Msn kullanıcılarında bir program dolaşmakta.
Bu program Msn'i yönekmekte ve karşıdaki kişilere kendini bulaştırmak için Veri Aktarımını başlatmak istemektedir.
Örneğin:
"Fotoşopta resim yaptım,al da bak" diye yazıyor,Zip'li dosyayı da kabul etmenizi istiyor.
Sakın almayın!!!!!!!
Herkese Türkçe mesaj denk gelmeyebilir,bazıları ingilizce.Mesela:
"My sweet photos" vs diye yazıyor...
Ben ikisine de denk geldim ve ikisini de kabul etmedim.
Lütfen dikkat edin,zaten görünce bir gariplik olduğunu anlayabilirsiniz ama farkında olmadan kabul edebilirsiniz diye başlık açmak istedim.
Saygılar...
--------------------
Müzik,resim vs. paylaşımlarınızı Msn'de olabildiğince az gerçekleştirmeye çalısın...
Konu hexagram tarafından (13-08-2007 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Karma gücü: 119
evet böyle bişey cok dolaşıyor teşekkürler bilgilendirdigin hex......
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
bana bu gun bi arkadas kendisi bisiy yolladi arkadas yolladigi icin suphelenmedim aldim ole zipli bi dosya resimlerimiz fln al ac bak yazmisti aldim fakat indirme islemi bittikten sonra virus programi devreye girdi ve otomatik olarak silindi ben de arkadasimi sildim listeden sen naapiyosun die
Sordum zaten niye bana yolluyorsun,niye ben bakıyorum falan dedim,cevap gelmedi.
Zaten onu o kişi yollamıyor,program kendisi yolluyor...
Çok beter bir şey ya.Size bulaşınca sizin msn de yönetiliyor program tarafında.Aman dikkat edin
nod32, karspersky(yazılışı tam doğru olmaya bilir), norton
karspersky ile norton genelde bilgisayarı daha fazla yoruyor.Ama yine de tercih sana kalmış.
Uyardığın için sağol hexagram
__________________ Seni düşündüğüm her zamanda sana dokunduğum o anılarda iç çekerek ağlıyorum yıllarca
arkadaşımın başına geldi bu 2 hafta kafar önce.dalgınlığına gelip kabul etmiş zipli dosyayı anladığında çok geçti.msn listesindeki herkese otomatik olarak yollanıyodu o dosya.silene kadar baya uğraştı hatta yeni msn adresi aldı ama ona rağmen de yollayabiliyodu nası bi virüsse artık!neyse ki kurtuldu sonunda
arkadaşımın başına geldi bu 2 hafta kafar önce.dalgınlığına gelip kabul etmiş zipli dosyayı anladığında çok geçti.msn listesindeki herkese otomatik olarak yollanıyodu o dosya.silene kadar baya uğraştı hatta yeni msn adresi aldı ama ona rağmen de yollayabiliyodu nası bi virüsse artık!neyse ki kurtuldu sonunda
bana da bulaştı ama anında sistem geri yüklemeyle hallettim
__________________ ''Savaş çağrımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımızı almak için başka eller uzanacaksa,ölüm nereden gelirse gelsin,hoş geldi,safa geldi..!''