JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Teknoloji ve Bilgisayar > Genel

Seçenekler Arama
Alt 13-08-2007, 23:23   #1

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future
Önemli !!!!! Msn Messanger Kullananlar

Msn kullanıcılarında bir program dolaşmakta.
Bu program Msn'i yönekmekte ve karşıdaki kişilere kendini bulaştırmak için Veri Aktarımını başlatmak istemektedir.
Örneğin:
"Fotoşopta resim yaptım,al da bak" diye yazıyor,Zip'li dosyayı da kabul etmenizi istiyor.

Sakın almayın!!!!!!!

Herkese Türkçe mesaj denk gelmeyebilir,bazıları ingilizce.Mesela:
"My sweet photos" vs diye yazıyor...
Ben ikisine de denk geldim ve ikisini de kabul etmedim.
Lütfen dikkat edin,zaten görünce bir gariplik olduğunu anlayabilirsiniz ama farkında olmadan kabul edebilirsiniz diye başlık açmak istedim.
Saygılar...
--------------------
Müzik,resim vs. paylaşımlarınızı Msn'de olabildiğince az gerçekleştirmeye çalısın...

Konu hexagram tarafından (13-08-2007 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2007, 23:24   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

evet böyle bişey cok dolaşıyor teşekkürler bilgilendirdigin hex......
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2007, 23:25   #3

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Bu arada "messanger" yazmışım,pardon
"messenger" olmalıydı..
rica ederim şizofrenic..
Sponsored links

Alt 14-08-2007, 01:44   #4

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

denk gelmedım acıkcası gelmıyım de zatenpaylasımın ıcın tesekkurler. .
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 01:47   #5

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

bana bu gun bi arkadas kendisi bisiy yolladi arkadas yolladigi icin suphelenmedim aldim ole zipli bi dosya resimlerimiz fln al ac bak yazmisti aldim fakat indirme islemi bittikten sonra virus programi devreye girdi ve otomatik olarak silindi ben de arkadasimi sildim listeden sen naapiyosun die

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2007, 03:42   #6

İyi ki virüs programın varmış
Bana da çok fazla konuşmadığım bir arkadaş yolladı,fazla konuştuğum biri olsaydı belki hemen alırdım ama garip geldi
Sordum zaten niye bana yolluyorsun,niye ben bakıyorum falan dedim,cevap gelmedi.
Zaten onu o kişi yollamıyor,program kendisi yolluyor...
Çok beter bir şey ya.Size bulaşınca sizin msn de yönetiliyor program tarafında.Aman dikkat edin
Sponsored links

Alt 14-08-2007, 23:19   #7

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

cambaz demekkı pek ii bi arki diilmiş seni uyarıcana sana yollamısne diiim cok dıkkatlı olmak lasım
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2007, 23:20   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

hiç bana dek gelmedi

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 23:22   #9

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

tesekkurler hocam.daha once de basıma gelmıstı artık akıllandım

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-08-2007, 04:21   #10
esmanur
Guest

saglam bir virus programi tavsiye edebilirmisiniz

Alt 16-08-2007, 21:10   #11

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
esmanur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saglam bir virus programi tavsiye edebilirmisiniz
nod32, karspersky(yazılışı tam doğru olmaya bilir), norton
karspersky ile norton genelde bilgisayarı daha fazla yoruyor.Ama yine de tercih sana kalmış.
Uyardığın için sağol hexagram

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-08-2007, 00:19   #12

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

bulaşıp bulaştırıp ne elde ediyorlar bide anlasam...

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-08-2007, 01:56   #13

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

kredi karti sifren bi ihtimal..

Alt 17-08-2007, 02:26   #14

magienoir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 magienoir yakında ünlü olacak gibi

arkadaşımın başına geldi bu 2 hafta kafar önce.dalgınlığına gelip kabul etmiş zipli dosyayı anladığında çok geçti.msn listesindeki herkese otomatik olarak yollanıyodu o dosya.silene kadar baya uğraştı hatta yeni msn adresi aldı ama ona rağmen de yollayabiliyodu nası bi virüsse artık!neyse ki kurtuldu sonunda

magienoir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-08-2007, 02:26   #15

magienoir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 magienoir yakında ünlü olacak gibi

arkadaşımın başına geldi bu 2 hafta kafar önce.dalgınlığına gelip kabul etmiş zipli dosyayı anladığında çok geçti.msn listesindeki herkese otomatik olarak yollanıyodu o dosya.silene kadar baya uğraştı hatta yeni msn adresi aldı ama ona rağmen de yollayabiliyodu nası bi virüsse artık!neyse ki kurtuldu sonunda

magienoir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-09-2007, 20:29   #16

akrsdp750 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 akrsdp750 henüz daha yolun başında

bana da bulaştı ama anında sistem geri yüklemeyle hallettim

CHE:Bitmemiş Bir Şarkı..
akrsdp750 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama