriş parolası) ama anahtar deliği mevcut yani anahtar olmasada anahtar deliğinden içeri girebilecek kadar küçülürsen içerdesin vs alternatif yollar mevcut. Gerçek hayatı uyarlamak. Sosyal mühendislik tabiriyle yapılan planlı diyaloglar vb. |
| |
06-09-2007, 12:49
|
#18 |
|
Hackerlık fantezi işi fantezilerinin cok genis olması lasım 
__________________ öLümle Başlayan Huzur... |
| |
06-09-2007, 12:57
|
#19 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: Wahsi´isimli üyeden Alıntı
Hackerlık fantezi işi fantezilerinin cok genis olması lasım  | temelden girmişsin koptum  |
| |
06-09-2007, 13:01
|
#20 |
|
eğer isterseniz trojan dosyası yükleyebilrim. tabi ablam silmediyse. yanlız bu tür dosyaları açıpta, kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşmeyin.bide size ıp çalma yöntemini anlatabilirim.msn live plustan yapılıyor.
| |